Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Bundkort
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Problem med Abit NF7-S

Af Monsterbruger Inspector Gadget | 24-05-2004 12:02 | 723 visninger | 14 svar, hop til seneste
Hejsa Her til morgen da jeg ville tænde min computer var skærmen bare død... det første jeg prøvede var at sætte min fars skærm til, og den ville heller ikke vise noget billlede. Dernæst opdagede jeg, at computeren bare slukker efter en 10-15 sekunder uden varsel... den giver mig ikke nogen bip signaler. Kan jeg uden at vide det have slået disse bip-signaler fra i bios? Det eneste jeg kan se er, at den ene af de to dioder på bundkortet lyser rød og den anden lyser grøn... ved nogen hvad dette betyder, og om det er helt normalt? Jeg aner ikke hvad jeg kan gøre... har prøvet at pille den ene ramblok ud, men det hjalp heller ikke. På forhånd tak hvis i kan diske op med nogle gode svar.
--
"Vil flue som hest fjærte, da må røv revne..."
#1
Inspector Gadget
Monsterbruger
24-05-2004 12:08

Rapporter til Admin
Den slukker ikke, står bare og kører uden at vise noget på skærmen... kan det være mit gfx den er gal med? Jeg har forsøgt at cleare cmos ved at flytte den gule jumper på bundkortet.
--
"Vil flue som hest fjærte, da må røv revne..."
#2
Knutz
Mega Supporter
24-05-2004 12:10

Rapporter til Admin
prøv at pil dine ram ud og start maskinen uden ram? prøv det samme med harddisken og sig hvad den gør!
--
Jahh.. Så kan du lære det! MSN: [email protected]
#3
Cagra
Elite Supporter
24-05-2004 12:11

Rapporter til Admin
Det lyder mere som dit Grafikkort der driller. Prøv at nap det som sidder i din fars maskine
--
A blowjob is better than no job..
#4
Inspector Gadget
Monsterbruger
24-05-2004 12:14

Rapporter til Admin
Knutz: Det vil jeg lige prøve... Ved du om man kan komme til at slå de advarsels-bip fra i bios, og om hvad de 2 dioder betyder? Cagra: Min maskine er vandkølet, så lidt svært at få et andet gfx fyret i den... men jeg vil da lige prøve hvis alt andet glipper.
--
"Vil flue som hest fjærte, da må røv revne..."
#5
Inspector Gadget
Monsterbruger
24-05-2004 12:15

Rapporter til Admin
Når jeg piller begge rammoduler ud kommer den med 1 lang hyletone, som den siger igen og igen...
--
"Vil flue som hest fjærte, da må røv revne..."
#6
Inspector Gadget
Monsterbruger
24-05-2004 12:17

Rapporter til Admin
Kan se på: http://forum.abit-usa.com[...] at 1 langt bip betyder, at Dram moduler ikke er indsættet korrekt...
--
"Vil flue som hest fjærte, da må røv revne..."
#7
Inspector Gadget
Monsterbruger
24-05-2004 12:18

Rapporter til Admin
Så det hjalp mig jo ikke så meget...
--
"Vil flue som hest fjærte, da må røv revne..."
#8
Aceman
Ultra Supporter
24-05-2004 12:18

Rapporter til Admin
At der er lys i begge dioder på bundkortet betyder at den er tændt. Lyser kun den røde, er det fordi der er strøm til bundkortet. Prøv med et andet gfx
--
XP1700+ @ 10*200,NF7-S, 256 mb HyperX pc3500, barracuda IV 80 gb, MSI TI4800se, plextor cd-rw, acer dvd, Enermax 350w. Komplet innovatek/cool cases vandkøling
#9
Cagra
Elite Supporter
24-05-2004 12:19

Rapporter til Admin
de to dioder skal lyse, den røde betyder der er spænding på systemet, og den grønne viser at systemet kører
--
A blowjob is better than no job..
#10
Inspector Gadget
Monsterbruger
24-05-2004 12:28

Rapporter til Admin
Ok, det´er klamt nok... andre forslag?
--
"Vil flue som hest fjærte, da må røv revne..."
#11
gregorain
Gæst
24-05-2004 12:55

Rapporter til Admin
harogså haft det problem som mange andre.. jeg løste det ved at skille min pc af (egentlig kun gf kort og cpu køler) hvorpå jeg samlede det igen med ny kølepasta.. det løste problemet hos mig andre har jeg hørt at de havde et problem med CPU dioden som sidder i CPU soklen. den skulle bugges op så den sad tættere op CPU-en (vil ikke råde dig til at bukke denne uden at have forsøgt alt andet, da du kan ødelægge den 2talt) eller vil jeg råde dig til at fejlfinde. du har prøvet med ny skærm uden resultat. prøv nu at bruge et andet gfkort og se om det virker.. => dernæst CPU =>ram(har du prøvet, men prøv med en af dem i sokel 1) => RMA sag med dit brundkort. hvis intet lykkedes af ovenstående er dit bundkort gået bort.. det hænder.. mit første NF7-S board døde mit bios fra dag til anden, som har de samme symptomer som dit board.. ingen skærm og ingen biplyd hvis du vil have dybere forklaringer på ovenstående kontakt mig over email ([email protected]), icq(126618316) eller MSN( [email protected])
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#12
Inspector Gadget
Monsterbruger
24-05-2004 15:54

Rapporter til Admin
Gregorian: Mange tak for svar! Der er vist ikke andet for end at gå i gang med at fejlfinde... det er godt nok noget mystisk noget at et bundkort sådan fra den ene dag til den anden kan holde op med at virke... det værste er næsten at det er sket i løbet af natten uden computeren har stået tændt :-( Angående biplyde, så får jeg dem godt nok når jeg piller rammene ud af maskinen (1 langt bip gentagne gange) Kan cpu'en godt finde på at rykke sig af sig selv uden man støder til kabinettet eller rokker ved kølehovedet, så den der diode kan være blevet forskubbet?
--
"Vil flue som hest fjærte, da må røv revne..."
#13
Grus
Monsterbruger
24-05-2004 15:58

Rapporter til Admin
#11 Det samme skete for mit nu forhenværende NF7-S... så jeg sendte det ind og valgte at få et AN7 i stedet. #12 Hvis du får bipyde, så tror jeg ikke kortet er helt dødt. CPU'en burde ikke kunne rykke sig, ik så vidt jeg ved.
--
AMD T-Bred [email protected] | Abit AN7 µGuru | Thermalright SLK-947U + 92mm Zalman "F2" @ 5,5v | 384 DDR-PC2100 | Thermaltake Xaser III V1000A | FIC Radeon 9600 PRO | 40GB + 80GB Seagate Barracuda |
#14
Inspector Gadget
Monsterbruger
24-05-2004 16:07

Rapporter til Admin
Hmm... hvad er chancen? Forsøgte lige endnu en gang at starte computeren op - nu denne gang kun med 1 ramklods i Dimm 1, og hvad sker der? Computeren booter somom intet var hændt... jeg fatter ingenting. Må vist lige prøve om den anden ramklods er defekt - hvis ikke, så er det vist min computer der laver løjer med mig. Mange tak for svarene alle sammen.
--
"Vil flue som hest fjærte, da må røv revne..."

Opret svar til indlægget: Problem med Abit NF7-S

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning