Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Bundkort

x570-e og nvme m.2 gen. 4?

Af Bruger Aspirant Mr.Diz | 25-09-2020 08:28 | 395 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hey HO'er. Jeg er i gang med en "first time" selvbyg og har købt et x570-e samt bestilit en MP600 nvme m.2 fra corsair. Da det er en PCI gen. 4 så kommer den med en stor heatsink med. Jeg har læst på nettet at der er udfordringer med at få plads til denne da bundkortet allerede har heatshields og ikke plads til eksterne heatsinks. Som jeg læser det så er det en mulighed at fjerne heatsink og bruge Asus's egne. Er der nogen som har prøvet dette og evt. ved hvordan kortets egen køling virker? Det også en mulighed at købe en anden nvme. PC'en er primært til gaming og jeg er med på jeg på nuværende nok ikke vil opleve en fordel ved PCI 4 men ville stadig gerne have hvis der i løbet af nogle år ville komme fordele af det. Er det mon dumt? Er der nogen derude der har erfaring med et x570-e og en gen. 4 nvme med heatsink? Jeg har også læst at der kan være lidt udfordringer med at få bios til at genkende MP600 på et x570-E. Nogen som har erfaringer med dette? Hvad tænker folk generelt om dette? Mange spørgsmål, håber folk kan overskue det. Ser frem til at høre hvad I tænker.
--
#1
Meyeren
Superbruger
25-09-2020 09:17

Rapporter til Admin
Jeg har en X570-F, så jeg ved ikke, om der skulle være noget særligt problematisk med E-modellen. Men jeg bruger en MP600, hvor jeg har pillet dens heatsink af, for at få plads til den under motherboardets egen. Kunne da også være interesseret i, om det måske ville være bedre at gøre det omvendte. Men det har i hvert fald fungeret fint gennem de seneste par måneder, og der var intet problem med at få bios til at genkende MP600. Mit mobo var opdateret til nyeste bios inden installation.
--
#2
Mr.Diz
Bruger Aspirant
25-09-2020 10:55

Rapporter til Admin
#1 mange tak for svar. Hjælper :). Umiddelbart ser de meget ens ud hvad angår opbygning så tror det er det samme på de to mobo. Har du sat den på øverste eller nederste plads? Har du evt. noget i mod at tage et billede af hvordan setuppet ser ud?
--
#3
tolagarf
Mega Supporter
25-09-2020 11:25

Rapporter til Admin
Husk nu at det eneste der gælder om, er at controlleren på m.2 holdes nedkølet. Selve ssd-ram modulerne virker faktisk bedst ved at blive varme, og de kan ofte sagtens håndtere 60-80 grader, alt afhængig af producent af de chips.
--

Opret svar til indlægget: x570-e og nvme m.2 gen. 4?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning