Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak

USB - D(um)

Af Maxibruger NicksCorner | 29-01-2023 15:15 | 393 visninger | 3 svar, hop til seneste
Jeg troede det var meningen at hardware skulle blive hurtigere og bedre. På det sidste har jeg dog haft to hændelser der har rystet mig i min grundvold(!). Case 1: Motherboard flashback Jeg havde købt en fancy USB stick da jeg vidste at mit X570 bræt skulle opdateres inden det ville læse min CPU. Fancy er måske meget sagt, den kostede 35 kroner, men man får sgu meget for pengene disse dage: 32gb, USB 3.1 gen 1 Den virkede slet ikke. Det var indtil jeg lånte en ældre stick af familiemedlem: 2gb, USB 2.0. Bam, den læste den med det samme. Case 2: VR headset ville ikke starte Efter en driverupdate til GPU ville mit VR headset ikke længere komme ud af dvale. Jeg havde prøvet at fjerne og geninstallere software, drivers og frimware. Jeg havde også rykket rundt på kablerne som foreslået. Næste skridt var en fuld formatering. Dog havde jeg kun forsøgt mig blandt mine USB 3.2 gen 2 og USB 3.2 gen 1 porte. Da jeg endelig stak kablet i en USB 2.0 port sagde den; "Dut-Duttelut" og der var liv i headset! Hvad sker der for det? Det svarer jo lidt til at man køber en Tesla men beholder sit gamle håndsving, just in case... Nogen der kan forklare hvorfor USB nogen gange opfører sig sådan eller har oplevet ligende?
--
#1
Jesper
Gæst
29-01-2023 15:26

Rapporter til Admin
eller har oplevet ligende? Det er almindelig kendt at BIOS upgrade helst foretages med USB2 formateret i FAT 32. (Ikke dermed sagt andet ikke vil virke, men det er anbefalingen) Du kan jo se post #4 og post #12 her, der nævner jeg det, og var præcis det der løste dit problem. https://www.hardwareonline.dk[...] Så du er ikke alene i den båd.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#2
NicksCorner
Maxibruger
01-02-2023 21:48

Rapporter til Admin
#1 Det er jo noget rod. Havde jeg ikke kunnet låne den USB stick var min computer aldrig kommet op at køre. Fandt dette løse citat: "Reasoning behind this is that USB 3.0 sometimes likes to not work properly, especially before it gets to the OS - USB 2.0 is just the safe bet" Det vender jo helt op og ned på min verden. Mit motherboard har: 2 * USB 3.2 gen 2 2 * USB 3.2 gen 1 4 * USB 2.0 Min hierarkiske opdeling var derfor at putte de vigtigste og hurtigste enheder i de hurtigste porte og så arbejde nedad. Nu har jeg så to gange oplevet at den dårligste port faktisk var S-tier. Hvad gør vi når der ikke længere er USB 2 på vores bræt. Er jeg bare en skør dommedagsprofet?
--
#3
Jesper
Gæst
01-02-2023 21:59

Rapporter til Admin
#2 Den dag USB2 ikke findes mere, der vil nyere løsning (evt nyere USB) have overtaget som løsningen der altid virker. (Ligesom USB har overtaget fra disketter) Der vil naturligvis altid være en standard fall back option der "altid" vil virke.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: USB - D(um)

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE