Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

MobilPay probs

Af Guru Repete | 26-04-2017 11:31 | 1182 visninger | 10 svar, hop til seneste
Medlemsskab af The 1 % kan betyde, man er en af de rigeste mennesker i USA. Det kan også betyde, at man har en Windows Phone. Det første er at foretrække! Siden februar i år har min Microsoft Lumia 650 drillet. Men da det meste virker, må jeg hellere fortælle om det først Telefoni, SMS, Edge Browser, vejr, kamera m/u blitz, vækkeur, Microsoft Solitaire,... Det dækker snildt 98 % af mit behov. Men følgende apps er holdt op med at virke 1) MobilPay (virkede midt i januar) 2) Lommelygte (har prøvet 4-5 apps af typen) 3) Nonogramer (et spil, jeg ellers har brugt meget) Jeg har self afinstalleret og geninstalleret! 1) Danske Bank: har været i kontakt med en udvikler, og han kan bekræfte, at app'en ikke får fat i serveren. I stedet står den bare og siger "Indlæser..." Han kan også bekræfte, at de faktisk tester mod Windows Phone på deres tre Lumia mobiler. Jeg har prøvet på mange lokationer, herunder et velfungerende wi-fi. 2) Når nu kamera og blitz virker, kan jeg kun forestille mig, at app'en, der jo er reklamefinansieret, ikke får fat i serveren. 3) Spillet er adware, så det kan siges at ligne 2) Nogle ting, jeg ikke har prøvet endnu, eller et link til en hjemmeside for Lumia community'et?
--
I shall write this only once (Frit efter "Allo 'Allo"s Yvette Carte-Blanche)
#1
HunterKiller
Monster Nørd
26-04-2017 12:10

Rapporter til Admin
Jeg ville prøve på reddit - https://www.reddit.com[...] ser rimelig aktivt ud med 45k følgere
--
Linux, både privat og professionelt Det er aldrig umuligt at trække et kabel, so stop whining
#2
myR_
Gigabruger
26-04-2017 12:29

Rapporter til Admin
Køb en ny telefon istedet. Spild af tid og fejlfinde på, der kan jo være 200 ting galt.
--
#3
utyske
Superbruger
26-04-2017 12:36

Rapporter til Admin
Med afinstalleret og installeret, så du mener de pågældende apps, som giver dig problemer? Hvis det er tilfældet og du ikke har forsøgt at resette telefonen, bør du gøre det.
--
#4
Chaosbird
Mega Supporter
26-04-2017 14:28

Rapporter til Admin
Havde også fulgt #2's råd :). Ellers som #3. Virker det ikke, så tilbage til #2.
--
MSI GE62 15,6" - GTX960M 2GB - i7-5700HQ - 8GB RAM - 128GB SSD + 1TB HDD
--
Sidst redigeret 26-04-2017 14:29
#5
Repete
Guru
27-04-2017 08:34

Rapporter til Admin
Tak til alle. Jeg synes dengang, at 1600 kr var en fin pris for en ny mobil, som dækkede alle mine behov. Der var da mobiler, jeg hellere ville have haft, f.eks. Samsung S7. Men de kostede altså 3-4 så meget. Jeg havde så 8 måneders problemfri drift, så pengene var ikke spildt. Hvad de færreste vidste med sikkerhed i april 2016 var, at Windows Phone var en blindgyde, og Lumia 650 med al sandsynlighed den sidste af slagsen (der er dog rygter om Microsoft Surface telefoner!!!). Det er lidt kreperligt, at jeg, som har installeret færre apps og foretaget færre modifikationer i hele telefonens levetid end aficionados gør dagligt, har disse problemer ;-) Men har self ikke prøvet at resette, som 3# foreslår. Det grundlæggende problem er dog, at der overhovedet ikke er momentum i Windows Phone, og selv om Danske Bank har kigget på mit problem og lovet at gøre noget ved det, så er det fuldt forståeligt, at de har givet op. Jeg er forliebt i Xaiomi Mi MIX, men er den ikke for stor? Jeg er nødt til at have den i hånden for at foretage den endelige dom. Der er også den lækre OnePlus 3T, som tilmed også har den fordel, at min teleleverandør, 3, forhandler den. Men hvad med efterfølgeren? Ville gerne lige se, hvad OnePlus 5 er for en størrelse.
--
I shall write this only once (Frit efter "Allo 'Allo"s Yvette Carte-Blanche)
#6
ReneSDK
Guru
27-04-2017 10:18

Rapporter til Admin
#5 Det er som med computerhardware som det er med andet elektronik (og telefoner). Køb det når du skal bruge det, og lad være med at kigge for meget på hvad der evt. kommer ude i fremtiden, med mindre det er så tæt på at du godt lige kan vente 14 dage til 3 uger på at det er ude. Jeg købte i november en Moto X Force fordi jeg havde brug for en ny telefon. Det er ikke den nyeste, men den var hurtigere end min daværende og der var tale om at der kom Android 7 til den. One Plus 3T er en lækker nok telefon. Udfordringen med Xiaomi Mi MIX er at lyden (når du skal høre opkald) er utrolig dårlig da det der "resonanshøjttaler i skærm" ikke virker optimalt, og slet ikke i støjende miljøer som på gaden. Hvis man skruer højt nok op kan andre i nærheden høre hvad der sker i samtalen i stille omgivelser.
--
FFHAU! This is 2017, "I'm not good with computers" is no longer a valid excuse.
#7
GrillBiller
Semi Nørd
27-04-2017 14:44

Rapporter til Admin
har selv en lumia950xl jeg har dog ikke de problemer du skriver om... Er du tilmeldt windows Insider?
--
"Signatur fjernet af moderator i samarbejde med Dalai Lama, Anders Fogh, Bill Gates, Marilyn Manson og Michael Moore"
#8
Repete
Guru
27-04-2017 20:08

Rapporter til Admin
#7 Insider på mobil? Aldrig, men jeg var på hurtig opdatering på Windows 7 og 8, stort set uden problemer. Men der er kommet opdateringer til Windows Phone. uden at det har løst problemet. Men man kan self håbe. Jeg er ikke på markedet for en ny telefon p.t. og jeg tror, at der kommer nogle interessante nyheder i 2018. Så det!
--
I shall write this only once (Frit efter "Allo 'Allo"s Yvette Carte-Blanche)
#9
utyske
Superbruger
27-04-2017 21:18

Rapporter til Admin
Men altså, hvorfor ikke bare forsøge at resette den og se om det løser problemet? Det er måske fordi jeg har rodet med mobiler i forbindelse med jobbet i en del år, Android, iOS og Windows Phone, men jeg ville have forsøgt en reset længe før jeg begyndte at kontakte supportafdelinger og oprette en tråd på et forum, fordi sådan en ofte løser stenede softwarefejl.
--
#10
Repete
Guru
28-04-2017 11:03

Rapporter til Admin
#9 Tak, nu er der hul igennem. MobilePay har jo gemt oplysningerne, så det er supernemt at retablere kontakten, Ligeledes alle mine kontakter, som jo er gemt i skyen. Ikke som i gamle dage, SIM-kortet.
--
I shall write this only once (Frit efter "Allo 'Allo"s Yvette Carte-Blanche)

Opret svar til indlægget: MobilPay probs

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning