Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Hvilken spille konsol skal man vælge?

Af Semi Supporter hasper | 12-10-2020 21:18 | 1135 visninger | 11 svar, hop til seneste
Hej HOL! Jeg står og mangler en spille konsol til min pige på 6 år. Jeg har ikke fulgt med i markedet længe, men efter en hurtig "google" dukker en Nintendo Switch op? Er det virkelig eneste og bedste mulighed? Og kan den kobles til TV'et så man kan spille sammen ? Giv gerne nogle inputs om der findes andre muligheder. Hilsen Kasper.
--
tjek min info, for spec. keep it real!
#1
Azakiel
Skribent
12-10-2020 21:20

Rapporter til Admin
Nintendo Switch er i alt fald meget oplagt. Hybrid konsol, så den kan både bruges som portabel enhed, samt i en dock så der kan spilles på skærmen. Smæk spil på ala Super Mario Odyssey, eller Crash Bandicoot N. Sane Trilogy og så burde hun være godt underholdt.
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae
#2
Optaget Brugernavn
Juniorbruger
12-10-2020 21:27

Rapporter til Admin
Det kan jo også godt være, hun ikke behøver det helt nyeste. I så fald kan man få lidt af hvert sådan hér: https://www.youtube.com[...]
--
https://meta.wikimedia.org[...]
#3
TankBrutalis
Semi Supporter
12-10-2020 22:12

Rapporter til Admin
Kan kun anbefale switch til børn den er også stærkt godkendt her i huset Og det fede er, fx lang køretur så er switchen lige ved hånden ;)
--
Sidst redigeret 12-10-2020 22:13
#4
the688
Guru
13-10-2020 09:56

Rapporter til Admin
Min søn fik sin første egen PC da han var 4 - i dag, 18 år senere, er han softwareingeniør med eget firma. Tager man sig tid til at "lege med" og ikke bare bruge elektronikken som "så kan mor og far få et glas vin" (guderne skal vide det er tiltrængt :) hver gang, så kan det faktisk være ret nyttigt at få noget "IT-bevidsthed" ind i ungerne fra starten. (det behøver ikke være en "erstatning" for en Switch - bare et tip :)
--
"ORK SATME!"
#5
Hagman
Guru
13-10-2020 15:58

Rapporter til Admin
Nintendo Switch er det store hit herhjemme. Mig og min mindste datter (15 år) spiller tit Super Mario Maker 2. Den, og en Wii U har været de konsoller der spilles allermest på herhjemme. ...Switch har dog erstattet Wii U'en fuldstændig. Nintendo Switch kan både spilles på TV og som håndholdt. Jeg kan anbefale at købe en pro-controller, eller denne her: https://www.proshop.dk[...] ...så kan du bruge stort set alle controllere til Switchen. Vi bruger pro-controlleren fra Wii U - det fungerer simpelthen perfekt :)
--
Revenge is the single most satisfying feeling in the world ! You'll Never Walk Alone !
--
Sidst redigeret 13-10-2020 16:02
#6
CrixD
Juniorbruger
13-10-2020 17:51

Rapporter til Admin
Skal det være nye spil? Der findes mange fede løsninger med retrospil, hvor en del er forholdsvis simple og med 2 player :) Hjemme hos os er Raspberry Pi med dertilhørende emulator et større hit end Switchen - Et alternativ kunne være NES/SNES Classic, Playstation Classic (Absurd let at emulere på), samt Sega. For mange kan det være lidt teknisk, men ærligt findes der et utal af guides på Youtube der går det igennem step by step og fortæller endda hvad man skal købe :-) En video omkr. basics: https://www.youtube.com[...]
--
#7
Porphyra
Monsterbruger
13-10-2020 23:11

Rapporter til Admin
Ja, til at spille sammen så er en Nintendo konsol det bedste efter min mening, der er masser af sjove spil man kan spille med børn og som også kan være sjove for voksne; Mario, Kirby, Rayman osv. Så en Switch er oplagt. Den gamle Wii brugt er heller ikke nogen dårlig ide, kan fås til et par hundrede og der er masser af coop spil til den som kan skaffes billigt. Er også super nem at jailbreake hvis man er til sådan noget.
--
#8
Sjanten88
Junior Supporter
14-10-2020 00:11

Rapporter til Admin
#4 magen til Ananas i egen juice skal man da lede længe efter. Har du brugt for meget tid med Beer? Jeg stemmer i med Nintendoen det er et fantastisk redskab, og hvis vi endelig skal ned af the688's vej så mindes jeg netop Nintendo har vundet adskellelige priser for deres spil i forhold til udvikling af børn.
--
#9
Hagman
Guru
14-10-2020 16:34

Rapporter til Admin
Foruden en Switch, kan jeg virkelig godt anbefale klassiske retro-spil, som andre også har været inde på. En RaspberryPi er god til formålet, selv den første PI kan emulere Nintendo, Super Nintendo og Sega spil ganske fint. Jeg har ikke noget hold i hvad der er godt for en 6-årige pige, men jeg husker da jeg var dreng, at Super Mario Bros 3, Mario Kart, Tetris, Mega Man, Bomberman osv osv var ren nydelse. Da min datter var 7-8 år, elskede hun at spille Mario på den originale SNES :) En Nintendo Wii er også en utrolig god billig løsning - ikke bare til Retro-spil, men der er rigtig mange gode spil til den - og man ser dem tit på DBA til 3-400 kroner.
--
Revenge is the single most satisfying feeling in the world ! You'll Never Walk Alone !
--
Sidst redigeret 14-10-2020 16:36
#10
hasper
Semi Supporter
19-10-2020 21:43

Rapporter til Admin
Hey gutter! Mange tak for jeres svar :) Jeg tænker det bliver en Switch, da jeg sikkert også vil komme til at bruge den en del, så grafikken må gerne være ok. God aften. Hilsen Kasper.
--
tjek min info, for spec. keep it real!
#11
TankBrutalis
Semi Supporter
20-10-2020 08:43

Rapporter til Admin
#10 switch er fantastisk, købte en for at kunne spille sammen med sønnike i ny og næ, nu ender det med som du selv siger, når han er i seng, man lige kan sætte sig i hjørnet i sofaen med den selv ;)
--

Opret svar til indlægget: Hvilken spille konsol skal man vælge?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login