Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Autotænde skærm/computer via sensor?

Af Ny på siden speedDK | 25-10-2020 20:52 | 529 visninger | 9 svar, hop til seneste
Hej, Jeg har 2 kæmpe Samsung monitor skærme tilsluttet Lenovo Tiny computer. Jeg kører noget grafer og aktier på storskærmene i baggrunden, men jeg ønsker ikke manuelt at tænde og slukke computeren som er (dedikeret) tilsluttet skærmene. I og med at jeg kun ønsker skærmene være aktiv når jeg sidder i lokalet kiggede jeg på sådan en: https://www.tricklestar.com[...] Den vil detektere bevægelse, og vække computeren fra dvale/slumre, og computeren bør kunne give signal til skærmene, hvor de så også vågner fra standby mener jeg. Men... findes der andre alternativer og som er let tilgængeligt? Kan se at ovenstående kun findes fra udlandet. Er lidt utålmodig nu :) Ps. Jeg ønsker ikke en strømskinne som kapper strømmen helt, da det holder ikke. :) I denne IoT/smart-things tid, må der næsten være andre alterativer eller approach :)
--
#1
Renetarderet
Semi Nørd
25-10-2020 21:34

Rapporter til Admin
Kan du overveje noget Wake On Lan ? Det kan svjv triggers på mange forskellige måder. Kræver selvf at computer/bundkort understøtter dette.
--
#2
LARMY85
Mega Supporter
26-10-2020 07:29

Rapporter til Admin
Som #1. er inde på er WOL en mulighed: https://www.reddit.com[...]
--
Be excellent to each other!
#3
HunterKiller
Elite Nørd
26-10-2020 10:35

Rapporter til Admin
slettet
--
Linux, både privat og professionelt Det er aldrig umuligt at trække et kabel, so stop whining
--
Sidst redigeret 26-10-2020 10:36
#4
Sven Bent
Ultra Nørd
26-10-2020 14:09

Rapporter til Admin
du siger: Den vil detektere bevægelse, og vække computeren fra dvale/slumre Produkete siger: If no motion is detected near the computer during the countdown period, which can be set to 5, 10, 15, 20, 25, or 30 minutes, the computer is put to sleep. Det er ikke den samme ting
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury
#5
Die_Happy
Supporter Aspirant
26-10-2020 15:22

Rapporter til Admin
Der er rigtig mange måder det kan laves på. Nemmeste er nok en PIR sensor med en potentialfri kontakt, som så bare trykker på en knap på tastaturet eller på musen. F.eks. sådan en her https://www.aliexpress.com[...] (bortset fra den nok lange leveringstids) Kontaktsættet fra PIR sensoren kan du så bare lodde på en knap på en tilfældig mus eller på en tast på et tastatur, som ved bevægelse i rummet "trykker" på knappen.
--
#6
Jacob [5260 Od.S]
Junior Nørd
26-10-2020 15:45

Rapporter til Admin
Det nemmeste og det billigste vil være at skubbe til musen eller trykke en tast på tastaturet ned, så vækker du computeren fra dvale. Du skal jo også sætte computeren i dvale når du forlader rummet - alternativt skal du holde den i "live" mens du er i rummet. Med mindre du selvfølgelig ønsker en dyr, besværlig high tech løsning. Du kunne sætte en trådløs mus på døren ind til rummet. Når du åbner døren kører musen over gulvet og tænder derved computeren.
--
Google først, spørg bagefter. Man skal ikke græde over spist bacon.
#8
speedDK
Ny på siden
26-10-2020 21:26

Rapporter til Admin
# 1 og 2 Bruger trådløs wifi - og mener ikk den understøtter over Wakeup WLAN # 4 Korrekt. Men slutresultatet er ens for mig. Skal enten tændes ved motion, eller slukkes/sleep ved ikke-motion. # 6 Ja du har fat i noget, forsøgte med BT mus, og den skal man klikke på før den vågner - musbevægelse er ikke nok. # 7 Orker ikke at lave en Ph.d. ud af det :P
--
#9
TankBrutalis
Semi Supporter
26-10-2020 21:31

Rapporter til Admin
#6 jeg elsker din storm p løsning på problemet, det sku genialt :D
--

Opret svar til indlægget: Autotænde skærm/computer via sensor?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login