Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

HP printer nægter at give sig

Af Gæst Tobbe | 03-08-2020 22:05 | 372 visninger | 4 svar, hop til seneste
Jeg har nu siddet i rigtigt mange timer for at prøve at løse problemet med min HP Envy 5020 printer. I får lige historien med problemstillingen kort: Jeg skifter fra et normalt wifi til et Omni mesh-wifi i hjemmet. Indtil det skift virker printeren upåklageligt og printer trådløst både fra Mac, PC og iPhone. Efter skiftet nægter printeren at gøre, hvad jeg siger. Den virker stadig, men jeg kan bare ikke få den til at udskrive andet end dens egne rapporter, tests og så videre. Jeg har genstartet printeren. Nulstillet dens netværksindstillinger. Nulstillet alle dens indstillinger. Så den burde være blank i forhold til at konfigurere den på ny. Når jeg så prøver at lave en ny konfiguration, kan jeg sagtens finde printeren på listen i 'HP Smart'-konfigurationen på både mac, PC og iPhone. Jeg kan også få forbindelse til printeren via HP Smart, men når printeren skal have forbindelse til mit wifi, så melder konfigurationen 'fejl', og så kommer jeg ikke videre. Jeg har også forsøgt at koble printeren på mit wifi direkte fra printerens touchpanel. Den finder let mit wifi, men tror så, den 'bare' kan logge på mit wifi uden kode - den giver mig ihvertfald ikke mulighed for at skrive adgangskoden til mit wifi, og det betyder så, at jeg ikke kan logge på den vej heller. Jeg er SÅ tæt på at give op og gå ud og købe en ny printer, for jeg synes selv, jeg har forsøgt alle løsningsmuligheder. Den eneste, jeg umiddelbart ikke har prøvet endnu, er at indtaste printerens MAC-adresse i mit wifi (OMNI mesh), så jeg er sikker på, det ikke er der bananen ligger gemt. Lige den del ved jeg dog ikke, hvordan man gør. Er der nogen, der har en løsning til ovenstående?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Mr. WoLF
Guru
03-08-2020 23:18

Rapporter til Admin
Har du prøvet at tage strømmen fra den noget tid?
--
#2
Torben67
Monsterbruger
04-08-2020 07:27

Rapporter til Admin
Har du prøvet at installere PC driver sæt forfra? Dvs. installere med USB kabel og driverpakke-opsætning via PC? Har en ældre Brother Laser, der er hysterisk med netværk og det er løsningen, når eks. der flyttes en port i en switch.
--
#3
Tobbe
Gæst
04-08-2020 10:44

Rapporter til Admin
Som det fremgår af mit spørgsmål, har jeg forsøgt stort set alt. Så ja, jeg har selvfølgelig også prøvet at slukke den gennem længere tid - jeg er ikke helt blank her... Har også forsøgt med ny driverpakke. Virker fortsat ikke.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
Netsat_99
Bruger
04-08-2020 11:02

Rapporter til Admin
Prøv denne guide https://howtosetup.co[...] har du prøvet på både 2.4 og 5 GHz? er printeren sat op til DHCP? check om din router er sat korrekt op med DHCP osv.
--
Sidst redigeret 04-08-2020 11:03

Opret svar til indlægget: HP printer nægter at give sig

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning