Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Bundkort
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Problemer med Skylake build

Af Nørd efilNET | 12-09-2015 21:22 | 1444 visninger | 14 svar, hop til seneste
Hej alle I forbindelse med at jeg har samlet mit nye Skylake build, så er jeg løbet ind i nogle problemer, som jeg tror skyldes motherboardet. Jeg har haft installeret Windows 7 på SSDen, så jeg har haft "liv" i det hele, men efter at jeg genstarede så har jeg ikke kunne få den ind i Windows igen. Det står bare og tænder og slukker (kan se på LED på bundkort, samt høre PSUen gå on/off) Jeg kan ved visse operationer få den ind i BIOS, men self om denne er sat til default og genstartes, så tænder/blinker LEDerne blot "rundt omkring" på boardet. LED I række følge: 1. CPU, 2. RAM, 3. VGA og 4. BOOT Device LED. Jeg har kæmpet et par timer, resettet CMOS, opgraderet BIOS til nyeste. Prøvet med 1-2 ram klodser og søgt internettet tyndt efter en forklaring. Nogen med lignende erfaringer, som kan hjælpe mig ud af det loop, som den ser ud til at være i? Hardwaren består af: CPU Intel 1151 i5-6600K Intel 1151 ASUS Z170-A 16GB DDR4-2666MHZ NON-ECC CL 15MEM DIMM HYPERX FURY BLACK KIT OF 2 (HX426C15FBK2/16) Cooler Master V550 Semi Modular 550W Crucial CT250BX100 Be quiet! Dark Rock 3
--
#1
efilNET
Nørd
12-09-2015 21:33

Rapporter til Admin
Lige et par noter/spørgsmål: Jeg har igennem tiden rodet meget med hardware, men min erfaring med nye chipset/ram og UEFI bios er begrænset. Ligeledes er det nyt for mig med auto-tuning af CPU og ram direkte i UEFI/Bios, hvorfor jeg er usikker på om det "bevidst" at den bliver ved med at genstarte, for at afprøve indstillinger (har ikke bedt den om at gøre dette bevidst). Mit næste spørgsmål går på at hvis jeg kan komme ind i BIOS/UEFI betyder det så at min CPU er OK, og at det måske er ram eller andet der driller?
--
#2
Anden123
Elite Nørd
12-09-2015 21:39

Rapporter til Admin
Har du været inde i BIOS og ændret til ahci mode?
--
5960x 3xTitanX 512 Gb RAM 1024p monitor.
#3
efilNET
Nørd
12-09-2015 21:40

Rapporter til Admin
#2 Nej, gik ud fra den stod til AHCI standard
--
#4
Anden123
Elite Nørd
12-09-2015 21:45

Rapporter til Admin
#3 Se om det er ændret, ellers ændre det.
--
5960x 3xTitanX 512 Gb RAM 1024p monitor.
#5
efilNET
Nørd
12-09-2015 21:52

Rapporter til Admin
#4 Den står standard til AHCI
--
#6
Anden123
Elite Nørd
12-09-2015 22:00

Rapporter til Admin
35 Ok. Har du prøvet at frakoble dit grafikkort og så bruge den indbyggede GPU, der sidder på CPU'en?
--
5960x 3xTitanX 512 Gb RAM 1024p monitor.
#7
efilNET
Nørd
12-09-2015 22:12

Rapporter til Admin
Jeg har ikke noget ekstra grafikkort, kun CPUens. Mine liste i #0 viser alt hardwaren.
--
#8
Anden123
Elite Nørd
12-09-2015 22:22

Rapporter til Admin
#7 prøv at afmontere dit grafikkort og dernæst tilslut skærmen til dit motherboard.
--
5960x 3xTitanX 512 Gb RAM 1024p monitor.
#9
efilNET
Nørd
12-09-2015 22:25

Rapporter til Admin
#8 Vi prøver lige igen, jeg har IKKE noget grafikkort udover det som er i CPUen.
--
#10
Anden123
Elite Nørd
12-09-2015 22:30

Rapporter til Admin
39 Præcis. Derfor skal du tilslutte din skærm til bundkortet.
--
5960x 3xTitanX 512 Gb RAM 1024p monitor.
#11
SBargisen
Superbruger
12-09-2015 22:31

Rapporter til Admin
#10 Laver du sjov? Hvis han ikke har noget grafikkort i maskinen, så kan han vel ikke tilslutte sin skærm andre steder, end på bundkortet.
--
#12
Anden123
Elite Nørd
12-09-2015 22:33

Rapporter til Admin
My bad! Sidder og sover! :)
--
5960x 3xTitanX 512 Gb RAM 1024p monitor.
#13
Chri.s
Junior Supporter
12-09-2015 23:42

Rapporter til Admin
Har du sat lyd til, og får du nogle "fejl bip" når du tænder den?
--
#14
efilNET
Nørd
14-09-2015 10:34

Rapporter til Admin
Fandt ud af at det var et software problem med Windows 7. Lavede en ny installation af både Windows 7 og 8, har ikke oplevet problemer. Køre XMP profil på mine ram og alt ser ud til at spille ind til nu.
--

Opret svar til indlægget: Problemer med Skylake build

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login