Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak

Indendørs video overvågning

Af Bruger Aspirant Kennethm | 18-09-2021 14:55 | 577 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej HOL. Jeg har næsten givet op på min jagt, da jeg i forvejen føler jeg har søgt internettet tomt for svar, uden held - men tager et sidste leap of faith og håber nogle klogere hoveder herinde kan hjælpe mig ?? Jeg er på jagt efter video overvågnings kameraer til indendørs brug, som kan sende dets optagelser via FTP, til min egen server. Jeg vil gerne udenom Cloud services, da det er tåbeligt at betale til når jeg har min egen plads at lagre på. Jeg har i forvejen et 4 år gammelt billigt video kamera til kun 300,- som netop har FTP understøttelse, og det fungere. Desværre er dens produktion udgået, og jeg skal derfor have 3 nye som jeg kan sætte op i hjemmet. Alle de nye løsninger jeg finder idag, kommer med deres egen Cloud løsning, eller kun med SD kort - og jeg kan slet ikke finde nogle som helst der skriver det mindste om FTP. Der står i nogle af de nye kameraer noget om nogle nye protokoller som RTSP og NAS (To be honest så ved jeg intet om det), men går ikke ud fra det kan sættes op på samme måde som FTP. Kan nogle guide mig lidt her? Er FTP udfaset så man kun kan abonnere sig til en løsning? Ønsket er at finde en løsning til omkring maks 2000,- for 3 kameraer som kan sende optagelser via FTP, så jeg altid har adgang til dem, uden at skulle betale en abonnement løsning. På forhånd tak for interessen fra dem som læser dette :-)
--
#1
Tux
Guru
18-09-2021 15:01

Rapporter til Admin
Smid en rPI imellem, med noget RTSP understøttelse. Finder massere af guides til RTSP og rPI. Sæt derefter rPI'en til at synkronisere med FTP.
--
Don't feed the trolls.
--
Sidst redigeret 18-09-2021 15:02
#2
Sofacykel
Mega Supporter
18-09-2021 17:03

Rapporter til Admin
FTP er en usikker løsning hvis du tænker at filerne skal ud af huset til backup (i tilfælde af indbrud/tyveri osv.). Der er ingen kryptering på forbindelsen. Derfor er der ingen der benytter sig af det kommercielt.
--
Ryzen 7 3700X, RTX 3070, 32GB, Xonar Essence STX - Nom!
#3
MaxIImus
Megabruger
18-09-2021 18:33

Rapporter til Admin
#2 Kan jo være han mener SFTP eller FTPS (de bliver tit benyttet i flæng :))
--
#4
Ronson
HOL Moderator
18-09-2021 21:23

Rapporter til Admin
Jeg optager mine Tapo C100 via iSpy. Samlet pris for 3 kameraer og software = 600 kr. Softwaren er gratis :) Hvorfor skal det lige være FTP? IMOU Bullet Lite 4 MP kan sende til FTP og SFTP.
--
Klik her for evig lykke: http://chipsguiden.dk[...] Klik her for HOL Bladet: http://chipsguiden.dk[...]

Opret svar til indlægget: Indendørs video overvågning

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning