Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Bundkort

Cracking/popping lyd - Win10

Af Mega Supporter CHPH | 29-10-2018 11:24 | 816 visninger | 16 svar, hop til seneste
Hej, Jeg oplever at lyden ”springer”/giver et skrat i ny og næ. Det er både i mit Arctis Wireless PRO, der kører i USB, men også mit Logitech anlæg igennem optisk. Så det kan næste kun være software/drivere/hardware i computeren. Jeg kan læse mig frem til, at det måske kan være Windows 10, der er elendig. Jeg har prøvet følgende: Geninstalleret drivere fra Asus’ egen hjemmeside (HarZ370-f) Geninstalleret Win10 Sat strømstyring på CPU på 100% Fjernet ”Enhancements” på lyd i indstillinger Prøvet forskellige lydformater Kort sagt har jeg prøvet alle steps i den her guide: https://www.howtogeek.com[...] Er det RMA af bundkort, eller har I nogle forslag til, hvad jeg mere kan gøre?
--
i7-8700K | H115i PRO | EVGA 1080TI FTW3 | Asus Z370-F Gaming | 16GB Corsair Dominator | 120GB & 500GB SSD & 2x2TB HDD | Seasonic X-850 | Corsair 400C
#1
Jesper164a
Maxi Supporter
29-10-2018 11:35

Rapporter til Admin
Min giver også et kort skrat når jeg spoler i film/serier på netflix eller viaplay, jeg har vendt mig til det :b
--
Hvad er fede menneskers, favorit computer mærke? - Dell'er. (Bah-dum-tich)
#2
h3mp
Junior Nørd
29-10-2018 11:53

Rapporter til Admin
Har du prøvet andre drivere end den der er på Asus' hjemmeside? Fra producenten selv f.eks..
--
#3
CHPH
Mega Supporter
29-10-2018 19:11

Rapporter til Admin
#1 Mit er ikke kun, når jeg spoler! Det sker i ny og næ. Har du også Win10? #2 Ja, inde på Realtek's egen hjemmeside :)
--
i7-8700K | H115i PRO | EVGA 1080TI FTW3 | Asus Z370-F Gaming | 16GB Corsair Dominator | 120GB & 500GB SSD & 2x2TB HDD | Seasonic X-850 | Corsair 400C
--
Sidst redigeret 29-10-2018 19:12
#4
Gruinken2
Nørd Aspirant
29-10-2018 19:17

Rapporter til Admin
Jeg har det samme problem! Bliver bindegal af det. Problemet er der også når jeg tilslutter dac/hovedtelefonforstærker. Har været alt muligt igennem og intet ser ud til rigtigt at rykke.. Bundkortet er et ROG strix z370-H.. Nogle gange går der længere tid imellem, og så går det helt skratamok 10min efter...
--
#5
CHPH
Mega Supporter
29-10-2018 19:57

Rapporter til Admin
#4 Win10? Er der nogen, der har andet end ASUS bundkort, og oplever det samme med Win10?
--
i7-8700K | H115i PRO | EVGA 1080TI FTW3 | Asus Z370-F Gaming | 16GB Corsair Dominator | 120GB & 500GB SSD & 2x2TB HDD | Seasonic X-850 | Corsair 400C
#6
Gruinken2
Nørd Aspirant
29-10-2018 20:06

Rapporter til Admin
Yes, win10. Var desværre nødt til at bruge win10, ellers virkede min MX500 mus ikke, noget med usb bagud og bla bla.. Har levet med det siden 8700k launch, ved ikke helt hvordan jeg overlever med det..
--
Sidst redigeret 29-10-2018 20:08
#7
Jesper164a
Maxi Supporter
29-10-2018 23:26

Rapporter til Admin
#3/5 Jeg har den nyeste version af windows 10 installeret og et asus bundkort :o
--
Hvad er fede menneskers, favorit computer mærke? - Dell'er. (Bah-dum-tich)
#8
SYS288
Semi Supporter
30-10-2018 06:32

Rapporter til Admin
Jeg har det på mit ASUS ROG Hero X bundkort, og det drev mig fuldstændig til vanvid, da der blev brugt utallige timer/dage på at fejlfinde og installere/geninstallere forskellige løsninger. Til sidst blev løsningen desværre at slå det interne lydkort fra, og købe et lydkort. Trist, men jeg har absolut ikke fortrudt det. Kunne ikke overskue at skulle mangle min computer og RMA'e bundkortet. Jeg har læst en del om løsninger rundt omkring, (som desværre ikke virkede i mit tilfælde), og det virker til at det kun er på ASUS bundkort at problemet er, så et eller andet er der jo helt galt. Jeg håber virkelig at du finder en brugbar løsning! :-)
--
- Sometimes the only sane answer to an insane world is insanity
#9
CHPH
Mega Supporter
30-10-2018 15:24

Rapporter til Admin
#8 Nå så er jeg da fri for at fejlsøge mere. Det har jeg godt nok brugt lang tid på. Til start var jeg endda ved at købe nyt anlæg. Men det er alle steder. Jeg kunne godt overvejer et lydkort, da jeg heller ikke kan undervære mit MB. Men jeg kan kun finde lydkort til AUX. Jeg ved ikke om mit anlæg igennem optisk, og Arctis Wireless Pro med egen USB/optisk forstærker mister lydkvalitet, hvis det hele pludselig skal gå igennem AUX?
--
i7-8700K | H115i PRO | EVGA 1080TI FTW3 | Asus Z370-F Gaming | 16GB Corsair Dominator | 2x500GB SSD & 2x2TB HDD | Seasonic X-850 | Corsair 400C
#10
Gruinken2
Nørd Aspirant
05-11-2018 21:04

Rapporter til Admin
Har nogle af jer prøvet at køre en RMA på det? Eller ved hvorvidt dette er en fejl asus har anerkendt?
--
#11
CHPH
Mega Supporter
12-11-2018 12:19

Rapporter til Admin
#10 Jeg har talt med Komplett. De anerkender det som en RMA sag. Sry for late reply. Havde ikke set det :)
--
i7-8700K | H115i PRO | EVGA 1080TI FTW3 | Asus Z370-F Gaming | 16GB Corsair Dominator | 2x500GB SSD & 2x2TB HDD | Seasonic X-850 | Corsair 400C
#12
FlyingHippo
Supporter Aspirant
12-11-2018 13:19

Rapporter til Admin
Havde samme problem med mit Logitech Z5500 når det kørte optisk. Efter x sekunder, hvor man ikke afspiller noget "går det i standby", og det giver en "pop"-lyd. Dette program sender en konstant inaudible tone så højtalerne ikke "går i standby" https://blog.rhysgoodwin.com[...]
--
$('.t47-svar-top').find('b:contains("fuerzzz1")').parent().parent().parent().hide() You're welcome!
#13
JohnnyGogo
Maxi Supporter
12-11-2018 13:34

Rapporter til Admin
mit msi z270i carbon pro gør det også. Især når der åbnes/lukkes hjemmesider - når jeg først er inde i et spil opleves det overhoved ikke har en 5.1/7.1 soundbar siddende til optisk Oplevede det ikke tidligere da jeg bare kørte 2.0 50W via AUX
--
Meshify Mini / Z270I / 7700K / Nh-U12S / 16GB Dominator Platinum(3200) / RTX 2070 Strix / RM750x V2 / 2TB SSD / Creative Katana / AOC AG322QCX
#14
Sven Bent
Junior Nørd
12-11-2018 16:05

Rapporter til Admin
Geninstalleret drivere fra Asus’ egen hjemmeside (HarZ370-f) Som altid vile jeg midne om at det ikke er det optimale sted at hente nyeste driver fra. meste forid det sjaeldet er nyeste driver da Asus ikke laver drivers. Hop paa producentent hjemmeside og hent drivers.
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury
#15
Gruinken2
Nørd Aspirant
12-11-2018 22:59

Rapporter til Admin
#11. Fedt, tror mit var fra dustin, men såfremt Komplett er med på vognen så kan det være de også er. Har fundet et næsten fix, hvis jeg genstarter min pc igennem windåse så er de irriterende lyde væk. Læste det i en eller anden tråd, og det virkede af en eller anden årsag.
--
#16
CHPH
Mega Supporter
06-12-2018 22:30

Rapporter til Admin
Update Har fået nyt bundkort ASUS Z390-F, dog det har samme lydchip. Men det lader til, at det er forsvundet. Har lyttet til musik i 30 min nu, og kan umiddelbart ikke høre det, og lyden er crisp i mit Arctis Pro Wireless. Så det er perfekt! :) Nu ryger mit Z370-F ind til RMA.
--
i7-8700K | H150i PRO | EVGA 1080TI FTW3 | Asus Z390-F Gaming | 16GB Corsair Dominator | 2x500GB SSD & 2x2TB HDD | Seasonic X-850 | Lian Li P011DX
--
Sidst redigeret 06-12-2018 22:30

Opret svar til indlægget: Cracking/popping lyd - Win10


Dit navn:

Din e-mail adresse:


Indholdet fra billedet:
Dit svar: