Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Facebook problem

Af Mega Supporter Bobo.net | 28-05-2019 07:26 | 777 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hej HOL Har en bekendt der har et problem med Facebook, jeg bruger stort set ikke Facebook selv, så kan ikke rigtig hjælpe hende, så håber der sidder nogen her med viden om problemet. Når hun åbner Facebook er hendes nyheder stort set tom, der er 1 eller 2 feeds, og hun kan ikke få flere frem ved at scrolle ned, problemet er mest under nyheder (som i altid) Enkelte gange er det også på hendes egen tidslinje Hun er koblet på Facebook med en windows 10 bærbar, og en android telefon (tlf. er opdateret til nyeste Facebook APP) jeg har logget hende af alle enheder, og åbnet hendes Facebook fra min PC, og der er problemet det samme, så ser ud til at være hendes profil der er noget galt med. Hun har selv kontaktet Facebook, men får ingen svar Vi har selvfølgelig Googlet problemet, men der er ingen brugbare svar umiddelbart, kan bare se flere har problemet, men ingen løsningsforslag der virker. Vi har selvfølgelig prøvet alle de ting der ligger lige til højrebenet, slettet og reinstalleret app osv... Så nu håber vi der sidder af jer kloge mennesker her med guldægget :-) Fortsat god dag Mvh Bo
--
#1
Lars
Giga Nørd
29-05-2019 12:32

Rapporter til Admin
Jeg har også prøvet det på min Mac. Jeg har aldrig erfaret det på min iPhone eller iPad. Jeg har prøvet at slette cookies og cache uden held. Men problemet forsvandt af sig selv efter et par uger. Så jeg er sikker på at det er FB der nosser i den.
--
Sidst redigeret 29-05-2019 12:33
#2
damp barn
Guru
29-05-2019 13:20

Rapporter til Admin
Har haft det samme problem på PC, nogen gange hjælper det at logge ud og ind igen. Andre gange som #1 siger, går det i sig selv igen, tror også det er fb der fejler her.
--
"Be yourself, is all that you can do" Chris Cornell
#3
Bobo.net
Mega Supporter
29-05-2019 14:48

Rapporter til Admin
#1 & #2 Jeg tror også i har ret, ville bare lige sikre mig der ikke var en nem løsning på problemet. Kan se når man googler det, at det ser ud som et problem der har ramt mange bruger, specielt i nord Europa, og nogle skriver som i er inde på, at deres kom til at virke efter 8 -14 dage, der er dog også dem der skriver det stadig ikke virker efter 3-4 måneder med problemet. Hun må væbne sig med tålmodighed :-) Tak for jeres indlæg :-)
--

Opret svar til indlægget: Facebook problem

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login