Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Stofa WebTV i Chrome

Af Gigabruger Zanetti | 01-03-2018 18:36 | 6575 visninger | 12 svar, hop til seneste
Har installeret software og kommer fint ind og kan vælge kanal, men billedet står bare og loader (rød cirkel kører rundt) i en uendelighed. Har haft fat i Stofas support, men de er intet værd og måtte give op. Nogen bud på hvad jeg skal gøre?
--
#1
Zanetti
Gigabruger
01-03-2018 18:41

Rapporter til Admin
Skal lige nævne det er på Windows 10
--
#2
Stroyer
Monster Nørd
01-03-2018 18:44

Rapporter til Admin
0# Du kan evt. prøve at køre den i en "Incognito-mode" ellers... Brug en anden browser og undgå at bruge for meget tid på det. Noget virker fint i Chrome, andet virker bedre i Firefox, noget helt 3. i Internet Explorer og jeg kunne blive ved. Tror jeg har 5 forskellige browsere installeret hvor FF er min primære. /mvh
--
IDGAF!
--
Sidst redigeret 01-03-2018 18:46
#3
Hagman
Guru
01-03-2018 20:34

Rapporter til Admin
#0 Jeg har alle dage haft samme problem. Min løsning: 1. Brug Chrome som din surf-browser. 2. Brug Internet Explorer til StofaWebTV. (Opret genvej). Det virker hos mig - også med Win10. Nu er det nok ikke tilfældet, men hvis du bruger en udenlandsk VPN, virker StofaWebTV ikke :)
--
Revenge is the single most satisfying feeling in the world ! You'll Never Walk Alone !
#4
RaGe_22
Semi Nørd
01-03-2018 22:33

Rapporter til Admin
Bruger stofa webtv via chrome/windows 10 og det fungerer upåklageligt.
--
Better to reign in Hell, than serve in Heaven
--
Sidst redigeret 01-03-2018 22:34
#5
MikkelHansen86
Megabruger
02-03-2018 10:18

Rapporter til Admin
Virker af H til på chrome. På min PC vil den have mig til at hente deres plug-in hele tiden. Har prøvet genstart af browser, PC og endda formatering.
--
#6
Emil_Olesen
Giga Supporter
02-03-2018 10:23

Rapporter til Admin
Synes også kun jeg har haft problemer med Stofa WebTV og Chrome...
--
Dette indlæg bliver overvåget af NSA.
#7
skandshus
Nørd Aspirant
02-03-2018 10:58

Rapporter til Admin
Mit virker upåklageligt. installer plug-in ... få din EGEN pc til at fatte at du har installeret det..og aktiver det og så vil det virke. Vi kan self også beskylde Stofa for problemerne istedet.. :) Har du nu tjekket efter at dit plug in rent faktisk Er installeret og aktiverer hver gang?
--
#8
Arne-Beck
Gæst
28-09-2018 16:41

Rapporter til Admin
Jeg kan ikke installere StofaWebtv til Google Chrome så det virker. Meget har jeg prøvet for at få det til at lykkes. Det fungerer fint i Internet Explorer 11, men jeg er glad for Google Chrome og har haft det til at virke tidligere. Men efter en geninstallering af windows er det ikke lykkedes mig at få det til at virke. Efter flere forsøg med fjernelse af programmet og geninstallering var situationen den, at hver gang man åbnede linket til programmet, så stoppede det ved den side hvor downloadlinkene til de forskellige browsere er og man kommer ikke videre. Stofas supportafd. blev sat på sagen, men efter ½-1 times ihærdigt forsøg på at få det til at lykkes så måtte han give op med beskeden om at han måtte nok erkende at der måske skulle en anden til at kigge på det som var mere velbevandret i hvad der kan gøres. arcken
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#9
the heatkiller
Bruger
28-09-2018 22:07

Rapporter til Admin
Du skal huske at stofa Web tv kun understøtter 32bit browser
--
#10
Arne-Beck
Gæst
14-05-2019 15:32

Rapporter til Admin
Så har jeg igen været ude i noget bøvl med Stofas webtv playere til IE11 og Chrome, men har kæmpet mig igennem det og lige nu har jeg fået begge mine browsere til at virke med Stofas webtv player både til Internet Explorer 11 og Chrome 64 bit og begge browsere er nu åbne samtidigt med hver deres tvkanal mens jeg skriver dette her. Jeg kører windows 10. [Til theheatkiller] "At Stofas webtv kun skulle understøtte 32 bit browsere er ganske enkelt ikke rigtigt"Jeg synes jeg har gjort nogle erfaringer, fordi Stofas support har ikke været mig til megen gavn, selvom de har gjort nogle hæderlige forsøg så gav det intet egentligt resultat. Jeg har til gengæld oplevet nogle problemer med mit antivirusprogram contra Stofas webtv playere, der kom kun nogle hvide periodiske blink, der hvor programmet ellers skulle vises og den røde cirkel kørte rundt i een uenelighed og gav intet billede . Jeg har derfor indtil videre afinstalleret mit antivirusprogram. Men en anden ting der er vigtigt og måske hovedårsagen til problemerne er at ved hver vigtig ændring, at huske at genstarte computeren, nulstille browserne og genstarte, skifte Stofas weblink ud, evt. overskrive det med et friskt, for en sikkerheds skyld. Jeg kan ikke sige hvad der er det egentlige problem, kun er det lykkedes mig at få problemet løst i begge browsere. Kun er jeg overbevist om at genstart af computeren hver gang der er en vigtig ændring under installationen er nødvendig. Også nulstilling af browsere og genstart er vigtigt og jeg tror det er disse sidste 2 ting der har gjort udslaget. Arcken
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#11
Arne-Beck
Gæst
05-06-2019 13:46

Rapporter til Admin
Så har jeg igen haft lidt problemer med Stofa webtv Efter en ren nyinstallation af Windows 10 til maj udgaven 1903 var jeg nød til at geninstallere alle mine programmer. Jeg har tidligere haft store problemer…med installeringen af stofa web tv i min tidligere windows version. Men har fået det løst nu. Den gamle installationsmetode hvor man skulle downloade installationsfiler til enten internert explorer eller chrome er nu væk. I stedet er der nu en webadresse https://webtv.stofa.dk[...] Her går man blot ind og logger på og vupti så kommer tvprogrammerne frejdigt op på skærmen. Det er uendelig meget bedre end det gamle oldnordiske system. Men det vuirker kun i chrome og vil ikke IKKE virke med internet explorter. Jeg havde supprt på den gamle installationsmetode ved Stofa først i maj måned, men da var der ingen der fortalæte mig at jeg blot skulle gå ind på dette https://webtv.stofa.dk[...] Så har jeg nu prøvet at installere stofas udvidelse (Føj til chrome) og der placeres et ikon foroven i browseren. Men klikker jeg på det er resultatet at webtv lukker ned og jeg kunne ikke starte det op igen ved aat klikke på linket uden sort skærm som resulltat og der var igen den gamle velkendte cirkel i skærm billedet der kørte rundt og rundt i een uendelighed.Løsningen blev at jeg slettede stofas udvidelse (Føj til chrome) og herefter kunne jeg gå ind på linket igen uden problemer og tvprogrammerne kan jeg endvidere skifte mellem nu endnu hurtigere end før Herligt !.Stofa har sgu et forklaringsproblem mee hensyn til udvidelsen (føj til chrome) !
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#12
jespert
Guru
05-06-2019 13:53

Rapporter til Admin
Synes aldrig det lort virker. Utrolig de ikke kan lave et produkt hvor vinden ikke nødvendigvis skal være i øst for det virker.
--

Opret svar til indlægget: Stofa WebTV i Chrome

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning