Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

E-paper tablet, er det godt?

Af Gæst Nielshm | 18-12-2022 07:56 | 1057 visninger | 5 svar, hop til seneste
Jeg lurer lidt på sådan en E-paper tablet som Remarkable 2. Er der nogen som har prøvet den, og kan fortælle lidt om godt, skidt og funktion generelt? Kan den f. eks sættes op til Onedrive, så PDF filer kan åbnes, eller skal det overføres manuelt? Hvor godt konverterer den håndskrift til tekst?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
sviffer
Juniorbruger
18-12-2022 22:38

Rapporter til Admin
Jeg har en Onyx Boox Note Air og den kan godt synkronisere med Onedrive, det kan Remarkable vist ikke da du ikke kan installere apps på den.
--
#2
Anrudk
Ny på siden
19-12-2022 08:02

Rapporter til Admin
Man kan godt integrere div. cloud løsninger i sin remarkable https://support.remarkable.com[...]
--
#3
Chaos
Nørd
19-12-2022 11:12

Rapporter til Admin
Har en remarkable 2, med cover, marker plus og det hele. Den er super god, til både at tegne, skrive på og læse pdf. Den kan også synkronisere med cloud drev. Du kan også skrive direkte til en anden computer eller fremviser. Selv min kæreste, der normalt aldrig kan tegne noget andet end på papir, kunne uden problemer tegne bedre end hun endda gør på papir. Den er også rigtig god til at konvertere skrift til tekst, også med dansk for det meste. Den er i super fin stand, men får den bare ikke brugt nok, så hvis du er i nærheden af aalborg, kan vi godt finde ud af noget.
--
#4
Chucara
Mega Nørd
19-12-2022 11:38

Rapporter til Admin
#0: Kigger selv på det, og efter at have læst anmeldelser af ReMarkable 2, Supernote A5X og Onyx Boox Note Air 2, så vælger jeg sidstnævnte til mit brug. Vil anbefale dig at se et par videoer på YouTube, de illustrerer meget godt forskellene på de 3. Kort fortalt er ReMarkable 2 den eneste, der har tilt på pennen. Til gengæld er den ret låst i hvad den kan. Note Air'en er en Android tablet med Google Play storen. Derfor er den mere fleksibel. Supernote ligger et sted i midten mht. fleksibilitet kontra simplicitet.
--
#5
Chaos
Nørd
19-12-2022 12:04

Rapporter til Admin
#4 til det den er til for, er remarkable fantastisk, den holder batteri i evigheder og det føles virkeligt som at skrive med pen på papir, det synes jeg ikke helt man får følelsen af på nogen andre jeg har prøvet og behagelig at læse fra.
--

Opret svar til indlægget: E-paper tablet, er det godt?

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning