Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Dårlig Wifi/Bluetooth i NXZT H1

Af Mega Supporter [TUS]Jackhammer | 27-10-2020 16:38 | 278 visninger | 6 svar, hop til seneste
Hej alle Jeg har lige fået flyttet mit et ITX build fra et Node 2020 over i et NZXT H1 kabinet. Alt spiller som det skal med mit Asrock B365 mobo, i5-9600K cpu og 2070S gfx. Jeg oplever dog at mit Wifi og bluetooth er blevet gevaldigt forringet. Wifi'en kan stort set ikke opnå internetforbindelse længere og bluetooth har en rækkevide på under to meter. Wifi'en har fuld signal ift. Windows (med to små antenner monteret ved IO portene på mobo). Kan det passe at placering af motherboardet i H1'eren påvirker signalet så negativt. Og hvilke(n) ekstern antenne kan evt. prisbilligt anvendes til at få hævet signalet fra bunden af kabinettet op i højde?
--
#1
kikophil
Monster Supporter
27-10-2020 16:59

Rapporter til Admin
Står dit nye kabinet samme sted som det forrige? Hvis wi-fièn har fuldt signal, bør det vel netop være et internt problem. Når bluetooth halter, kan det skyldes en microovn i nærheden, men det er jo nok ikke tilfældet hos dig - så skyldes nok samme problem :)
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
--
Sidst redigeret 27-10-2020 17:04
#2
[TUS]Jackhammer
Mega Supporter
27-10-2020 17:06

Rapporter til Admin
Yes den står præcist samme sted som det gamle kabinet. Så derfor jeg fristes til at tro det er pga. H1'erens lidt spøjse 'flade' montering af motherboard i bunden af kabinettet.
--
#3
kikophil
Monster Supporter
27-10-2020 18:23

Rapporter til Admin
#2 - Hej igen :) Har stået og vendt dit problem mens jeg har lavet mad, og hvis jeg ikke allerede var helt gråhåret, ville jeg nok være blevet det :) Der er selvf. de grimme muligheder som, at hw er blevet skadet ved overførsel - og de lidt mindre alvorligere ting, at montering ikke er ok - men du lyder som en forstandig bruger, så hvis jeg var dig, ville jeg som du skriver, købe/spørge efter - et par wifi antenneforlængere i første omgang, så du kan se, om afstanden til kabinettet og dets evt. "uartige komponenter" kan gøre en brugbar forskel. Lav evt. en købs/låne tråd herinde. Måske der er en i dit nabolag, der har nogle forlængere liggende. Selv har jeg bestemt nogle, men de er gemt helt væk et sted under "tonsvis" af ting i et af mine 3 uderum :)
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
#4
Dragonheart
Guru
27-10-2020 18:43

Rapporter til Admin
En så stor forskel lyder også underlig. Men hvis du er gået fra en vertikal montering tl en flad har wifi-kortet vel reel flyttet sig x antal cm ned og roteret 90 grader. Antennerne skal du jo så montere/rotere så de står som før (sandsynligvis pegende opad). Og måske er der og mere "kabinet" i vejen i lige linje hen til accespoint/router Hvad fortæller Wifi- analyzer app til windows om din signalstyrke - dBm (både til 2.4 og 5 ghz) ? https://www.microsoft.com[...] Har selv oplevet lign. Men det var fordi den ene antenne simpelten mistede forboindelsen i stikken til kortet.
--
#5
[TUS]Jackhammer
Mega Supporter
27-10-2020 23:02

Rapporter til Admin
Tak for rådene begge ???? Antennerne kan ikke pege opad pga den måde et motherboard vender i H1 kabinettet. Så bedste bud er nok en ekstern antenne - nogen der kan anbefale en prisbillig en af slagsen?
--
#6
Dragonheart
Guru
28-10-2020 01:14

Rapporter til Admin
#5 du kan ikke rotere antennerne så de peger nogenlude opad? Antennerne på routeren skal også bege opad . Kort sagt antennerne på bundort skal så vidt muligt være parallele med dem på router Vi kan sagtens anbefale fx 2 af disse så du kan montere dine antenner et andet sted: https://www.av-connection.dk[...] Men eksterne antenner dæmper signal pg dæmpning i ledningerne jo længre jo mere dæmpning. Men vil råde dig til at teste signalstyrrk først som jeg skrev for at udelukke det. Antennerne og deres placering er netop relevant for signalstyrken. Har du godt signal er det tvivlsom at anternne med ledninger placeret andetsteds vil virke. Signalstyutken bør være -60 til -30 dBm for både 2.4 og 5 GHz.
--
Sidst redigeret 28-10-2020 01:18

Opret svar til indlægget: Dårlig Wifi/Bluetooth i NXZT H1

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login