Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Youtube konto suspenderet

Af Bruger Aspirant JP. | 25-06-2019 15:15 | 2651 visninger | 42 svar, hop til seneste
Så fik jeg en mail om at min Youtube konto åbenbart har overtrådt reglerne og blevet suspenderet. Kan så heller ikke logge ind på den osv. så det er ikke en scam mail. Har aldrig uploadet en video derpå og jeg har kun kommenteret meget få gange / ingen spam overhovedet. Skal så sende en formular ind og der står man skal skrive linket til den suspenderet kanal. Og hvordan kan man lige det, når man ikke kan komme ind på den? Og andre der har været udsat for det her ? Ps: Nej. Har intet gjort. Intet vulgært eller andet.
--
#1
A.ndersen
Maxi Supporter
25-06-2019 16:47

Rapporter til Admin
#DovenskabenLængeLeve https://support.google.com[...]
--
Tro kan flytte bjerge - Men almindelig sund fornuft kan få folk til at gå udenom.
#2
JP.
Bruger Aspirant
25-06-2019 16:52

Rapporter til Admin
#1 Nu handler det ikke om at finde links, det kan jeg selv klare. Jeg spurgte om andre kendte til problemet. Og en evt. løsning. Så fremfor dit barnlige udspil, måske komme med noget nyttigt. Desuden handler det om Youtube og jeg intet har gjort for at blive suspenderet. Ikke Google.
--
Sidst redigeret 25-06-2019 16:53
#3
krykoli
Ny på siden
25-06-2019 17:43

Rapporter til Admin
Google ejer Youtube. :)
--
#4
A.ndersen
Maxi Supporter
25-06-2019 17:45

Rapporter til Admin
1. Du vil A L T I D få en email sendt til den tilknyttede email ved ændringer som suspensions, comment violation etc. 2. I føromtalte email vil der stå dine muligheder for en "Suspension appeal". 3. Det er system genereret, således kan vil den være tilsendt helt automatisk - Kig evt i din spam folder. 4. Jeg arbejdede for Google/YouTube - Sad i supporten for at hjælpe folk, som blandt andre ting, ej heller læser deres emails. :)
--
Tro kan flytte bjerge - Men almindelig sund fornuft kan få folk til at gå udenom.
--
Sidst redigeret 25-06-2019 17:46
#5
JP.
Bruger Aspirant
25-06-2019 19:17

Rapporter til Admin
#4 Nu er det sådan at du kommer med en "lazypeople" kommentar, som du kunne have udeblevet. Desuden så kommer de med nogle grunde, som jeg ikke har gjort noget af. Deraf jeg ikke forstår jeg bliver bannet, da jeg aldrig har gjort noget af det de skriver jeg gjorde. Ergo derfor jeg søgte efter om nogle herinde kendte til andre løsninger, fremfor en mail, hvortil jeg med garanti får af vide at jeg ikke bliver suspenderet, for det hele kører automatisk.
--
#6
M.Mikkel
Maxi Nørd
25-06-2019 19:22

Rapporter til Admin
Jeg elsker alle dem der linker til bøde for film og andre sager. Og sjovt nok mener 99% de er uskyldige Mon?
--
Imac 27 ipad pro Iphone xs max og en Hyawai x pro win Bærbar
#7
JP.
Bruger Aspirant
25-06-2019 19:32

Rapporter til Admin
#6 Jeg linkede ikke til noget med bøder på noget eller andet. Det omhandler at jeg er blevet suspenderet for gentagne gange at overtræde deres regler på Youtube til trods for jeg aldrig har uploadet en eneste video og meget sjældent kommenterer. Det mest sjove er, du og andre herinde, som kommentere, skal nedgøre dem der laver nogle tråde for at søge hjælp. Måske du skulle overveje dine egne handlinger fremfor at beskylde andre.
--
#8
JP.
Bruger Aspirant
25-06-2019 21:44

Rapporter til Admin
Fremfor at få hjælp eller besvare på hvad jeg søgte, så skriver folk for at sige, man ikke kan stoles på eller "læs efter dovne". Kan udemærket forstå du ikke arbejder hos dem mere #4, hvis du behandler folk sådan. Hvis du gjorde, vil du også vide forskellen på et link til google som jeg ikke kan bruge til noget. Søgte råd om hvorvidt nogen kender til situationen / havde en løsning. Men i stedet for bliver man sat op som en løgner eller nedgjort. Har set det i nogle tråde herinde efterhånden og synes bare det er for langt ude. Folk burde komme for at få hjælp til hvad end de vil, men bliver mødt med fordømmelse eller direkte barnlige kommentarer. Så kan hermed ikke anbefalde stedet her til nogen mere med det udspil folk kommer med. Fortsæt endelig stilen, også her. For jeg er færdig med at søge hjælp herinde.
--
#9
Hitrate
Semi Supporter
25-06-2019 23:08

Rapporter til Admin
#8 ja sådan er mange her inde og ude i den virkelige verden desværre. Forstår dig udemærket.
--
#10
BoreBissen
Gigabruger
25-06-2019 23:18

Rapporter til Admin
Må give #9 ret. Men hvordan skulle folk have overskud til at hjælpe andre mennesker, hvis de ikke engang har overskud til sig selv?
--
#11
gram
Junior Supporter
25-06-2019 23:19

Rapporter til Admin
#0 Fik du ikke også din google konto deaktiveret? kan det have noget med det at gøre?
--
#12
JP.
Bruger Aspirant
25-06-2019 23:37

Rapporter til Admin
#9-10 Takker for forståelsen. Synes det tager overhånd nogle gange, når man blot søger om lidt hjælp. #11 Jeg fik nogle emails vedrørende min Google konto var deaktiveret, så skulle jeg trykke på et link. Men der var intet. Jeg har tjekket min Google konto og den er fin. Der er ingen meddelelser omkring noget. Det er kun min Youtube konto tilknyttet til min Google konto. Der stod noget med : "Efter en nøje gennemgang har vi besluttet, at din konto ikke overholder retningslinjerne for fællesskabet, som forbyder spam, svindel og kommercielt vildledende indhold." Har aldrig modtaget en advarsel eller andre emails vedrørende dette. Så jeg forstår det simpelthen ikke. De skrev : "På grund af gentagne overtrædelser af vores retningslinjer for fællesskabet". Hvilket slet ikke passer. De har aldrig kontaktet mig omkring dette var et problem førhen. Jeg har aldrig modtaget nogen advarsler eller lignende.. Jeg har aldrig uploadet nogle videoer på min kanal. Heller aldrig brugt noget der kunne krænke noget overhovedet.. Har kommenteret nogle videoer og rapporteret et par stykker for scam, men aldrig skrevet noget der er imod reglerne. Det er derfor jeg bare ikke fatter at det kommer. Og den er god nok, går jeg ind på min youtube, så kan jeg ikke logge ind. Og det eneste jeg brugte den til var at høre musik derpå og se videoer. Skrive lidt kommentarere hist og pist men aldrig noget der var imod reglerne eller negativt som sådan. Så tænkte det kunne være nogen herinde vidste noget om det. For jeg er helt paf over det sker. Der står endda jeg ikke må eje flere konti til Youtube.. Og der er ingen rigtig hjælp at hente... Jeg skrev selvfølgelig tilbage, for der blev sendt et link til at appelere sagen. Men jeg ved hvad der kommer til at ske, tror jeg.. Jeg får et "din kanal er suspenderet, der er intet at gøre". Til trods for jeg ikke har gjort noget overhovedet..
--
#13
A.ndersen
Maxi Supporter
26-06-2019 02:10

Rapporter til Admin
#8 Tjah, du kunne have haft ret, men ikke lige denne gang. :) Såfremt du har tabt appellen, så har du ikke bevist eller skabt tvivl om at det ikke er dig som har lavet det "spam, svindel og kommercielt vildledende indhold." Nu ved jeg ikke med den specifikke sag, men den bruges ikke bare løst, alt skal gennemgåes minutiøst - Samtlige indlæg som er rapporteret skal læses og bliver taget med kontekst for at skabe så nuanceret et billede af sagen/situationen som muligt. Det er således at bliver en kanal meldt for.. Seksuelt indhold i en musikvideo eller lign. Så sidder der folk og tæller sekunder med hvilken seksuel akt som foretages, hvor mange gange i hvor mange minuttier, sekunder, antal deltagere etc etc. ALT dokumenteres. Derefter træffes et valg om en midlertidigt suspension, hvilket igen A L T I D er første skridt, så det er ikke første gang du er blevet advaret, dette er proceduren - Altså bortset fra helt specielle tilfælde. Systemet tillader simpelthen ikke at der udstedes en permanent suspension for almindelig spam, svindel eller kommercielt vildledende indhold - Det er ikke en valgmulighed i systemet. Dog kan indhold med enten seksuelle undertoner, underlødige kommentarer og således udstede et permanent ban såfremt en kanalejer eller lign rapporterer nok og der er en klar indikation på at dette har stået på gentagne gange. Dette falder under spam, men er af en art som YouTube har en nultolerance overfor, bliver dette rapporteret. Bortset fra ovenstående, så kan jeg ikke se hvad der skulle være i vejen - Såfremt du altså ikke har været suspenderet før. ;)
--
Tro kan flytte bjerge - Men almindelig sund fornuft kan få folk til at gå udenom.
--
Sidst redigeret 26-06-2019 02:11
#14
Charly
Junior Nørd
26-06-2019 07:36

Rapporter til Admin
Hvis du alligevel ikke rigtigt brugte kontoen, er det så ikke bare at oprette en ny?
--
#15
Jepperdepper
Giga Supporter
26-06-2019 08:45

Rapporter til Admin
#0 Kan det være, at du har haft noget spyware der har brugt din konto til at sprede spam? Eller måske du er blevet pranked af nogle venner, der har skrevet alt muligt junk alá "facerape"? Og du har intet skrevet for år tilbage dengang du var "ung og dum"? (Jeg har selv kigget tilbage på posts jeg har lavet på fora, hvor jeg har tænkt "hold nu kæft en nar, jeg var"). Er dit brugernavn krænkende? Der er formentlig en grund til det, men det ville heller ikke undre mig hvis YouTube's maskine der har lavet en fejl. Som #14. Lav en ny og kom videre. :) Det lyder alligevel til, du ikke rigtigt har brugt den.
--
Sidst redigeret 26-06-2019 08:45
#16
Akasut
Guru
26-06-2019 09:31

Rapporter til Admin
Du er sikkert ramt af deres automatisk algoritme for at purge internettet før 2020 election, tvivler på du er kendt nok til at få hate-agent på nakken.
--
#17
JP.
Bruger Aspirant
26-06-2019 09:42

Rapporter til Admin
#13 som jeg skrev : jeg har aldrig, gentager... Aldrig fået en advarsel fra Youtube. Nogensinde. Det eneste jeg har fået fra Google, er noget spam mail som var falsk. Der stod at min Google konto var blevet deaktiveret og jeg skulle følge et link for at åbne det igen. Aldrig nogensinde fået en advarsel eller andet vedrørende Youtube. Overhovedet. Deraf jeg ikke forstår den bare er blevet suspenderet sådan uden videre. Aldrig uploadet videoer. Sjældent skriver jeg kommentarer. Det eneste min kanal indeholder er en musikliste med blandet videoer på. Og det er ikke nogen jeg har uploadet. Så nej. Det er ikke minutiøst gået igennem, for som sagt, aldrig fået en advarsel.. Nogensinde. Og jeg tjekker ugentligt min mail og spam osv. #14-15 Jeg må ikke lave en ny. Det stod der i mailen. "Du må ikke eje, have adgang eller oprette en ny konto". Og jo, min konto er ny. 4 måneder tror jeg, for jeg lavede en ny gmail til at samle alt på. Og som skrevet før, så har jeg aldrig gjort noget eller fået advarsler om jeg har gjort noget. Det eneste jeg har modtaget er scam mails der skrev, at min Google konto, ikke Youtube, var deaktiveret.. Jeg klikkede på linket i den mail en gang, men der har ingen advarsler kommet om, at nogen har forsøgt at logge ind fra en anden computer. Jeg tjekkede i går om der var logget ind fra andre steder end min egen placering og hvad jeg kunne se, var der intet.. Så ja, uden advarsler blev jeg suspenderet som jeg ikke forstår noget af. Hvis jeg havde spammet ( en hacker der gjorde det ), så ville man sikkert også typisk have fået kommentarer fra folk.. Og jeg har ingen fået
--
#18
ToFFo
Guru
26-06-2019 09:43

Rapporter til Admin
Kan du ikke bare oprette en ny konto? Det lyder som om den er blevet hacked eller noget, og så brugt til at spamme med uden du ved det. Normalt får man advarsler INDEN de lukker en ude. Det har jeg fået på en tidligere konto der blev brugt til spam. Tror jeg nåede at få 3 advarsler før den blev suspenderet. Så lavede jeg bare en ny, med bedre password. No big deal.
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 26-06-2019 09:44
#19
JP.
Bruger Aspirant
26-06-2019 09:55

Rapporter til Admin
#18 Der står i emailen , at jeg ikke må eje, oprette eller andet med en ny konto. Og jeg mister alt det musik osv. jeg har fået samlet sammen mens jeg har haft den. Jeg har ingen advarsler fået overhovedet.. Det eneste jeg har fået var 3 mails ca. hvor der stod, at min Google konto er deaktiveret og jeg skulle følge et link for at aktivere den igen. Skrev et indlæg herinde og spurgte.. Jeg klikkede så, dumt nok, en gang på det. Men den tog mig bare hen til Google kontoen, hvor der intet stod om at jeg var suspenderet.. Og jeg har så ikke efterfølgende haft noget, hvor jeg fik en advarsel om usædvanlig login forsøg eller andet.. Nej, jeg har ingen advarsler fået fra Youtube / Google, om at min konto blev advaret imod det jeg nu er suspenderet for.. Intet. Har tjekket spam mappen endda regelmæssigt Det er også derfor jeg kom herind, da jeg er helt paf / uforstående overfor hvorfor jeg blev suspenderet.. Hvis jeg havde fået advarsler ville jeg også have spurgt rundt om hvorfor jeg havde fået dem.
--
Sidst redigeret 26-06-2019 10:00
#20
Lindquist
Super Nørd
26-06-2019 12:25

Rapporter til Admin
[...] "Det eneste jeg har fået var 3 mails ca. hvor der stod, at min Google konto er deaktiveret og jeg skulle følge et link for at aktivere den igen." [...] Og der har du nok forklaringen. Den kan jo være brugt til at sprede spyware fra, spamme kommentarer eller måske religiøst/kriminelt uacceptabelt indhold, som de gerne ville have en "neutral og realistisk" konto at sprede fra. Du kan jo prøve at tage fat i Google og se, om de kan bekræfte at den er blevet misbrugt og hvis de ikke vil tale med dig, så må du jo bare oprette en ny.
--
[Mere] Kaffe; Net-etikette; Saglighed [Mindre] Skjult reklame; Hysteri; Biased svar
--
Sidst redigeret 26-06-2019 12:26
#21
JP.
Bruger Aspirant
26-06-2019 13:41

Rapporter til Admin
#20 De advarsler var vedrørende deaktivering af min Google konto og intet med Youtube at gøre. Den ene klikkede jeg linket på, for der fik jeg også en sms. Men den tog mig bare hen til min Google konto, hvor man kan ændre indstillinger osv. Og dermed IKKE deaktiveret. Så jeg går ud fra det var en scam mail. Jeg har aldrig fået nogle advarsler. Aldrig. Det er derfor jeg ikke forstår "gentagne gange overtrådt reglerne", når jeg nu aldrig har fået noget. Det kan ske en har hacket min konto igennem de scam mails. Men jeg tjekkede om der var nogle usædvanlige login forsøg med min Google konto, og der har intet været. Og det værste er, man får ikke kontakt til mennesker, det ser ud til at køre automatisk. Det kan godt ske man bare kan lave en ny konto og bruge den, men jeg kan bedst lide at have det hele samlet på en email. Jeg har en ældre gmail jeg brugte i lang tid. Den nye som er suspenderet, har jeg kun brugt 3-5 måneder. Så den gamle fungere stadigvæk.. Men som sagt, så synes jeg det lidt noget rod at bruge mere end en email.. Og jeg er stadig helt paf over jeg overhovedet er suspenderet.. Og der er ingen man kan kontakte hvorledes man kan forklare sin situation og evt. få af vide om de kan se der er sket noget på min konto, for i så fald ville jeg gerne have en redegørelse for hvad der evt. kunne være problemet
--
#22
JP.
Bruger Aspirant
26-06-2019 14:06

Rapporter til Admin
Jeg ville rigtig gerne komme i kontakt/chatte, whatever med en person, der kunne undersøge sagen. Forklare mig hvorfor jeg fik den suspendering. Hvad der lige er sket. For jeg har ærlig talt aldrig gjort noget. Jeg har skrevet lidt kommentarer rundt omkring men intet ondt / direkte imod reglerne. Aldrig uploadet en video eller andet. Det eneste jeg brugte den til var, at se videoer derpå og lytte til musik fra min spilleliste. Jeg prøvede at skrive til en dansk support mail, men fik blot ( igen ) et automatisk svar om, at dette meget muligt ikke vil blive besvaret, men jeg skulle så klikke på andre links for at finde det jeg søgte hjælp til. Og der var intet link hvortil jeg kunne få fat i en der faktisk arbejder der. Jeg ved godt de har travlt og man ikke bare lige kan ringe. Men ville være rart at få forklaret min sag overfor en der kan undersøge det nærmere og fortælle mig hvad der er sket og jeg evt. kunne forklare min side og spørge ind til om jeg ikke kan gøre noget for at få den åbnet igen. Men hvor man lige finder det, aner jeg så ikke
--
#23
JP.
Bruger Aspirant
26-06-2019 14:17

Rapporter til Admin
Jeg beklager hvis jeg har stødt nogen herinde. Jeg er i vildrede over hvad der er sket. Og derfor søgte jeg noget hjælp, for jeg aner ikke helt hvorledes jeg kan forbedre min situation. I tænker nok "bare lav en ny konto", men for mig har jeg det bedst når alle ting er samlet på en konto. Et sted. Og når man kun får fat i noget automatisk svar osv. så kan det være ret træls. Ligesom at blive anklaget for at have brudt reglerne og tilmed gentagne gange, når jeg ved jeg intet har gjort. Der er mange der prøver at snige sig udenom noget de har gjort. HVIS jeg har gjort noget, har jeg ikke været klar over det brød reglerne.. Og som nævnt før har jeg ikke modtaget direkte advarsler omkring min Youtube konto. Det eneste jeg modtog var nogle mails vedrørende deaktivering af min google konto. Og der var intet, da jeg tjekkede dem. Jeg vil bare ikke bannes for noget jeg ikke har gjort. Og det kan være frustrerende at prøve at forklare ens side af sagen og uden nogen lytter / er ligeglade. Det er derfor jeg spørger om nogen har haft noget lignende og/eller kendte til et sted jeg kunne komme i kontakt med en der kunne hjælpe. Og beklager mit tja, spam her i tråden. Kunne ikke nå at rette mit svar.
--
#24
Charly
Junior Nørd
26-06-2019 14:24

Rapporter til Admin
Hvad sker der, hvis du prøver at lave en ny konto? Du kan vel oprette en ny google-konto og bruge den?
--
#25
JP.
Bruger Aspirant
26-06-2019 14:41

Rapporter til Admin
#24 Der står jeg ikke må eje / oprette. Jeg har heller ikke lige tænkt mig at gøre det indtil jeg hører mere om min sag. Jeg har dog en gammel gmail konto som jeg kan bruge. Jeg oprettede en ny fordi jeg vil samle alt derpå men ja, den blev jo så suspenderet. Men indtil jeg ( prøver ) at få nogen til at kigge på det, skal jeg ikke lave noget :)
--
#26
Jesper164a
Maxi Supporter
26-06-2019 14:45

Rapporter til Admin
#21 Som du fik fortalt i starten, så ejer Google, Youtube. Hvilket vil sige at deres bruger systemer arbejder sammen men til tider kringlet. Får du en mail fra Google, så kan det sagtens omhandle din Youtube konto. Det at du har fået 3 mails, og det muligvis var scam, der er kun 2 muligheder. Enten husker du forkert og det var dine advarsler. (Ja, jeg ved godt det ikke er sjovt at indrømme man tager fejl, men det kan ske) Eller også, så var det scam links og så har du ikke tjekket adresselinjen om den er legit. Hvorefter du bare har logget ind med bruger og kode og derved sendt det direkte til hackerne. Du kan: 1. Tage kontakt til Google og høre dem ad hvad der lige er sket med din youtube og samtidig spørge ang. appeal. 2. Sige "fuck det" og oprette en ny google konto, som du bruger til mails og youtube. Og så husker du at aktivere 2 trins godkendelse denne gang. 3. Blive ved med at skrive i denne tråd og intet gøre ved sagen. Det med playlisten er bare ærgerligt. Jeg vil anbefale dig at bruge spotify fremover. Eller i det mindste downloade din youtube playliste 1 gang i ugen.
--
Hvad er fede menneskers, favorit computer mærke? - Dell'er. (Bah-dum-tich)
#27
the688
Guru
26-06-2019 14:59

Rapporter til Admin
Hvis du har fået en mail som du efterfølgende tænker "nok var scam" fordi du har klikket på linket i mailen og der så "ikke var noget galt", så er det jo ikke helt usandsynligt at det har ført til at nogen har fået adgang til din konto. Jeg aner ikke en hat om det - men det var da en nærliggende tanke. Det ville få mine alarmklokker til at spille hele den sovjetiske nationalmelodi, i hvert fald.
--
"ORK SATME!"
#28
Charly
Junior Nørd
26-06-2019 15:03

Rapporter til Admin
#25 Jojo, men det kan de hverken forhindre dig i eller straffe dig for. Du kommer ikke til at få mere information ud af google, de banner vel tusindevis af kontoer som din hver dag, de kommer ikke til at kunne redegøre for hver enkelt. Så enten må du lave en ny eller også må du lade være :)
--
#29
JP.
Bruger Aspirant
26-06-2019 15:36

Rapporter til Admin
#26 Det der stod i de mails, som jeg også lavede en post om herinde var : din google konto er deaktiveret. For at aktivere den, klik på dette link.. Det stod ikke på dansk. Der stod intet om at det var en advarsel imod spam. Hver gang de 3 mails kom, loggede jeg på min google konto / gik ind på deres side og der var aldrig noget. Aldrig en rød tekst. Aldrig nogen advarsler. Deraf jeg mistænkte det for noget scam, da der ikke stod noget som helst om noget udover en deaktiveret google konto. Jeg kunne fint logge på google kontoen og youtube og gmail uden der var noget. Jeg kan ikke tage kontakt til google. Jeg har prøvet. Den danske support email sender automatisk et svar, hvori der er en masse links. Det eneste de links gør, er at sende mig over til "læs selv hjælp". Det jeg vil er, at få fat i en der kan tjekke tingene ud og give mig en grund til hvad der er sket, siden jeg ved jeg har mit på det rene. Er der spørgsmål om en hacker, så kunne de sige det. Jeg ved jeg intet får af hjælp herinde fra, til hvorfor tingene er sket. Men kunne ske nogen herinde havde et link til en faktisk email, hvori jeg kan få kontakt til nogle ja.. mennesker.. Der kunne give svar. De mails/links jeg har fulgt, enten er det til emails hvor jeg får automatiske svar, eller så er det læs selv ting, hvor jeg jo ikke kan løfte et ban selv. Jeg har dog tjekket om der var login fra andre steder af og det ser ikke sådan ud. Og ja, kan godt oprette en ny / bruge min den gamle konto, men nu er det bare sådan, jeg er lidt "ocd" mht. ikke at bruge flere konti til tingene. Det sjove er bare, jeg fik aldrig advarsler om det. Aldrig et "du spammer, ergo lad vær". De 3 mails jeg fik var omkring en deaktivering af min google konto, hvilket der intet var i, da jeg prøvede at logge ind. Folk skriver at, hvis der var noget med min konto, så vil det også stå der, når jeg loggede ind.
--
#30
JP.
Bruger Aspirant
26-06-2019 18:56

Rapporter til Admin
Hvis jeg skulle lave en ny konto, så skal jeg til at skifte mail overalt.. Derudover kan jeg stadigvæk ikke få mine sange tilbage.. Det jo et stort rod med det her lol... Hvis bare man kunne live chatte eller andet, bare en mail med et menneske...
--
#31
Charly
Junior Nørd
26-06-2019 19:17

Rapporter til Admin
#30 Hvilke sange mener du? Og du siger jo selv, at du sjældent kommenterer alligevel, så hvorfor vil du skulle skifte mail overalt? Kan du ikke bare logge på din nye konto de få gange, du vil kommentere på noget?
--
#32
JP.
Bruger Aspirant
26-06-2019 19:20

Rapporter til Admin
#31 Jeg kan godt lide at have det hele samlet. Jeg lavede en spilleliste på den konto der er suspenderet og de sange kan jeg ikke finde igen medmindre den bliver åbnet. Jeg gider ikke skal til at skifte bruger blot fordi jeg vil på youtube og så skifte igen når jeg skal tjekke mail osv.
--
#33
Jesper164a
Maxi Supporter
26-06-2019 19:57

Rapporter til Admin
#JP. Jeg har nu læst din gamle tråd. (https://www.hardwareonline.dk[...] ) Du skriver at du har modtaget SMS omkring det og at du klikker på linket og logger ind den vej og den bare fører til myaccount.google.com. Siden du har modtaget SMS omkring det så virker det rimelig legit advarsel fra Google vedr. din Youtube konto. Så det virker til at du ikke har kunne finde "Anmod om gendannelse" knappen, eller at du ikke har kigget dine beskeder på youtube/google ordentlig igennem. Det giver fin mening at du har kunne logge ind, da de 3 mails "kun" var advarsler. Du siger at mailen ikke var på Dansk, men i din tråd er din kopi af den på Dansk? No offence makker, men jeg har en hvis tvivl til din hukommelse lige pt. Jeg kan dog ikke hjælpe dig yderligere, du har stadigvæk kun de 3 valgmuligheder jeg skrev i #26.
--
Hvad er fede menneskers, favorit computer mærke? - Dell'er. (Bah-dum-tich)
--
Sidst redigeret 26-06-2019 19:57
#34
Charly
Junior Nørd
26-06-2019 20:06

Rapporter til Admin
#32 Så må du undvære en YouTube-konto :) Held og lykke med at få den åbnet igen, det tror jeg bare ikke kommer til at ske. Og dunken skifte mellem google-kontoer med 2 klik, så værre er det heller ikke at have flere kontoer - jeg bruger selv 5-6 forskellige.
--
#35
JP.
Bruger Aspirant
26-06-2019 20:08

Rapporter til Admin
#33 Min hukommelse fejler intet. De 3 mails jeg fik dengang vedrørte at min google konto var deaktiveret, for at aktivere den skulle jeg klikke på et link. Den førte mig videre til Google kontoens hjemmeside, hvor der står intet. HVIS der var noget, så skulle jeg have haft en rød bjælke derinde eller noget andet. Der var INTET at aktivere, jeg ledte overalt. De 3 mails omhandlede KUN at min konto blev deaktiveret.. Intet andet. De 3 mails var på engelsk, den jeg fik i går vedrørende Youtube er på dansk. Man kan altid skrive "no offense", selvom man mener det. Det kan ske de 3 mails vedrørte youtube, men der stod intet i dem overhovedet. Kun at det vedrørte min google konto, hvilket jeg loggede ind på fint og der var intet. Jeg har min gamle email og den konto har der aldrig været problemer med i de sidste 10 år jeg har brugt den, så tror du selv jeg vil få mig en ny mail bare for at gå på Youtube og skrive en masse *bip* som går imod reglerne? Jeg kan netop ikke tage kontakt til Google. Den support mail jeg fandt, får jeg en masse link, der er ingen af dem der er direkte til en medarbejder, der vil kunne forklare mig hvorfor jeg overhovedet er blevet suspenderet. Tro mig eller ej, jeg har aldrig gjort noget. Og ja, jeg kiggede alt igennem, men som en del andre herinde, så kommer tvivlen frem fordi I regner med folk har lavet en masse ting og så ikke vil stå ved det. Nu skal man ligesom ikke dømme folk før man kender dem og det kunne være en eller anden herinde, vidste hvordan man kunne få kontakt til en person og ikke en maskine der blot sender samme besked ud fremfor at faktisk tjekke hvad jeg har gjort og give en grund. #34 Tja, det ser sådan ud. Så må jeg lave en ny, gemme sangene på Spotify og aldrig skrive noget på Youtube igen lol
--
Sidst redigeret 26-06-2019 20:09
#36
JP.
Bruger Aspirant
26-06-2019 20:31

Rapporter til Admin
#34 Nu prøvede jeg så at skifte mellem kontoerne.. Jeg gik på gmail og loggede ind på min gamle konto, men går jeg så videre på youtube står der "log ind" i hjørnet, når jeg prøver går den så videre til suspenderings siden på google kontoen.. Så den husker stadigvæk den nye.. Har tjekket min browser om den skal huske adgangskoden på youtube og der er intet.. Sikke et rod.
--
#37
JP.
Bruger Aspirant
26-06-2019 20:50

Rapporter til Admin
Jeg har vist fundet ud af det med at skifte mellem kontoer. Vil sige tak for tålmodigheden til de folk der ville hjælpe. Tro mig, jeg ved dette her måske ikke er en "big deal". Men for mig er det. Kan ikke have der ikke er styr på tingene. Og siden jeg er uforstående overfor hvad der gik galt OG heller ej kan komme i kontakt med nogen der faktisk kan forklare mig hvad der er sket, så synes jeg det hele bare kører i smadder. Men tak for hjælpen alligevel :)
--
#38
Charly
Junior Nørd
26-06-2019 23:09

Rapporter til Admin
#37 Godt du fandt en løsning, der virker nogenlunde, trods alt :)
--
#39
JP.
Bruger Aspirant
27-06-2019 12:32

Rapporter til Admin
Lille opdatering : Jeg fik tweetet teamyoutube på Twitter og de sendte sagen videre. Jeg hørte så fra dem i morges om at suspenderingen er løftet. Så tak for lytten og hjælpen herindefra i den mindre frustrerende fase :)
--
#40
Jesper164a
Maxi Supporter
29-06-2019 19:42

Rapporter til Admin
#37/39 Min indre nazi bliver lige nødt til at pointere at Konto i flertal hedder Konti. Godt du fik det løst og at du endelig fik gjort noget aktivt for det. Jeg vil anbefale dig at gå til lægen og snakke om evt. OCD da det netop ikke er en big deal, og burde heller ikke være det for dig.
--
Hvad er fede menneskers, favorit computer mærke? - Dell'er. (Bah-dum-tich)
#41
Jintao
Super Nørd
29-06-2019 21:56

Rapporter til Admin
#40 Begge dele er korrekt dansk. Det er en ommer, du.
--
Indholdet af dette indlæg er blevet redigeret af |Smash|.
#42
Charly
Junior Nørd
30-06-2019 11:37

Rapporter til Admin
#40 Kontoer er nu lige så korrekt :)
--

Opret svar til indlægget: Youtube konto suspenderet

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning