Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Hvordan nulstiller man en computer totalt?

Af Superbruger SEOMaster | 29-05-2020 20:21 | 513 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej Jeg har installeret GIGABYTE RGB Fusion 2.0 og rodet med farverne på min RAM osv. Det gjorde jeg for noget tid siden. Jeg har Gigabyte bundkort, som så kan styre farverne på mine RAM. Efter en format C: så huskede computeren dog stadig mine farver på rammene, men hvordan kan det gå til? Kan man ikke på en eller anden måde gøre sådan at hele ens computer er nulstillet, som da ens hardware komponenter var helt nye?
--
#1
Vandkanden
Semi Supporter
29-05-2020 20:22

Rapporter til Admin
BIOS? :P
--
#2
SEOMaster
Superbruger
29-05-2020 20:34

Rapporter til Admin
Jamen ja... BIOS er Russisk for mig :D så kan du forklare hvordan?
--
#3
KristianSlot
Mega Nørd
29-05-2020 20:44

Rapporter til Admin
Okay, som regel så har både bundkort og RAM (det har Corsair I hvert fald) 2 forskellige måder at styre lyset på: Software i Windows: Her åbnes eksempelvis Gigabytes software til styring af lys som så styrer lys på bundkort og RAM Hardware-indstillinger: Indstillinger, der gemmes direkte på enheden, som så er "default" indstillinger når software ikke kører (så samme lystema kører i BIOS mv.) Jeg vil tro, at softwaren har gemt en kopi af temaet på enten bundkortet eller på rammene selv. Jeg ville anbefale dig at finde manualen på dit bundkort og læse lidt i den for at se om det kan ændres derfra. Det er ikke sikkert og i så fald, så skal du downloade softwaren i Windows og ændre det den vej rundt.
--
#4
SEOMaster
Superbruger
29-05-2020 21:28

Rapporter til Admin
#3 Kan jeg ikke bare installere softwaren til Gigabyte igen og NZXT CAM, og så ændre farvetemaerne til default, og så bare slette begge software igen? Eller vil det ødelægge noget af? Og for at ændre farverne på mine G.Skill TridentZ ram, skal jeg så hente software til mit bundkort, eller kan man egentlig ikke bruge G.Skills software? Trident Z Lighting Control Software Guide? https://www.gskill.com[...]
--
Sidst redigeret 29-05-2020 21:31
#5
inckie
Guru
30-05-2020 11:41

Rapporter til Admin
#4 Jo - Du svarer sådan set selv på dit spørgsmål, som #3 siger så gemmes en grundlæggende "opsætningen" (f.eks. tændt/slukket) af RGB lyset i de enkelte komponenter og man styrer dem igennem producentens software/grænseflader i operativsystemet. ps. hvis din ide om "nulstilling" er en af de der svært tilgængelig røde knapper, hvor der står "reset" og så alting er tilbage factory default - så findes det ikke i PC verden.
--
https://twitter.com[...] https://linuxmint.com[...] - Få dit privatliv tilbage. https://cinnamon-spices.linuxmint.com[...]
--
Sidst redigeret 30-05-2020 11:42

Opret svar til indlægget: Hvordan nulstiller man en computer totalt?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning