Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Komplet PC setup til videoredigering + muligt Chro...

Af Gæst maschm | 21-10-2020 20:01 | 466 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej, Min kære ældre mor hygger sig meget med, at lave "hjemme" videoer i Pinnacle Studio til familien og videoklubben hun går til. Hun vil gerne kunne arbejde i 4K. Hun sidder i dag med en bærbar fra MM-Vision der har et par år på bagen efterhånden og lever ikke helt op til hendes forventninger. (Kan ikke lige huske specs desværre) Point being, hun vil gerne opgradere og jeg har fået talt hende over på det skal være en stationær, hvilket burde give mere bang for the buck. Det er mange mange år siden jeg selv har fulgt tæt med på hvad der rykker sig inden for PC verden, eneste jeg har set er at AMD er tilbage med fuld styrke. Så jeg håber i kan hjælpe mig med at finde det rette setup til hende, hvor jeg sørger følgende: - Stationær PC (helst færdig lavet) - -- BR brænder - monitor omkring 24tommer - - mus og keyboard Budget omkring 10.000-14.000,- Så er der også min søde far. Hans behov er ren internet surfing, arbejde i Office 360 eller Google Workplace, se YouTube og sende mails. Jeg har tænkt meget på en Chromebook for at gøre det så simpelt som muligt, men han vil meget gerne have et stationær setup med monitor, mus og keyboard er et must for ham. Nogle tanker på det rigtige her? Budget omkring 3.000-5.000,- Håber i kan hjælpe og mine spørgsmål giver mening.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Bargisen
Ny på siden
21-10-2020 23:58

Rapporter til Admin
Hej Din søde far skal nok over i noget Acer Aspire, hvis han skal have mest hardware for pengene pt. ifht. Chromebook som tit har ældre hardware i sig, og kan være i den dyre ende, kontra Acer. I dette tilfælde, tog jeg et hurtigt valg, ud fra det den skulle kunne, og ramte denne fra Elgiganten: Beklager, men måtte bruge ShortURL, for ikke at spamme tråden med LANGE URLs shorturl.at/nIJT4 Problemet med denne, er at jeg føler ikke den er 3.343 DKK værd. Så ville jeg hellere enten vælge en udstillingsmodel eller en sprit ny af denne, også fra Elgiganten: shorturl.at/xEIN2 Denne bærbar har både processor og grafikkort, som kan bære alt nu og et stykke ud i fremtiden. - Du kan snildt finde andre valg, måske bedre, men det er noget i dén dur jeg ville kigge på, til din kære far. Dbh.
--
Lys i mørke? Kig ind på www.ledtilbilen.com[...] !
#2
maschm
Gæst
22-10-2020 14:55

Rapporter til Admin
Tak for svaret, når jeg prøver at bruge dine links så ryger jeg bare til shorturl.at, så jeg kan desværre ikke se de enheder du henviser til.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
gamerdad
Ny på siden
22-10-2020 16:46

Rapporter til Admin
Hejsa. Puha. Videoredigering er en stor omgang. Der er flere forskellige måder at bygge sin maskine op på, afhængigt af, hvilken platform du bruger. Og 4K redigering kan hurtigt blive enormt krævende, fyldende og dyrt. Så først vær sikker på, at det skal være 4K. I så fald bliver skærmen nok også lidt pricey. 4K IPS panel. Men sørg for masser af ram og regnekraft, og en røvfuld plads. Flere diske. Videorigs skal helst bygges selv. FX tre diske. En til at afvikle programmet. En til rendering og en til output. Så er der maks flow :) Til din far siger jeg byg/køb en lille fin pc og bum færdig. Overvej brugte komponenter til begge setups. Du kan vinde meget på at købe brugt. send Pm hvis du vil have hjælp eller gode deals.
--
Sidst redigeret 22-10-2020 16:47
#4
stallemanden
HOL Moderator
22-10-2020 19:32

Rapporter til Admin
#1 Det er noget vås. HOL sørger selv for at forkorte links. OG så er det ikke så heldigt, at de links du smider, ikke virker? Kom med de lange links.
--
https://onsdagssnegl.dk[...] "Held er noget, der indtræffer, når grundige forberedelser mødes med gunstig lejlighed"
#5
Maschm
Gæst
22-10-2020 21:27

Rapporter til Admin
#3, jeg kan ikke lige få lov til at logge ind så kan ikke sende PB lige nu, men del gerne hvis du kan her.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Komplet PC setup til videoredigering + muligt Chro...

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login