Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Problemer med PC'en

Af Mega Supporter Business | 02-07-2020 19:03 | 813 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hejsa. Kom hjem her til eftermiddag, og PC'en vil ikke lige som jeg vil. Den starter, hvorefter BIOS beskeden vises. Den skifter så til en Windows besked om, at den vil opdatere noget, men denne vises kun et split sekund, før computeren genstarter, for så ikke at vise noget på nogle skærme, omend der er lys i mus og tastatur. Alle blæsere kører for fuld drøn. Det lykkedes mig så at få den til at skrive, at den ikke kunne finde et operativ system, hvorfor jeg mistænker min SSD.. Alle drev vises dog i BIOS. Jeg henter Windows 10 ned på en USB for at se, om jeg kan fikse dette, men den vil slet ikke boote fra USB pinden.. Den laver lige nogle dashes på skærmen, når den prøver at tilgå USB'en, for at vende tilbage til BIOS. Dette gør den uanset om SSD'erne er tilsluttet eller ej. Er sgu lidt lost nu. Kan det være bundkort/CPU? Det er et ældre i7-4790k system med et ASUS Z97 Pro bundkort, 16 GB Samsung RAM, et GTX 1070 og en Corsair RM550 til strøm. De to SSD'er er en ældre Vertex 4(utroligt den stadig lever) og en Samsung 840. Nogle forslag?
--
#1
Mr. WoLF
Guru
02-07-2020 20:52

Rapporter til Admin
Har du prøvet at clear CMOS?
--
#2
Business
Mega Supporter
02-07-2020 23:13

Rapporter til Admin
Jeg hev batteriet ud i et par minutter, det gjorde ikke den store forskel, desværre. Jeg har netop hentet et bundle med et bundkort, CPU og ram, som jeg vil prøve i morgen.
--
#3
coccmo
Gigabruger
03-07-2020 00:06

Rapporter til Admin
Lyder som en BCD fejl efter update.. (søg på google) og umiddelbart grunden til at du ikke kan boote fra din USB er fordi du mangler at slå CSM til :) (søg på google)
--
#4
Business
Mega Supporter
03-07-2020 09:59

Rapporter til Admin
Jeg mener jeg har kigget på CSM, men giver det et skud igen, såfremt skift af bundkort og CPU ikke hjælper.
--
#5
Business
Mega Supporter
03-07-2020 15:57

Rapporter til Admin
Den gør det samme med det nyligt erhvervet hardware.. Med det i, skriver den blot "Reboot and select proper boot device" Det gør den med SSD'en hvor Windows er på og ved brug af USB stikket. Måske mit USB stik ikke blev installeret ordentligt, da eneste anden PC jeg havde til hånde, var en Chromebook, så det var lidt kringlet at få det til at spille, men den gennemførte da formateringen.
--

Opret svar til indlægget: Problemer med PC'en

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE