Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Ethernet virker ikke med speedtest

Af Ultrabruger Craster | 23-05-2020 15:53 | 279 visninger | 6 svar, hop til seneste
Halløjsa. Når jeg sætter ethernet kabel til computeren, så virker de fleste hastighedstests ikke. ex Speedtest.net, den står for ever på "finding optimal server". Hvis jeg bruger TDC/yousee's hastighedstest, så får jeg kun 100 Mbps i både up/download, hvor hvis jeg sætter den på wifi, så får jeg 250 i begge. Stadig lidt, når man betaler for 500/500 hos gennem aura fiber, waoo. Kabel har reelt set ikke virket lige siden de opsatte det her smart wifi, men ville høre om nogen har et bud på hvad jeg kan gøre for få kablet til at virke? Har prøvet at deaktivere firewalls, opdatere alle drivere, genstartet router... Info: Netværk: ? ? ? 500/500 Mbps Aura fiber Waoo Ethernet kabel: ? ?Cat6 Netværkskort: ? ?TP-LINK 802.11ac Afstand fra router til pc: ~30cm
--
#1
Craster
Ultrabruger
23-05-2020 16:18

Rapporter til Admin
Edit: Hvis jeg piller smart wifi boksene fra, så kører alting fint på kabel. Får endda 500+ i både up/download....
--
#2
Fessor33
Maxibruger
23-05-2020 16:29

Rapporter til Admin
Kan du ikke beskrive din opsætning, altså hvordan det hele er tilsluttet? Husk nu, som 100vis af andre her har skrevet, aldrig at teste en internet forbindelse over WIFI, det er mange faktor der kan gøre din WIFI forbindelse langsom og får du 250 på WIFI er det mega flot. For mig lyder det som om at når du samler det så kører din lan på kun 100 Mb i stedet for Gigabit.
--
#3
Dragonheart
Guru
23-05-2020 16:32

Rapporter til Admin
#1 Noget kunne tyde på der der "smart bokse" hvad hulen det så end er - ikke er særlig smarte og ikke fungerer ordentligt med trådet forbindelse. TP-link laver mange AC wifi kort. Skal du udnytte de fulde 500Mbit skal du have et af deres bedste.
--
#4
Michael
Gæst
23-05-2020 16:36

Rapporter til Admin
Prøv med en anden port i routeren, evt. har du fået kablet til en port beregnet til TV
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#5
wazer^
Semi Nørd
23-05-2020 18:10

Rapporter til Admin
Hvis du har Airties 4920 wifi boxe skal de HARD resettes. Find en nål, stik den ind omme bag i det lille hul, hold den inde i 5 sekunder, i mens du bliver ved med at holde inde, så hiver du strømmen og holder den inde i 30 sekunder mere, gør dette på hver boks og dit problem burde være løst. Problemet ligger i når der kommer en ny firmware som de forskellige selskaber smider ud til jer, så er der nogen ændringer i firmwaren værdier som ikke bliver ændret på boksen og der går koks i dette. Sådan er det med alt udstyr, for hver firmware der kommer, hvad det nu end måtte være HARD RESET jeres udstyr!!! Det gælder desuden også bios på eksempelvis din PC, telefon eller lign, hvis lortet ikke køre godt hard reset.
--
if ( $life( $me ) == $null ) { getLife( $me ) | halt }
--
Sidst redigeret 23-05-2020 18:14
#6
Jow
Superbruger
23-05-2020 19:11

Rapporter til Admin
det kan også være fordi du bruger forkert port på routeren, på nogle af dem er det kun port 1 der er beregnet til ethernet resten er til tv så hvis du skal have computen på sammen med smart bokse skal du bruge en switch
--

Opret svar til indlægget: Ethernet virker ikke med speedtest

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning