Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Bundkort

Kan ikke komme ind biosen, boote efter ny cpu

Af Guru gasolin | 15-05-2019 15:03 | 879 visninger | 10 svar, hop til seneste
Mit asus prime x470 pro kan jeg ikke få noget signal på efter jeg skiftede til en 8 kernet ryzen. Jeg prøvede at ændre på ram hastigheden og resette cmos men selv med batteriet ude i over 30 sekunder kommer der ikke mere noget signal og jeg kan ikke komme i biosen for at load optimized settings i tilfælde den nye cpu ikke vil køre med rammene med så høj hastighed som de var sat til. Forskellige ram slotte og kun 1 ram blok gir ikke noget Hvordan kan jeg vide om det er rammene eller biosen? Biosen kan jeg ikke resett eller komme ind i hvis jeg skal loade optimied settings
--
#1
waskustobaskus
Nørd Aspirant
15-05-2019 15:05

Rapporter til Admin
Du kan godt komme ind i bios? Eller er der bare sort skærm når du tænder? Har du prøvet at clear cmos med jumperen på bundkortet?
--
#2
h-m
Maxibruger
15-05-2019 15:17

Rapporter til Admin
Hvilken CPU model?
--
#3
gasolin
Guru
15-05-2019 15:28

Rapporter til Admin
sort skærm, har prøvet med batteriet uden i over 30 sekunder, pt sidder den en 2600X i. Biosen er nyeste 4602, kun 1 ram blok og har prøvet alle 4 og skiffte til den anden ram blok, hdmi til mit tv, dp til min pc skærme, skifte til anden pcie slot til mit rtx 2060, løsnet mit masterliquid lite 240 cpu køler så den sidder mindre stramt på cpuen Surt at købe nyt bundkort hvis det er rammene. Update glemte at nævne jeg kan ikle se nogen led aktivtet i fronten af mit define r6 og heller ikke lys i start knappen. Anden ting jeg lige nu har lagt mærke til biosen med mere bliver ikke loadet da jeg kan blæserne køre hele tiden på mit grafikkort. Der skulle ellers være et crash free bios
--
Sidst redigeret 15-05-2019 15:32
#4
gasolin
Guru
15-05-2019 15:34

Rapporter til Admin
og kan ikke slukke med start knappen
--
#5
waskustobaskus
Nørd Aspirant
15-05-2019 17:21

Rapporter til Admin
Prøv at reseate din køler, evt monter box køleren. Havde samme problem da jeg skiftede til min 2700x. Det hjalp at afmontere/montere køleren.
--
#6
Stroyer
Elite Nørd
15-05-2019 17:26

Rapporter til Admin
0# Af med CPU igen og se om du evt. er kommet til at hærge et eller andet under monteringen. Hvilke RAM har du monteret? /mvh
--
IDGAF!
#7
gasolin
Guru
15-05-2019 17:36

Rapporter til Admin
corsair vengeance 3000 mhz cl 15 kørte 3466mhz cl 16, med ryzen 1 er det ikke altid muligt at køre med så høj hastighed. prøvede med den nye cpu og så dem gamle igen
--
#8
Sven Bent
Nørd
16-05-2019 03:57

Rapporter til Admin
at hive batteriet ud hjaelper ikke pat at reset cmos hvis din bundkort stadigvaek er tilkoblet stroem
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury
#9
JRM
Mega Supporter
16-05-2019 08:57

Rapporter til Admin
Som #8 siger. Eneste rigtige i min verden er et korrekt button/jumper reset jf. Bundkortets manual. Den med at nappe batteriet virker ikke i alle tilfælde, og især ikke hvis maskinen stadig er tilsluttet strøm.
--
I7 4790K @ 4.8 - Corsair H100i v2 ASrock Z97 Fatal1ty Killer - 16gb Tridentz 2400mhz Zotac! GTX1070 8G - 256gb SM961 NVMe - BenQ XL2420G G-Sync
#10
Martin.v.r
Ultra Nørd
16-05-2019 09:11

Rapporter til Admin
asus bundkort kan være sjovt tag alle ram ud,og start bundkortet,og sæt dine ram i igen
--
Vandkølet I7 [email protected]+GHZ asus p67 maximus iv extreme 2x4GB Samsung [email protected] 1.4v AMD HD 7970 bios mod 1200/1650
--
Sidst redigeret 16-05-2019 09:12

Opret svar til indlægget: Kan ikke komme ind biosen, boote efter ny cpu

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning