Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Intet billede, men strøm i pc

Af Maxibruger kimdinho | 20-09-2020 19:37 | 619 visninger | 29 svar, hop til seneste
Hej jeg har denne weekend haft computeren til at tjekke en ekstern harddisk for fejl. så i mens vi har været ude har computeren stået tændt. Da jeg kommer hjem i dag , kan jeg k tet billede få frem på computeren. når jeg Struer computeren, kommer der lys i tastaturet og musen. men intet billede på skærmen. Grafikkortets blæsere kører ikke. Så jeg har lidt på fornemmelse at det er grafikkortet der er stået af. men inden, er der nogen der har en to-do liste til at tjekke hvad det ellers kan være?
--
#1
kimdinho
Maxibruger
20-09-2020 20:10

Rapporter til Admin
Jeg har taget strømmen fra grafikkortet og sat skærmen til bundkortet. Men intet. er det bundkortet der har taget en tur i frituren?
--
#2
BoreBissen
Giga Supporter
20-09-2020 20:12

Rapporter til Admin
Tag grafikkortet helt ud.
--
Corsair Carbide 275R | Ryzen 3600x XFX 5500 XT 8GB | Dark Rock Pro 4| MSI B450M 16 GB Corsair LPX 3200 MHz Corsair CV550 | 480 GB Kingston A400
#3
kimdinho
Maxibruger
20-09-2020 20:21

Rapporter til Admin
Grafikkortet er nu taget ud og stadig intet billede. Er det bundkortet der er gået sig en tur? Eller er der andet hardware det kan være?
--
#4
BoreBissen
Giga Supporter
20-09-2020 20:24

Rapporter til Admin
Prøv at clear CMOS.
--
Corsair Carbide 275R | Ryzen 3600x XFX 5500 XT 8GB | Dark Rock Pro 4| MSI B450M 16 GB Corsair LPX 3200 MHz Corsair CV550 | 480 GB Kingston A400
#5
kimdinho
Maxibruger
20-09-2020 20:28

Rapporter til Admin
Hvilken måde er nemmest at clear CMOS?
--
#6
BoreBissen
Giga Supporter
20-09-2020 20:32

Rapporter til Admin
#5 Tag batteriet MOB batteriet ud i et par minutter.
--
Corsair Carbide 275R | Ryzen 3600x XFX 5500 XT 8GB | Dark Rock Pro 4| MSI B450M 16 GB Corsair LPX 3200 MHz Corsair CV550 | 480 GB Kingston A400
#7
kimdinho
Maxibruger
20-09-2020 20:34

Rapporter til Admin
Edit. Fejl post
--
Sidst redigeret 20-09-2020 20:35
#8
BoreBissen
Giga Supporter
20-09-2020 20:35

Rapporter til Admin
Har du prøvet som jeg skrev?
--
Corsair Carbide 275R | Ryzen 3600x XFX 5500 XT 8GB | Dark Rock Pro 4| MSI B450M 16 GB Corsair LPX 3200 MHz Corsair CV550 | 480 GB Kingston A400
#9
kimdinho
Maxibruger
20-09-2020 20:37

Rapporter til Admin
Har lige fået batteriet ud. hvor lang tid skal det være ude?
--
#10
BoreBissen
Giga Supporter
20-09-2020 20:38

Rapporter til Admin
2-3 minutter.
--
Corsair Carbide 275R | Ryzen 3600x XFX 5500 XT 8GB | Dark Rock Pro 4| MSI B450M 16 GB Corsair LPX 3200 MHz Corsair CV550 | 480 GB Kingston A400
#11
kimdinho
Maxibruger
20-09-2020 20:44

Rapporter til Admin
Det virkede ikke :(
--
#12
kimdinho
Maxibruger
20-09-2020 20:56

Rapporter til Admin
Ved ikke om det gør noget. men der en lille diode der lyder rød. Ved den står der DRAM?
--
#13
BoreBissen
Giga Supporter
20-09-2020 20:59

Rapporter til Admin
Så prøv og kør med kun én RAM klods, den skal sidde i slot A (kig i manualen, hvis du er tvivl.).
--
Corsair Carbide 275R | Ryzen 3600x XFX 5500 XT 8GB | Dark Rock Pro 4| MSI B450M 16 GB Corsair LPX 3200 MHz Corsair CV550 | 480 GB Kingston A400
#14
kimdinho
Megabruger
20-09-2020 21:36

Rapporter til Admin
Med en ram klods har jeg forsøgt. nu har jeg smidt grafikkortet igen og begge klodser. først blinkede CPU dioden meget langsom. Den stoppede så selv og nu lyser VGA dioden konstant
--
Sidst redigeret 20-09-2020 21:37
#15
Mr. WoLF
Guru
20-09-2020 21:49

Rapporter til Admin
System info, har du ipg? Test med andet gfx
--
#16
kimdinho
Megabruger
20-09-2020 22:04

Rapporter til Admin
Hvad er IPG? Jeg har følgende: Bundkort: MSI B450 Gaming Plus Max Ram: Patriot Viper ram 2x8 gb cpu: Ryzen 3600 + stock køler GPU: 5700 XT Red Devil PSU: RMx 650w Alt har kørt fint, bortset fra starten hvor der var en del fejl indtil diverse driver kom ud. Dog har jeg oplevet de sidste 2 uger et par crash.
--
#17
kimdinho
Megabruger
20-09-2020 22:49

Rapporter til Admin
Har smidt et ældre kort i og det virker. Kan man ikke konkludere at det er grafikkortet der er brændt sammen?
--
Sidst redigeret 20-09-2020 22:51
#18
Mr. WoLF
Guru
20-09-2020 22:53

Rapporter til Admin
#16 Det er indbygget GPU i CPU men det er der ikke i din CPU. #17 Det kunne godt lyde som mobo så. Prøv lige at slå jumper clear CMOS op og gør det med det ældre gfx i som virker
--
#19
kimdinho
Megabruger
20-09-2020 23:37

Rapporter til Admin
18# jeg er forvirret. hvordan kan det være mobo, når det ældre grafikkort virker men det nye gør ikke ? det har virket tidligere.
--
#20
john M
Gæst
21-09-2020 02:37

Rapporter til Admin
Et tip . tag et sæt eller 1 ram blok ud( hvis du kun har 2 ram sticks) . kold boot . repeat anden blok sæt. genindsæt .simsalabim
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#21
kimdinho
Megabruger
21-09-2020 13:07

Rapporter til Admin
Ingen andre der har nogle ideer?
--
#22
kimdinho
Megabruger
21-09-2020 20:44

Rapporter til Admin
Tænker den ryger til RMA hos Proshop, er der nogen der har erfaringer med Proshop og RMA?
--
#23
Minimus
Supporter Aspirant
21-09-2020 20:55

Rapporter til Admin
måske den strømforsyning der ikke giver nok strøm mere nå den ikke vil starte dit gfx op men et gamle der bruger mindre strøm vil det såååå måske din strømforsyning ?
--
#24
Comicsdk
Supporter
21-09-2020 21:00

Rapporter til Admin
1. Hvis din PC fungerer fint med det gamle grafikkort, men ikke med det nye, er der en lille sandsynlighed for at dit bundkort skal have en BIOS-update. 2. Inden du sender maskinen til RMA, er der lidt fidus i at starte med et clean install af OS og drivers, hvis du eks. har skiftet GPU uden at gøre det først. 3. Uden at fornærme dig, vil jeg også pege på at du skal tjekke om det nye kort er tilsluttet korrekt. GPU skal have 2X8 pins fra PSU. Proshop har en fin reklamationsafdeling, blot skal du være opmærksom på at de ikke fejlsøger gratis.
--
Anmeld mine kommentarer såfremt du finder dem anstødelige, moderationen her på siden er yderst kompetent.
#25
Mr. WoLF
Guru
21-09-2020 21:00

Rapporter til Admin
Fejl i #18, så det som det ikke virkede med det ældre gfx, virker det så test dit 5700 xt i et andet system
--
#26
Comicsdk
Supporter
21-09-2020 21:04

Rapporter til Admin
I tillæg. Jeg har læst tråden igennem igen, jeg er ikke helt sikker på hvor det kikser. Er vi enige om at alt fungerer med det gamle kort, og tidligere har fungeret med det nye kort, men nu crasher maskinen med det nye kort, indtil det går helt i sort?
--
Anmeld mine kommentarer såfremt du finder dem anstødelige, moderationen her på siden er yderst kompetent.
#27
kimdinho
Megabruger
21-09-2020 22:21

Rapporter til Admin
Jeg har kørt et år med det nye kort, som nu ikke vil køre på maskinen mere. Den har stået tændt weekenden over, hvor den har testet en nas disk for fejl. Da jeg kom hjem søndag, ville den ikke reagere med billede. på skærmene
--
#28
Comicsdk
Supporter
22-09-2020 08:55

Rapporter til Admin
Godmorgen. Hvis maskinen fungerer glimrende med det gamle kort, er der ingen grund til at du bruger timer på at lege med cmos, ram etc. Retur til Proshop med det 5700. Der er to års reklamationsret, så det burde ikke være noget problem.
--
Anmeld mine kommentarer såfremt du finder dem anstødelige, moderationen her på siden er yderst kompetent.
#29
kimdinho
Megabruger
22-09-2020 11:28

Rapporter til Admin
#28 Hehe godmorgen Mange tak. Synes godt nok det har været forvirrende med svar i øst og vest. Men det er også min konklusion. Computer startede op med det ældre grafikkort som ikke er "brændt"
--

Opret svar til indlægget: Intet billede, men strøm i pc

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning