Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Bundkort
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Asus B450M-A ryzen 3600 ingen post

Af Maxi Supporter Coff | 02-02-2020 11:01 | 1420 visninger | 16 svar, hop til seneste
Maskinen har virket fint de sidste par måneder men igår gik signalet til begge skærme. Jeg har prøvet at skifte grafikkort - ingen post / beeps, det samme med psu - ingen post / beep. Jeg har prøvet med en ram stik i de fire slots ingen post / beeps. Jeg har fjernet alt tilbehør så det kun var cpu, cpu blæser og psu der var på bundkorten - ingen post / beeps. Cmos har været reset, batteriet har været fjernet stadigvæk ingen post / beep. Der er en orange led som lyser ved pci-e porten, men jeg kan ikke finde ud af om det bare indikere at der er strøm på psu. Jeg har ikke haft cpu'en ude da det virker underligt at den skulle stå af efter 2 mdr. Hvad skal jeg ellers prøve? Setup Asus B450M-A, Ryzen 3600, Asus 1060 3gb, Corsair Cx 500, 2x8 Corsair vengeance lpx, kingsom 500 A2000.
--
#1
Mr. WoLF
Guru
02-02-2020 11:50

Rapporter til Admin
System starter ikke op og ingen liv i fan? Psu fra, kun have en fan eller et drev til og jumpstart den, er der liv så er det nok mobo
--
#2
Coff
Maxi Supporter
02-02-2020 12:37

Rapporter til Admin
#1 jeg har prøvet med en anden psu og der er ingen forskel. Bundkortet lyser, fans spinner og op hvis jeg sætter en mekanisk disk til, så spinner den også op, men boot kommer aldrig videre. Jeg frygter også at det er bundkortet. Der er heldigvis garanti på det så det bør være muligt at få fixet det.
--
#3
Coff
Maxi Supporter
02-02-2020 23:39

Rapporter til Admin
Nu har je bestilt en nyt bundkort så må vi se om det virker eller om det er cpu'en.
--
#4
sep
Ny på siden
03-02-2020 10:04

Rapporter til Admin
Har selv lige haft samme problemer med min b450 og ryzen 3600, der hjalp det dog at rykke batteriet af, men det virker kun med et grafikkort, mens selve HDMI udgangen på motherboardet stadig ikke virker for mig. Ved ikke om du kun har prøvet med et grafikkort.
--
ATX: i7 9700k,asus z390,asus rog strix rtx 2070S,32 gb ram,corsair carbide 740 M.itx: Ryzen 5 3600,aourus b450,nvidia rtx 2070S,16gb ram,azza z 103
#5
Azakiel
Skribent
03-02-2020 10:18

Rapporter til Admin
#4 Din port på bundkortet virker ikke fordi du ikke har en APU, men en CPU.
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae
#6
sep
Ny på siden
03-02-2020 12:26

Rapporter til Admin
Aha, troede egentlig det var standart der kan man bare se, det virkede dog heller ikke med grafikkort indtil jeg fik nulstillet bundkortet. Men tak for den oplysning, har ikke rodet så meget med AMD i nu.
--
ATX: i7 9700k,asus z390,asus rog strix rtx 2070S,32 gb ram,corsair carbide 740 M.itx: Ryzen 5 3600,aourus b450,nvidia rtx 2070S,16gb ram,azza z 103
#7
Coff
Maxi Supporter
03-02-2020 19:11

Rapporter til Admin
Nyt bundkort (Msi b450m mortar) samme problem ingen boot. Nu flasher jeg lige bios for at se om det hjælper selvom cpuen skulle være understøttet. For h... det er træls!
--
#8
Mr. WoLF
Guru
03-02-2020 21:08

Rapporter til Admin
Hvad skete der efter nyeste BIOS?
--
#9
Coff
Maxi Supporter
03-02-2020 22:01

Rapporter til Admin
#8 den opdaterede bios (tror jeg da nok) men den booter stadigvæk ikke op. Ez debug led siger ingen fejl. Må få oprettet en RMA hos Proshop og så tage den derfra. :( P.s. jeg har tjekket at der ikke er bøjet ben eller lign på cpu'en ;)
--
Sidst redigeret 03-02-2020 22:02
#10
xabo
Maxi Nørd
03-02-2020 23:18

Rapporter til Admin
Er dette et kendt problem? Står selv og skal til at købe et tomahawk max b450
--
#11
Coff
Maxi Supporter
05-02-2020 18:39

Rapporter til Admin
#10 det tror jeg ikke. Proshop ombyttede CPU'en efter 30 minutter at jeg havde indleveret den, så det var hurtig service. Man skal dog lige være opmærksom på hvem der står i RMA afdelingen den dag. Den første jeg snakkede med afviste min RMA fordi der var ridser på bundkortet efter grafikkortet og fordi jeg ikke habde bøjlerne med som sad på bundkortet da jeg købte det....så måtte jeg fortælle ham at jeg ikke ville rma bundkortet men cpu'en da jeg jo havde prøvet den i et andet bundkort med samme fejl. Heldigvis så gad han ikke hjælpe mig mere og fik fat i en kompetent medarbejder som hørte på hvad jeg sagde og bekræftede at der hverken var bøjede eller manglende pins på cpuen.
--
#12
TPultra
Maxi Supporter
05-02-2020 22:46

Rapporter til Admin
#11 Ja, Proshop kan vidst nok være sarte med ridser i bundkortet trods det ikke er der fejlen ligger. Jeg har selv lige haft mit til RMA ved dem og det blev nemlig også afvist pga ridser. Men jeg valgte at få det sendt videre til Asus som åbenbart sagde god for en ombytter. Krydser fingre for at dit grej virker nu. ;-)
--
3600X•ROG Strix B450-F• 16GB Corsair 3200MHz •Sapphire Nitro+ RX 590 8GB• 970 Evo Plus•Fractal Design Define R6• Seasonic Focus+ 650 Gold
#13
Coff
Maxi Supporter
06-02-2020 07:20

Rapporter til Admin
#12 maskinen er kommet til at virke, ridser eller ej :D
--
#14
Mr. WoLF
Guru
06-02-2020 11:35

Rapporter til Admin
Bare lige for at være med så testede de cpu død for dig?
--
#15
Coff
Maxi Supporter
06-02-2020 12:10

Rapporter til Admin
#14 yeps. De sagde de ville teste den og 30 minutter senere kunne jeg afhente en ny cpu. Så jeg går ud fra at de heller ikke kunne boote på cpu'en. Det endte med at det kun var cpu'en som blev indleveret.
--
#16
Mr. WoLF
Guru
06-02-2020 12:18

Rapporter til Admin
#15 Du har været uheldig med en død cpu. Proshop og mobo kan være noget af en dans så godt de stadig ville se på cpu.
--

Opret svar til indlægget: Asus B450M-A ryzen 3600 ingen post

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning