Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Har mistet lysten til gaming - Råd?

Af Elitebruger TheJ0ks | 10-09-2019 11:20 | 2531 visninger | 39 svar, hop til seneste
Kære Holler! jeg står i mit livs værste gamer krise. Jeg har brug for sparring. jeg har spenderet og brugt så hatten passer på både spil til over 30K mindst igennem alle mine år og det samme på computer igennem mit gamerliv. Jeg valgte for 3 måneder siden at sælge hele mit setup, og tage en god lang pause fra spil. Da jeg har været på hold i R6 og vi spillede for meget så jeg blev træt af at spille til sidst... Men jeg står på et skillevej nu hvor jeg ikke kan finde ud af om jeg savner det eller ej. For 3 uger siden, valgte jeg faktisk at bestille et helt nyt setup til 25k+. Men valgte at annullere alt da jeg stadig var forvirret om jeg var klar til game igen eller ej. Jeg har spillet så mange år og ja, siden jeg overhovedet kunne sidde ved en pc, og ja jeg er 25år nu.. så spillet godt 15 år mindst.. efter jeg solgte mit gaming setup, købte jeg en lækker MacBook Pro ny model i håb om det måske bare var den vej jeg skulle.. Men den solgte jeg for 2 uger siden nu. Efterfølgende har jeg valgt at smutte i Elgiganten, købe en af deres gode gamer bærbar samt mus og headset som jeg havde kigget på i noget tid. Det sidder jeg så på nu, og prøver at finde ud af om lysten er der igen eller ej. Er stadig i prøvetid med produkterne, så jeg tænkte det var en god måde at kunne aflevere det igen hvis jeg nu ikke var klar alligevel. Den ene dag vil jeg virkelig gerne spille, også kommer jeg i gang i 1 time også sidder jeg bare og tænker hvorfor jeg overhovedet startede dette spil. Er det mig der er ved og blive "gammel" i faget? Hvordan genopliver man et gamer hjerte? Fordi nogle af de bedste minder jeg har er fra foran computeren hele weekenden med vennerne i ørene som skriger af grin på grund af sjove ting i spillene.. og mange af dem spiller faktisk stadigvæk.. Jeg vil også rigtig gerne fokusere 110% på arbejdet, og give det en stor løft og vise at jeg virkelig kan mit kram og gerne arbejde over og yde ekstra. Da jeg har en plan om jeg gerne vil have en leder rolle senere. Men jeg vil også rigtig gerne fokusere på min kæreste, samt min styrketræning da jeg nu er begyndt at blive sponseret af tøjmærker osv. Så føler det er svært at holde styr på arbejde, familie, træning men også gaming.. Jeg står nemlig 50/50 om jeg skal bygge det setup som jeg faktisk annullerede for 3 uger siden eller om jeg skal lave "home office" også arbejde hjemme, og vise at jeg gerne vil mit arbejde (mere end normalt). Kan I hjælpe? og måske har I selv oplevet det samme.
--
#1
waskustobaskus
Nørd Aspirant
10-09-2019 11:23

Rapporter til Admin
Personligt gamer jeg kun 30-60 minutter på hverdage. Fre/lørdag aften måske 3 timer. Der er andre ting i livet:-)
--
#2
Pendor
Super Supporter
10-09-2019 11:33

Rapporter til Admin
Tillykke - du er blevet voksen.
--
#3
Vognen
Gigabruger
10-09-2019 11:35

Rapporter til Admin
Man behøver jo heller ikke at game hele tiden. Man udvikler sig som person gennem hele livet - måske er du nået til et punkt, hvor gaming ikke længere behøver være en del af din identitet? Måske det er på tide at finde andre hobbyer? Begynde at dyrke sport på et højere niveau? Blive verdensmester til at hækle? Der er rigtig mange muligheder, og hvem ved... Måske vender lysten til at game tilbage efter en lang pause. For mit vedkommende holder jeg næsten altid 4 måneders pause hvert år i sommermånederne, hvor jeg hellere vil bruge min tid på mange andre gode ting.
--
#4
Snakesen
Gæst
10-09-2019 11:39

Rapporter til Admin
Du nævner, du har købt en bærbar. Er den ikke god nok til dit on-off gamerforbrug? I al fald så nyd din "frihed". Den dag du får børn (hvis), så bliver dit gamerforbrug i dén grad begrænset lige så vel som dine andre hobbier. Hvis jeg var dig ville jeg game med bærbaren og tage den derfra. Spar pengene ;)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#5
ZulfoDK
Semi Supporter
10-09-2019 11:43

Rapporter til Admin
Pfff... gammel... 25... :) Jeg har "gamet" i 39 år (+-) og jeg har også perioder hvor jeg ikke tænder min pc overhovedet, men så kommer lysten lige tilbage i igen, især når nogle af de franchises jeg følger bliver opdateret (Battlefield osv.) eller også kommer der et eller andet helt nyt (singleplayer) som jeg absolut skal prøve. Så bruger jeg lige en time i hverdagene på at sucke og noobe den i BF, og nogle flere timer i weekenden. Til gengæld sælger jeg ikke bare mit udstyr fordi jeg ikke lige bruger det i en periode, så får det bare lov at være slukket.
--
----------------- Lars B. / ZulfoDK
#6
mAddiE
Gigabruger
10-09-2019 11:48

Rapporter til Admin
Jeg forstår simpelthen ikke problemet? :-D Er det ikke bare at nyde, at du har tid til alle de andre ting i stedet for gaming? Jeg får da sjældent ordnet have eller lignende, hvis jeg ryger i et spil dota :-/
--
#7
7430
Nørd
10-09-2019 11:49

Rapporter til Admin
lav noget andet,
--
jep jep
#8
Mcbutt
Semi Nørd
10-09-2019 11:55

Rapporter til Admin
Jeg sidder sq med samme "problem" angående computeren og gameriet. Nu efter hus & børn er lysten helt forsvundet- så det eneste udstyret bliver brugt til er når knægten på 7år spiller roblox eller gta. xD
--
| 8700K | Z370-F | 1080TI | MG279Q | HX850 v2.4 | 16GB 3200Mhz | MX100 512GB | MX300 525GB | Celsius S36 | Define R5 |
#9
7430
Nørd
10-09-2019 11:56

Rapporter til Admin
når jeg ikke vil game på pc mere så skifter jeg til konsol og fifa, det kan jeg altid spille. så kommer der altiid omkring vinter jeg vil spille dota igen eks,
--
jep jep
#10
FlyingHippo
Junior Supporter
10-09-2019 12:24

Rapporter til Admin
Jeg står i samme situation som dig. Jeg savner virkeligt at tage en all-nighter med et spil. Men efter 1 time magter jeg ikke at spille mere. Da Diablo 3 og også da Battlefield 3 kom ud blev der lagt SÅ mange timer i det, og det var mega fedt. Men efter dem har der bare ikke været noget der fangede. Det seneste jeg har spillet var Wolfenstein: Young Blood, sammen med min bror, men det er bare tydeligt at det er skræddersyet til casual gamers der bare vil droppe ind og ud en time ad gangen og skyde noget i smadder. Der er absolut intet der fanger i handlingen. Jeg har siddet i den krise i et par år nu. Nu er jeg så faldet i at spille D&D, fysisk med pen og papir. Jeg har altid været nysgerrig men aldrig prøvet det. Vi er en flok gutter som mødes mindst en gang om ugen, i minimum 4 timer ad gangen. Og det har vi det herreskægt med :)
--
$('.t47-svar-top').find('b:contains("fuerzzz1")').parent().parent().parent().hide() You're welcome!
#11
Jepperdepper
Ultra Supporter
10-09-2019 12:28

Rapporter til Admin
Hvorfor alt eller intet? Hvad med bare at have en udemærket 10k maskine stående, og så kan du spille eller tage til lan, når du har lyst, og når du ikke har, jamen så laver du bare noget andet.
--
#12
ToFFo
Guru
10-09-2019 12:36

Rapporter til Admin
Er det et problem at du har mistet interessen for gaming? Jeg kan ikke se problemet. Du taber vel ikke noget ved ikke at game. Men du vinder selvfølgelig heller ikke nogen games :P Jeg har haft det på samme måde rigtig længe. Spil siger mig ikke så meget mere. Der skal meget til før et spil fanger mig. Jeg glæder mig til Doom Eternal, Wolfenstein Youngblood og Diablo 4. Men ud over det, gamer jeg slet ikke. Jeg sidder nærmest på youtube alle mine vågne timer og bare suger til mig med ny viden... Og selvfølgelig også weird shit man bliver anbefalet. Jeg ved godt Youngblood er udkommet, jeg har bare ikke fået købt det endnu. Jeg har over 900 spil på Steam, og jeg er nærmest aldrig online. Det var dengang... Jeg var på den anden dag for at se noget på min konto. Ellers går der somme tider måneder før jeg logger derpå, på trods af et gigantisk spilbibliotek. Yeah... Tiderne skifter, og vi skifter fokus. Nu sidder jeg og venter på den gode Kikophil skriver et par anekdoter herinde. Det er så hyggeligt :D
--
- Indsæt signatur -
#13
the688
Guru
10-09-2019 12:41

Rapporter til Admin
25K for en gaming-maskine!?!? Det var hvad jeg gav for min motorcykel!! #11 har sådan set sagt det, men det burde være indlysende allerede. Du har forhåbentlig ikke brug for andre til at fortælle dig hvad der giver mening for dig. Hvis det du efterlyser er nogen der siger "OMG, GØR DET!" - så sig det. Så lyver vi for dig alt det du gider høre.
--
"ORK SATME!"
#14
ZulfoDK
Semi Supporter
10-09-2019 12:49

Rapporter til Admin
#13 25k er vel i og for sig ikke svært at ramme... 10.000,- til grafikkort, 7.000,- til CPU og motherboard, lidt til 32Gbyte RAM, et par M.2 diske, strømforsyning, kabinet.... det løber op :)
--
----------------- Lars B. / ZulfoDK
#15
the688
Guru
10-09-2019 13:06

Rapporter til Admin
Med 10K til grafikkort og 7K til CPU skal du jo også bruge 6K til en skærm. Min pointe var at det er MANGE penge at bruge på en PC - det kan gøres billigere. Men eftersom OP raskvæk køber Macbooks og nye maskiner, så er det næppe økonomien der spiller ind. Men i virkeligheden er der jo andre problemer på spil her end "har jeg lyst til at game" - hvem ved hvad man *selv* har lyst til om en måned. Endsige hvad andre har lyst til. Jeg kunne aldrig drømme om at bruge 10K på et grafikkort - det kan ikke spille noget som et kort til 4000 ikke kan. Hvis man så synes at det er 6000 ekstra værd at skrue op for opløsningen, så er det jo ens eget valg. Jeg er ikke stødt på meget mit 1070ti som jeg købte brugt ikke kan spille. Men har man tonsvis af dollars, så skal man da bare gå all-in på gaming PC - men til 25K kan du få nogle ret fantastiske oplevelser.
--
"ORK SATME!"
#16
JTP
Ny på siden
10-09-2019 13:22

Rapporter til Admin
Du har spillet i mange år og det gør, at det hænger hos dig. Nu giver det ikke den samme følelse for dig, men mht. vaner, så hænger den stadig over dig. Forståeligt nok. Førhen kunne jeg også elske at spille og nu er det mere stillet af. Men som et par stykker skrev, ville det gøre noget at beholde en "gamer bærbar", til de dage du har lyst? Behøves du at spille 4 timer+ hver dag? Er en halv time ikke fint? Tror du hænger dig for meget i at sammenligne dig med andre. Nogle vokser op og elsker stadig gaming, andre gør ikke. Find din egen vej. Vi har som sådan ikke et direkte svar til dig. Det kan man ikke have. Det må du afgøre selv. Hold en pause.. Lad vær med at tænk for meget på det. Når/hvis du får lysten til at starte et spil op, så spil. Lad vær med at tænk "oh nej, nu fik jeg kun gamet 20min. er det det værd?". I de 20min. var det jo.. Du vil prioritere kæresten, træning og jobbet. Så hold fokus på det og gem gaming en smule væk. Tag det op når du vil og spil den smule eller længere tid som du føler for. Og så hold dig til det. Der er ingen der skal diktere om du skal hvine af glæde eller have samme følelse mere. Samme måde har jeg det på. Jeg kan starte et spil op og slukke for det 5min. efter. Så holder jeg en pause et par dage, hvor jeg får trænet og andre ting og så kan det komme igen. Vil dog sige, fremfor at købe et 25+k gaming setup, hvad med at beholde en gamer bærbar / stationær til mindre men nok og så ikke have den skyldsfølelse der kan komme ved at have brugt flere penge? Man kan jo nemt få den "ej men med så mange penge SKAL jeg også have glæden!"... Jeg brugte ca. 5k for ikke længe siden til en ferie, kunne jeg have undværet? Helt klart. Men jeg kom afsted og fik hygget med familien. Og det var det vigtigste.. Lad vær med at tving dig selv eller andet.
--
#17
ZulfoDK
Semi Supporter
10-09-2019 13:24

Rapporter til Admin
#15 Du har da ret - jeg kunne lade være med at spille BF V i 3440x1440 i 144 fps (hvilket jeg så heller ikke opnår, men 100+) med alt på Ultra - men det er det jeg går efter :) Sådan er vi forskellige. Kunne jeg har gået på kompromis og gjort noget andet for de 6000,- (og det jeg kunne have sparet hvis ikke jeg absolut vil have en 3440x1440 144Hz skærm)? Så absolut, men jeg bruger mit "gaming" til at slappe af, og koble af efter en lang dag, så der må gerne smides mønter i det. Har ikke andre hobbies end det :) Jeg synes #0's tilgang til "Gaming" lyder som om at det SKAL være hamre seriøst, eller noget der SKAL smides i "rammer" - sådan har jeg det slet ikke :)
--
----------------- Lars B. / ZulfoDK
#18
Lowice
Elitebruger
10-09-2019 13:42

Rapporter til Admin
Min lyst til gaming faldt drastisk efter de startede med at fylde spil op med lootbox, p2w og alt det andet crap. Så nu spillet jeg kun ældre spil og venter kun på cyberpunk 2077, da alt andet på markedet ikke er værd at røre med en ildtang med mindre du er casual gamer der er ligeglad.
--
#19
TheJ0ks
Elitebruger
10-09-2019 14:12

Rapporter til Admin
#ALLE I har nogle gode punkter alle sammen. Men #16 waow. du ramte perfekt... Mange af jer gjorde faktisk.. Penge er ikke et problem ved mig, uden at lyde som en kæmpe nar. Men jeg ved også godt hvad penge er værd. Så jeg er måske en smule nærig og tænker okay 25k + for et helt setup hvor en skærm til 8K indgår er rigtig rigtig mange penge. Men jeg har altid været alt eller intet og det er virkelig en dårlig ting mange gange.. Jeg har altid villet have den bedste skærm, bedste udstyr og jeg kunne aldrig kun "nøjes" med HIGH opsætning den skulle være på ULTRA og køre 100+ fps. og det er her at det skræmmer mig.. fordi 25K for et setup er sindssyg mange penge, men det er fordi jeg stadig lever med den tro at jeg skal have det bedste af det bedste som jeg altid har gået efter også selvom den gang jeg spillede meget kunne jeg game en hel weekend væk og nu kan jeg bare være inde max 20min.. måske endda mindre. Det er der at en pc til det beløb ikke hænger sammen, hvor jeg så siger ALT ELLER INTET hvor det så er alt til 25k eller overhovedet ikke. Fordi så har jeg også bare overvejet at beholde den gamer bærbar til 10k som jeg har købt ved Elgiganten, men så føler jeg også at jeg nøjes. men jeg spiller heller ikke pt nok til at høre noget dyre tænker jeg.. Derfor jeg også bare har overvejet at aflevere den igen, også købe 2 dell ultrasharp 27" i stedet også lave "home office". Men så er der lige 5min hvor jeg gerne vil tjekke noget i et spil eller sådan noget og det er DER jeg så mangler en pc at bare lige hoppe på. Men jo de Dell skærme virker også fint til gaming helt sikkert! Men der er jeg så også bare mærkelig at jeg vil have en gamer skærm til gaming.. Så Alienware 34" 120hz som var i budget med de 25K. Fordi som skrevet tidligere så har jeg en del venner som stadig spiller, og jeg sammenligner måske lidt med at jeg også ville ønske at jeg havde samme spilglæde stadigvæk. Inderst inde føler jeg måske at der ikke er kommet nogle gode spil ud i mange år.. overdrivelse I know. Det seneste spil som fangede mig helt vild er RDR2 og Farcry 5 fantastiske historier! Grunden til jeg også overvejer at købe en ny gamer pc, er på grund af COD som kommer i oktober som kunne være super sjovt.. måske. Men er bange for jeg spiller 3 timer også ikke mere. Så er pcen også dyr at have stående. Men kigger også efter Cyberpunkt, om jeg skal vente til det kommer og holde en pause indtil. Men woaw #16 du ramte plet.
--
#20
Lomme
Semibruger
10-09-2019 14:29

Rapporter til Admin
Hey Joks Jeg er 38 år og har spillet i 32 år. Lige siden min storebror fik en C64 :) I dag har jeg to faste spilaftner, hvor min kone alligevel laver andre ting, og så lidt løst derudover. Det bliver nok til 8-10 timer om ugen. Jeg gør det, fordi jeg ikke kan lade være, og fordi jeg elsker at blive gode til spil, at mestre dem. For tiden er Apex Legends min ting, og det har tryllebundet mig i månedsvis. Før da var jeg en habil raider i WoW i en årrække og før da (og ved siden af WoW) spillede jeg alt muligt andet. Ved siden af kører jeg en krævende karriere og har som nævnt familie. Men jeg spiller altså, fordi jeg ikke kan lade være. Fordi lysten er der. Var den ikke det, så kunne jeg finde 10.000 andre ting at bruge de otte timer om ugen på. Litteratur, film, mere motion, you name it. Jeg tror ikke, du skal prøve at GENFINDE din lyst og slet ikke ved at købe ny hardware. Hvis den kommer, så kommer den. Brug tiden på noget andet indtil da. Jeg tror, det er noget menneskeligt, at vores hobbyer skifter lidt rundt. I seks måneder handler alt om biler, derefter brætspil, så tilbygning til huset, så klaverspil. Og pludselig kommer gaming-lysten tilbage i hobby-turnussen og så bliver man forelsket i de nye og gamle spil påny. Idé: Køb en Switch i stedet for en voldsom dyr bærbar, hvis lysten ikke er der lige nu. Så kan du spille lidt indiespil og noget Zelda og lidt Fortnite og snart Overwatch og så kan du gå gaming-pc igen, hvis du pludselig finder dit spil :) vh
--
#21
JTP
Ny på siden
10-09-2019 14:49

Rapporter til Admin
Vil tilføje : Jeg kan have problemer med at købe ting til 50-100kr. Men går jeg ud og bruger de penge på noget godt at spise osv. så får jeg ikke de samme problemer. Du må nok gøre op med dig selv om du har lyst til at spille eller ej, om du kan nøjes med en billigere setup/kan give mindre skyldsfølelser, eller om du simpelthen ikke kan nøjes og må ofre pengene. Jeg tror alle mere eller mindre har stået i den situation, hvor man tænker "tænk hvis jeg ikke havde købt det eller det, sikke mange penge jeg kunne have haft til andre ting". Nu er du så heldig stillet, at penge ikke er problemet. Men det skal heller ikke gå hen og blive et spørgsmål om skyldsfølelser, at føle sig presset og stresset. Så må du gøre op med dig selv om du vil have en pc til mindre penge, du kan finde frem og game når du vil eller du vil undvære i lidt tid. De forsvinder jo ikke og du kan altid finde tilbud på nogen. Bare husk på, blot fordi du bruger penge, betyder ikke at du skal enten nyde det fuldt ud eller føle dig presset over det. Tænk på alle de ting man har købt pga. impulskøb eller andre ting. For hvornår stopper det så? Så vil du jo ende med at ikke kunne købe noget uden at føle nogen skyld overfor det. Nyd hellere at du har pengene til det og tag din tid til at finde den vej du vil. Enten en dyr setup eller ej. Du har pengene til det, en kæreste, et job og træner. Men jeg forstår det udemærket godt. Du kan "heldigvis" tillade dig at bruge pengene på det uden de største problemer.. Så tag dig hellere tiden til at få lidt ro på og få fjernet de negative ting og find ud af det du vil. Og helt ærligt, kommer du til at sidde med en ok dyr setup, pyt med det. Det kan altid sælges og som du selv skrev , du har ikke de store problemer økonomisk set. Håber i hvert fald det bedste og at du finder det du kan få mest ro med.. Et godt skridt du tog dig at få luftet det ud i hvert fald og fået læst en del meninger om det.
--
#22
Jacob XP
Giga Nørd
10-09-2019 15:16

Rapporter til Admin
I stedet for at game ville kigge lidt på mulige opgraderinger af pc flere år ude i fremtiden. Det betyder ikke at du hver dag skal lave lister og kigge på priser og spørge om opgraderinger. Men hav det lidt som en hobby at bygge en ny en pc. Så kan du holde øje med et par YouTube-kanaler, et par hardwaresider og hardwareonline. Jeg gør det faktisk lidt selv på denne måde. Men det betyder ikke at jeg hver dag bruger flere timer på det. Min egen plan er at bygge en pc med en 4K OLED eller microLED monitor når det om et par år er blevet mere almindeligt.
--
A clean house is a sign of a broken computer
--
Sidst redigeret 10-09-2019 15:17
#23
Evil Mushroom
Elitebruger
10-09-2019 20:05

Rapporter til Admin
Hmm.. jeg kan sagtens se dit dilemma i en parallel til mig selv. For mig var det dog ikke gaming, men motorcykler... Som 30 årig tog jeg mc kørekort fordi jeg var træt af kun at måtte køre 45 knallert på bilkørekortet. Jeg ville bare gerne kunne køre 50-60-80 kmt på en lille billig mc. Så jeg startede på en 110cc mc scooter, som blev opgraderet til en 150cc, som blev til en 250cc mc, som blev til en 400cc mc, som blev til en 600cc mc, som blev til en.. nåja, you get the point... Hver gang jeg solgte en mc blev det selvfølgelig med tab, så der skulle spædes til med økonomi til en endnu federe. Men sjovt nok, jo større den blev, jo færre kilometer kørte jeg.. mere krævede mere, men landevejene forblev de samme, så det blev ensformigt. Samtidigt kunne jeg se kronerne rasle afsted til forsikring, ejerafgifter, service, lir til mc'en og lir til mig selv (federe køredragter). Men det var ligesom dope... Selvom jeg kun trak den ud af skuret når det var solskin, ikke blæste for meget, og jeg selv havde fri/tid, så kunne jeg ikke undvære det. Måske 15-20 ture om året, i alt. Lige indtil en længere periode med ondt i skroget, hvor min læge ordinerede "motion" til sofakartoflen her... Jeg har dårligt knæ efter et styrt på cykel i mine yngre dage, så jeg købte i 2016 som 40 årig en elcykel.... Men jeg vidste godt inderst inde, at med bil, mc og cykel, så kom den nok til at holde bagest i skuret længe... Så jeg tog en beslutning og solgte motorcyklen. Det første halve år (forår/sommer 2016) var det eddermame svært at undvære motorcyklen, men jeg fik cyklet 1.300 km og fik det meget bedre i skroget. Økonomien så også klasser bedre ud, og jeg har fået et meget bedre familieliv med min hustru. I dag tør jeg næsten ikke tænke på hvor mange penge jeg brugte på de 10 år jeg havde mc.. men det er langt over 100 kilo... I dag har jeg ingen "abstinenser" længere, og savner ikke en motorcykel. Pointen er, at der er en tid for alt.. noget vokser man fra, prioriteter ændrer sig, og andre ting hænger ved. I starten efter man skifter spor nager tvivlen en, men som tiden går vil du bedre kunne føle hvad der er rigtigt eller forkert. Det er ganske naturligt at udvikle sig, og det er bare det du er i gang med. Og det giver perioder med tvivl, nagen og endda frustrationer. Som flere skriver.. Hvis du har en fornuftig prissat bærbar i dag, og finder et leje for gaming som passer dig, om så det bare er 30 minutter om ugen, så er det det rigtige for dig på nuværende tidspunkt i dit liv. Så glæd dig i stedet over alle de ressourcer (tid, penge og personlig energi) som frigives til andre formål. Et nyt blad i livets rejse...
--
/Evil Mushroom. Core2Duo E4700, 4Gb DDR2-667MHz, Palit Geforce 8600GS 512Mb. Plextor 250 Gb SSD. WinXP SP3 32bit...
--
Sidst redigeret 10-09-2019 20:09
#24
Daniel
Guru
10-09-2019 20:12

Rapporter til Admin
Jeg har ikke spillet de sidste 15 år, lejlighedsvis ryger der lidt Mario på nintendoen, men ellers har der ikke været det store savn. Forleden snuppede jeg 25 minutter hos vrlimitless, lang tid siden jeg har moret mig så godt, overvejer pt om der skal gribes i muldet og lavet et indkøb til hjemmet. Giv det et skud, måske du blot skal bruge lidt forandring.
--
#25
Evil Mushroom
Elitebruger
10-09-2019 20:13

Rapporter til Admin
http://bymarken68.blogspot.com[...] Så sandt som det er sagt...
--
/Evil Mushroom. Core2Duo E4700, 4Gb DDR2-667MHz, Palit Geforce 8600GS 512Mb. Plextor 250 Gb SSD. WinXP SP3 32bit...
--
Sidst redigeret 10-09-2019 20:16
#26
matthi321
Monsterbruger
10-09-2019 22:27

Rapporter til Admin
spil forskellig genre af spil prøv at spil ældre spil der er rigtig mange sjove spil til fx snes og ps1/n64 som er ligetil at gå til, uden så meget historie og tutirials og alt det, som der er i nyere spil
--
#27
Novice
Gæst
10-09-2019 22:31

Rapporter til Admin
Som flere skriver, så handler det nok om at blive ældre. Har hellere ikke den store lyst mere, selvom jeg sidder på et RTX2080 system, så er der pt. intet der siger mig noget. Man kommer automatisk til at tidspunkt i livet hvor man finder vigtigere ting at give sig til. Jeg vil hellere bruge tiden med mine børn, kæreste osv.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#28
Mikchr
Monsterbruger
10-09-2019 22:39

Rapporter til Admin
#27 Yep. Enig.#0 De andre ting i dit liv er under konstant forandring. Gaming kan man alting komme tilbage til.- Og ellers koster en konsol jo ingenting disse dage.Mikkel
--
Mikkel Elgaard. KBH. Send mig en privat besked for nærmere kontaktdata.
#29
Mr. WoLF
Guru
10-09-2019 23:00

Rapporter til Admin
Få en hund, overvejer det selv
--
Sidst redigeret 10-09-2019 23:01
#30
Sandholdt
Supporter Aspirant
11-09-2019 03:45

Rapporter til Admin
Når du spørger dig selv hvorfor du overhovedet sidder inde i spillet, er det så fordi der er andre ting du hellere vil bruge din tid på, eller arbejde hen imod? Hvad er dine fremtidsplaner i livet?
--
#31
TheJ0ks
Elitebruger
11-09-2019 07:57

Rapporter til Admin
#30 Den store grund til at jeg går ind i spillet er nok fordi jeg er faldt over en youtube video hvor de snakker om spillet, eller viser nogle nye ting i spillet. Hvor jeg så tænker at det vil jeg da lige kigge på! Men det er meget forskelligt hvor lang tid det er, det kan være 5min til 1,5 time at jeg er i de forskellige spil, og jo jeg har meget bredt spil genre. Så det er ikke fordi jeg kun holder mig til FPS spil f.eks. jeg har været hele vejen rundt. Men efter der er gået 5min - 1,5 time eller mere, kommer jeg i tanke om hold kæft hvor er det død tid, og hvad laver jeg endelig i spillet? forstår udmærket godt "frirummet" når man spiller, den har jeg selv brugt i mange mange år ved at sige det. Men føler bare ikke det samme gejst for at skynde sig hjem, sætte sig foran en pc også "spilde" min tid i et spil, når jeg nu kunne have trænet i 1,5 time på de tidspunkter i stedet for, eller se en hyggelig film med kæresten. Jeg har en drøm om en fremtid hvor jeg rigtig gerne vil have en fin leder stilling inde for økonomiafdeling, og har fået tilbudt næsten en drømmestilling, som jeg har sagt ja til at prøve kræfter med. overordnet handler stilling om at rådgive og guide øverste direktør og leder i økonomien i det offentlige. Men det er sagen underordnet.. Jeg har altid drømt om at få min egen motorcykel, og nu har jeg og min bedsteven givet hånd på at det skal vi have taget til forår næste år! så det er i hvert fald en ny hobby i stedet for computeren. Men som sagt vil jeg rigtig gerne have en lederstilling, og en lækker bil om 4 år og have købt hus med kæresten. Hvor vi så vil ud og rejse lidt inden den første baby kommer. Jeg træner også 7 dage om ugen, og er blevet sponseret af nogle virksomheder med produkter som tøj, mad osv. Så det er også noget jeg gerne vil fokusere meget på.. Jeg har også en drengedrøm om at starte min egen virksomhed, men det sjove er at jeg har en kæmpe gejst for at starte noget men mangler lige ideen! Men det kan godt være jeg bare skal vænne mig til at jeg er ved at blive mere "voksen" og så bare have det som et minde, alle de gode spil år som jeg har haft.. også i stedet for at bygge et lækkert gamer setup men så bygge et lækkert home office!
--
#32
Mattii
Ultra Nørd
11-09-2019 08:39

Rapporter til Admin
#31 Dette skal blot tages som et nysgerrigt spørgsmål og ikke som et angreb, meeeen: Hvordan kan det være du ikke kan "nøjes" med en billigere maskine end en til 25.000, når du "nøjes" med en gamer bærbar til 10.000kr? Hvorfor så ikke bruge 10.000 på en rimelig habil stationær hvor du får langt mere ydelse end du gør ved den bærbare? Jeg har selv stået i samme dilemma, jeg træner også meget og jeg fandt svaret i at have en maskine stående. I nogle perioder spiller jeg måske et par timer om dagen, andre rør jeg den ikke i ugevis... Det er bare rart at have muligheden.
--
#33
TheJ0ks
Elitebruger
11-09-2019 08:50

Rapporter til Admin
#32 Det kan jeg godt forstå du undre dig over! :-). Sagen er da jeg troede jeg havde fået lysten tilbage havde jeg bygget et komplett gamer setup, med skærm, mus, tastatur, headset og computer. Det hele var lagt i indkøbskurven og faktisk bestilt. Men jeg kunne mærke at jeg havde det underligt med at bruge så mange penge, og have så mange penge stående hvis jeg nu kun fik det brugt 1 time om ugen måske.. Jeg valgte i stedet for at købe 3-4 forskellige steder, og have 25K+ stående i stuen, så at smutte til Elgiganten og købe den samme mus og headset som jeg havde "drømt" om, men i stedet for skærm og computer også købe deres mellem gamer bærbar. KUN for at finde ud af om følesen var der om jeg skulle være gamer igen eller ej.. Jeg havde dog nogle uger inden spillet lidt omme ved en ven som har en stationær som ikke kan trække en skid. Det blev jeg irriteret over rimelig hurtigt, og mistede hurtig følesen omkring gaming der. Men jeg tænkte at jeg burde give det en reelt chance, så derfor købte jeg den bærbar i Elgiganten som kan trække det jeg spiller lige nu i HIGH. Jeg har dog altid været en person som aldrig har gået ned på udstyr, så derfor har jeg det også mærkeligt at jeg ikke kan trække alt i ULTRA men er virkelig glad lige nu for at jeg ikke købte det til 25K+. Men måske er svaret bare at jeg skal have en bærbar stående som bare kan trække spillene i medium/high også bare tænke " ja.. den kan godt nok ikke trække alt i ultra, men den er fanme billig". Fordi fra at gå fra en som vil have alt i udstyr men som også er en smule nærig er mærkeligt..
--
#34
fransfrakker
Junior Supporter
11-09-2019 09:00

Rapporter til Admin
Lyder ærlig talt som om du har en psykisk trang til at købe ting konstant. Prøv at arbejde på det i stedet. At være voksen er blandt andet, at man penge til at købe stort set alt i computere man gider, men at lade værd til konstant at lytte til hver eneste lille impuls
--
#35
Mattii
Ultra Nørd
11-09-2019 09:02

Rapporter til Admin
#33 Ville ikke kalde det nærigt, men fornuftigt! Tror tankegangen "Nej, den kan ikke trække alt i ultra, men den dækker mit behov til de få timer jeg spiller indimellem" er den helt rigtige tankegang. Jeg havde dog valgt én stationær, men det er jo en smagssag hehe ;-).
--
#36
TheJ0ks
Elitebruger
11-09-2019 09:17

Rapporter til Admin
#34 psykisk trang til at købe ting konstant? Øhm jeg ved ikke hvorfor du lige pludselig tænker i den retning. Fordi det er ikke hvad jeg får ud af dette opslag? Jeg oplyser jo om at jeg ikke har købt noget, fordi jeg vil finde ud af hvad jeg føler og gerne vil i fremtiden med mit liv, og mit gaming. Det kan jeg ikke sammenligne med at jeg løber ud og køber nyt og osv osv? Må du meget gerne forklare mig hvorfor du mener at det er psykisk trang til at købe ting konstant? Jeg oplyser dog at jeg også er en smule nærig end normale mennesker, og det hænger da ikke sammen med at jeg så køber ting konstant... #35 Du har helt ret! jeg formulerede mig forkert.. og ja, en stationær kunne måske også være noget.. Men tænker hvis jeg bare spiller 30min måske mindre måske mere om ugen, så er det nemmere at pakke en bærbar væk :-). Tænkte dog jeg måske kunne finde en fin bærbar brugt med en gtx 1050ti i måske..
--
Sidst redigeret 11-09-2019 09:18
#37
CuriousDan
Semibruger
11-09-2019 12:09

Rapporter til Admin
Umiddelbart råd: gå all-in på styrketræning (minus krudt) og sponsorater. Du er i den alder, hvor du har økonomien til al det gaming du har lyst til, men du er begyndt at prioritere anderledes. Man har lov at ændre sine hobbyer! Har selv gamet siden de tidlige 80'ere men de sidste 5 år er det blevet til mindre og mindre. I dag...næsten og så godt som ingenting. Jeg har siddet og kørt biler i Far Cry og GTA og har tænkt: "Hvad er meningen?" I sidste ende er jeg glad for at jeg ikke begyndte at samle på flippermaskiner for så at miste interessen..men det var tæt på i en periode :) Giv dig selv lov at ændre dig mod nye mål, der venter vel LAN-fester på plejehjemmet...
--
#38
Slæden
Semi Supporter
11-09-2019 15:07

Rapporter til Admin
Find dig en ny hobby, det er godt at røre sig lidt mere, end gamere ofte gør Jeg er begyndt at geocache for en del år siden ved siden af, og jeg har de sejeste oplevelser sammen med alle mulig ligestillede mennesker (og jeg gamer stadig - men ikke hver dag/aften)
--
6800K/Z370F/2080/
--
Sidst redigeret 11-09-2019 15:08
#39
Ilwaz
Guru
11-09-2019 16:37

Rapporter til Admin
#0 Syntes du skulle tag og søge psykolog/psykiater, det er tydeligt udfra din tekst at noget andet presser på. Så kom til noget udredning, eller bare lyt til dig selv.
--
Grafikkort oraklet! Oh, and don't mind the vase.

Opret svar til indlægget: Har mistet lysten til gaming - Råd?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning