Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Mail spørgsmål - Migrering og organisering

Af Gæst gæst | 21-01-2021 15:02 | 240 visninger | 4 svar, hop til seneste
Kære Hol Jeg effektiviserer slet ikke min indbakke særlig smart og ønsker derfor noget inspiration/hjælp fra jer af. I dag er det sådan, hver gang jeg modtager mails et nyt sted fra.. Facebook, Komplett, DSB opretter jeg en ny mappe hvori mailsen bliver smidt ned i. Det synes jeg ikke er særlig overskueligt - Listen bliver udendelig lang med tiden. Min løsning som jeg ser det, er at oprette hovedmapper som feks - Elektronikkøb - Public Service - Tjenester og lægge mine mapper Facebook, Komplett og DSB ned i dem - Men findes der en bedre løsning på det? Ydeligere har jeg i mange år haft en Hotmail konto, men ønsker at migrere til min Proton - Findes der nogen som helst nem løsning at gøre dette på? Eller er det bare at forward ALT fra outlook -> Protonmail og oprette mappestrukturen igen?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
United
Junior Nørd
21-01-2021 15:14

Rapporter til Admin
Jeg er nok den sidste til at give råd omkring hvordan du skal lave din struktur i din mail (min private er totalt rodet) Protonmail har en import funktion som burde kunne arbejde sammen med hotmail. https://protonmail.com[...]
--
´66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC CANTONA WAS BORN.
#2
Jacob [5260 Od.S]
Junior Nørd
21-01-2021 17:55

Rapporter til Admin
Du kunne lave filtre på afsenderadressen, så eksempelvis [email protected] selv ender i DSB-mappen og så kan du læse den der. Så sparer du den handling. Du kan nemt se om der er ulæste mails i mapperne. Den metode som du bruger synes jeg fungerer fint. Den bruger jeg i min e-boks. Jeg har dog valgt ikke at organisere min mail indbakke overhovedet, skal jeg bruge noget, så bruger jeg søgefunktionen. Det fungerer for mig.
--
Google først, spørg bagefter. Man skal ikke græde over spist bacon.
#3
Jepperdepper
Ultra Supporter
21-01-2021 18:22

Rapporter til Admin
Som #2 skriver. Flere mailklienter har også smart folders, f.eks. Outlook og Mac mail. I stedet for mapper er smart folders egentlig bare filtre. Der bliver ikke flyttet mails i dem, men klikker du på "DSB" vises alt fra DSB. Du kan opsætte regler for hvornår mails kan kunne findes i en smart folder. Jeg gør egentlig også som #2, at jeg intet system har. Alt ligger i indbakken og så bruger jeg søg. På arbejde bruger jeg dog smart folders til nogle få vigtige ting. Bl.a. "flagged emails" i forskellige farver, som jeg så bruger som en form for huskeliste. Når noget er løst fjerner jeg så flagene.
--
#4
Chucara
Mega Nørd
21-01-2021 22:43

Rapporter til Admin
Jeg må erkende at jeg bare lader lortet ligge i indbakken. Søgefunktionen gør jeg kan finde det, jeg leder efter. Et flag på det, jeg skal tage mig af senere. Jeg har tidligere forsøgt at organisere det i f.eks. "Kvitteringer", men det er besværligt at gøre, og mere besværligt at finde bagefter. I outlook kan jeg søge i indholdet i vedhæftede filer osv., så det er sjældent at jeg ikke kan finde en mail, hvis jeg bare søger.
--
ASUS Z270 TUF Mk1 | 7700K | GTX 1080TI | 32GB 3000MHz | Fractal Define R5 | Samsung 960 EVO 1TB | PG279Q | 2xU2715H

Opret svar til indlægget: Mail spørgsmål - Migrering og organisering

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login