Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

After Effects udnytter ikke GPU

Af Mega Supporter RawnieBrownie | 03-08-2020 09:03 | 364 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej. Er der en som har styr på AE som kan fortælle hvorfor Ae ikke udnytter min GPU uanset om jeg slår Mercury GPU Acceleration (Cuda) til eller ej. I begge indstillinger bruger programmet maks 5% gpu. CPU svinger mellem 15-30% System: AMD Ryzen 9 3900X GTX 2070 Super 32gb Ram
--
#1
xLYnGEx
Gigabruger
03-08-2020 15:56

Rapporter til Admin
Det er LAAAAANGT fra alt der er GPU accelereret i AE desværre...
--
Ryzen 2700x, Asrock B450 Pro4, 16GB 3200mhz, GTX 970, 1TB SSD, Be Quiet! Dark Rock Pro 4, Corsair CX600
#2
korvol
Mega Supporter
03-08-2020 16:34

Rapporter til Admin
Nvidia Studio Driver https://www.nvidia.com[...]
--
#3
RawnieBrownie
Mega Supporter
04-08-2020 10:19

Rapporter til Admin
1# det blev også min konklusion :) Det virker lidt som om AE er dårlig til at udnytte maskinen generelt. Selv med en meget kompleks fil kan jeg ikke få maskinen over 30% cpu forbrug.
--
#4
Sven Bent
Ultra Nørd
04-08-2020 15:14

Rapporter til Admin
#3 Det er mindst 8 cpu tunge traade. Det er nogle matematiske begraensinger paa enhver udregninger paa hvor mange traade du kan sprede instruktioner ud paa og opleve performance gain
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury

Opret svar til indlægget: After Effects udnytter ikke GPU

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning