Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Bundkort

2x NVME i Asus B450 rog strix f gaming

Af Maxi Nørd Fc Junkies | 27-06-2020 19:53 | 891 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hey Jeg har lige installeret en PC til min nevø og ville sætte 2 x NVME i den. Den første der var der skrue og et lille afstandsstykke mellem bundkort og nvme. Men ved nr. 2 bliver den monteret højt og hvis man skal have den ned til hvor der skal sidde en skrue, så skråner den. Er det ok? Det er et brugt motherboard, så ved ikke om der har været et lille afstandstykke og skrue med i kassen.
--
Mvh Fc Junkies
#1
Fc Junkies
Maxi Nørd
27-06-2020 19:57

Rapporter til Admin
Det er nr. 2 billede på denne side hvor de viser placeringen på m.2: https://gnd-tech.com[...] Man kan måske fornemme at den sidde ret højt og så presser man den ned. Ved første billede var det i mit mobo monteret et mount til disken. Det ses ikke på billedet
--
Mvh Fc Junkies
#2
Stroyer
Elite Nørd
27-06-2020 20:03

Rapporter til Admin
0# Jeg vil næsten garantere for at der har fulgt et ekstra afstandsstykke samt en skrue med, originalt. Prøv evt. at hive fat i gamle sælger eller alternativt i Asus - Du kunne også prøve at se om det var muligt at finde noget på Ebay. Men nej - det går nok ikke uden afstandsstykke - Tror du kommer til at ødelægge noget, desværre. Det minder mig om en gang for mange år siden hvor jeg var til Netparty - En eller anden gut skulle bygge ny computer. Han havde samlet skidtet og så havde den lige blinket een gang da den blev tændt og så kunne han ikke få liv i den igen. Det viste sig at han havde fået skruet bundkortet direkte fast på bagpladen i kabinettet uden afstandsstykker - Det var da lidt synd for gutten men for SATAN vi skreg af grin.
--
IDGAF!
--
Sidst redigeret 27-06-2020 20:05
#3
gasolin
Guru
27-06-2020 23:44

Rapporter til Admin
Tage en af dem der sidder i bunden og brug den
--
#4
Akasut
Guru
28-06-2020 02:37

Rapporter til Admin
Jeg har kigget lidt rundt på review sites og kigget på deres unboxing del, det virker til at bundkortet fra nyt leveres med 2 små poser, hver indeholdende et afstandstykke samt en skrue. Ligeledes er M.2_2 porten højere hvorfor man ser at hullerne er hævet tilsvarende på selveste bundkortet. Måske har eBay noget replacement hvis ASUS ikke er behjælpelige. Det vigtigste er bare at threading matcher og afstandsstykket har korrekt længde.
--
#5
thechillum
Maxi Supporter
28-06-2020 10:25

Rapporter til Admin
du kan købe i løssalg 10mm skrue med gevind og tre møtrikker til 20-30øre i bauhaus. Skruen i bagfra, to møtrikker ned oppefra som afstandsholder og så den sidste til at holde den fast.
--

Opret svar til indlægget: 2x NVME i Asus B450 rog strix f gaming

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning