Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak

Anbefal en kontorstol

Af Ultrabruger RM88 | 04-03-2024 13:29 | 637 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej Hol'ere Lang historie kort - Hele min lejlighed har tidligere på året stået under vand, så indenfor de næste 6 måneder skal jeg ud og kigge mig omkring efter møbler med nogle forsikringspenge. I dette tilfælde kunne jeg godt tænkte mig at samle nogle personlige anbefalinger/erfaringer omkring stole. Jeg er ikke meget til de såkaldte "gamerstole" da jeg før har brugt 2000,- på en AKRacing stol og det var absolut ikke pengene værd - jeg har før den siddet lige så godt, hvis ikke bedre, i en 700kr's ikea kontorstol. Dermed ikke sagt man ikke må anbefale dem hvis man syntes de er pengene værd! Jeg kan godt lide at der er noget gods i sædet, så man sidder blødt med sin knoglede gamerrøv :D Kom med jeres bedste anbefalinger/personlige erfaringer! :) Disclaimer - jeg ser helst at det er realistiske kommentarer, så hvis du ejer en Herman Miller gaming stol er du velkommen til at blære dig med det hvis du rent faktisk vil anbefale den til prisen - men ellers så hold jer venligst til kun at anbefale stole i selv har/har haft, så kan andre end jeg forhåbentlig få gavn af tråden også 8)
--
AsRock B760 Steel Legend | I5 13600k | Rtx 4070 | 32GB(2x16) DDR5 G.Skill Ripjaws, 5600Mhz | EVGA Supernova 750G2 | Samsung Evo 970 M.2 |
#1
Csagild
Mega Supporter
04-03-2024 13:38

Rapporter til Admin
Nu har jeg lidt svært ved at tyde, om du rent faktisk vil have en anbefaling af Herman Miller eller om det udelukkende bliver set på som "blær", men jeg har netop kommenteret dette i en anden tråd vedr. kontorstole, hvor der direkte bliver spurgt ind til Embody fra Herman Miller. Jeg har selv en Herman Miller Embody og jeg må sige, at det er den bedste stol jeg har haft nogensinde. Jeg kunne med det samme mærke, at den giver en helt anden støtte end hvad jeg tidligere har siddet i. Jeg har også i de fleste andre stole siddet "dårligt" i dem på den måde, at jeg uden at tænke over det får en helt forkert postur i stolen. Noget jeg har lagt mærke til ved Embody er, at jeg selv efter flere timer tager mig i at sidde korrekt i den og ikke have behovet for at skifte stilling konstant. Dette skyldes udelukkende den gode støtte. Jeg har tidligere haft IKEA og Secretlabs stole og på kontoret har vi HÅG og jeg har i perioder haft ondt i ryggen efter længere dage på arbejde og foran computeren derhjemme, og det har jeg endnu ikke oplevet med Embody'en. Efter at have været igennem flere andre stole og egentlig brugt flere penge end hvad en Embody koster samlet set, var det helt sikkert det rigtige valg for mig. En anden ting, som også gør sig gældende ved Herman Miller (jeg har ikke undersøgt så mange andre high end ergonomiske stolebrands), er, at deres garanti er en 24-timers garanti i 12 år. Mange andre stolebrands har ikke 24-timers garanti, og helt konkret betyder det, at Herman Miller garanterer, at du kan bruge din stol 24 timer i døgnet i 12 år. HÅG kører vist med 5 års 24-timer garanti. I forhold til gods i sæddet er sæddet jo egentlig ret tyndt på Embody'en, men det er ikke en hård plade under polstringen. Jeg har også med mine tidligere stole fået ondt i halebenet ved for lange sessions, og det har jeg endnu ikke oplevet med Embody. Det er en klar anbefaling herfra (og ikke blær). Hvis du har et job, hvor det er en mulighed, har mange virksomheder bruttolønsordninger, så det kan være, at det også er en mulighed. Så sparer du en god sjat på det igennem skatten, da jeg er helt klar over, at det er en dyr stol. Personligt har jeg bare været igennem 3 andre stole, før denne og det er på en periode på 8-10 år vil jeg tro.
--
MSI Z690-P - i7-13700KF - MSI RTX3080 Gaming X Trio - 2x16GB Corsair Vengeance DDR4-3000 - 1TB M.2 - Corsair RM1000x
--
Sidst redigeret 04-03-2024 13:42
#2
Thomas
BOFH
04-03-2024 13:50

Rapporter til Admin
Jeg vil klart anbefale en rigtigt kontorstol. De der gamer stole og Herman Miller stole er efter min mening ikke særligt brugbare. Man kan mere eller mindre kun sidde på en måde og ikke variere sin siddestilling. Når man sidder i mange timer er det vigtigt at variere sin position for at undgå problemer. Det er også vigtigt at vælge en model uden armlæn så stolen kan komme ind under bordet. Hvilken det skal være ja der kommer an på ens præferencer men hjemme har jeg en RBM 585B som jeg har haft i 20 år nu. Men der er mange der laver gode stole, så det er bare ud og prøve dem.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#3
Michael K
Junior Nørd
04-03-2024 14:35

Rapporter til Admin
#0 du kan se på en Markus. Ejer den selv, og der kan man godt rykke rundt på siddestillinger. Du kan jo tage i IKEA og prøve den. Den koster omkring en tusse.
--
#4
ToFFo
Guru
04-03-2024 16:10

Rapporter til Admin
Se evt. denne tråd: https://www.hardwareonline.dk[...]
--
Handels stats: Samme bruger i 20+ år. B/W liste score: +43/-0. Stats sidst opdateret d. 07/05-2023 (B/W listen er ikke opdateret)
#5
RM88
Ultrabruger
05-03-2024 12:28

Rapporter til Admin
#1 Overhovedet ikke, hvorfor jeg skriver med en smiley - så kalder jeg det at blære sig, fordi herman miller's stole er møg blærede :) Det syntes jeg, jeg er bare ikke et sted i mit liv hvor jeg kan retfærdiggøre at bruge den slags penge på en stol xD Men fedt at høre fra en der har den model jeg ville købe hvis jeg kunne ^^ Og tak til her andre for jeres forslag :)
--
AsRock Z790 PG Sonic | I5 13600k | Rtx 4070 | 32GB(2x16) DDR5 G.Skill Ripjaws, 5600Mhz | EVGA Supernova 750G2 | Samsung Evo 970 M.2 |

Opret svar til indlægget: Anbefal en kontorstol

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE