Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Messenger unknown error(1)??????

Af Monsterbruger Torben67 | 06-04-2020 09:47 | 320 visninger | 4 svar, hop til seneste
Godmorgen, Har en OnePlusOne med android 7.1 (Linage), som gerne installerer Messenger, men som ikke vil logge ind via Facebook eller via telefonnummer. I første tilfælde bliver den bare ved med at spørge efter login (via Facebook) og i det andet via telefon, kommer den frem og beder dig bekræfte brugernavn, hvorefter den melder "Unknown error(1)"..... Google er normalt min ven, men ikke her! Den er nyopsat.
--
#1
Cocio21
Junior Supporter
06-04-2020 15:02

Rapporter til Admin
Havde et lign problem med min gamle mobil. Prøv at logge ud/slette login fra telefonen (alle dem der kan auto forbinde dig på Face/Messenger) Derefter afinstallere du begge apps. Genstart, også ligger du begge apps ind inden du logger på Facebook, optimalt set logger du manuelt på i begge apps istedet for at være doven ;) Derefter burde det virke igen med "overført" login mellem apps.
--
#2
Torben67
Monsterbruger
06-04-2020 16:08

Rapporter til Admin
#1 Har prøvet det meste. Den ville ikke installere FB fra starten af, så jeg downloadede en APK. Virker. Men den vil ikke logge på Messenger uanset hvad jeg gør. Nu har jeg forsøgt med Cynagenmod istedet..... Den looper tilbage til login med de samme oplysninger, som jeg har brugt på PC login. Meget meget underligt.
--
#3
Mr. WoLF
Guru
06-04-2020 18:18

Rapporter til Admin
Fb virkede ikke fra start? Hvis det er en apk fb du har hentet så tænker jeg det er godt du ikke kan bruge den til at log ind andre steder? den kunne jo være ondsindet den apk
--
#4
Cocio21
Junior Supporter
07-04-2020 12:44

Rapporter til Admin
#2 Det handler om deling af login imellem apps, så du skal selvsagt bruge de org apps, ellers giver det ganske fint mening at der er problemer :) Lidt sikkerhed er der trods alt lagt ind mht mobiler, apps og login´s :P
--

Opret svar til indlægget: Messenger unknown error(1)??????

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning