Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Android : "Notifications" i bestemte perioder?

Af Guru the688 | 03-10-2019 08:23 | 555 visninger | 3 svar, hop til seneste
Oi. Har en Android telefon. Bruger Keybase som IM klient overalt - også på telefonen. Når jeg er på arbejde, bruger jeg min arbejds-PC, men hvergang nogen skriver, får jeg så også en "lyd" på telefonen, fordi den jo også registrerer en indkommen besked. Det er super fedt at jeg kan få "lyd" når jeg *ikke* er på arbejde. Det er SUPER irriterende med 200 "kuk-kuk" lyde når jeg sidder på kontoret og arbejder (sæt nu folk opdager at jeg snakker privat :) Kan man "tidsbegrænse" så at notifications på en bestemt app er slået fra mellem 07 og 16, for eksempel?
--
"ORK SATME!"
#1
Juusuhako
Monster Nørd
03-10-2019 08:54

Rapporter til Admin
Hvis du trækker ned i din notifikation bar og holder fingeren på notifikationen, kommer der en mulighed frem for at slå notifikationer fra for denne app. Kræver dog du manuelt slår til igen, men mon ikke der findes en app. der kan automatisere dette.
--
Gigabyte Z77X-D3H i5 3570k @ 4.3GHz - Corsair H100i 8GB Corsair Vengeance Asus RX580 4GB
#2
|Smash|
Guru
03-10-2019 09:00

Rapporter til Admin
Prøv dig frem med Do Not Disturb funktionen. https://www.digitaltrends.com[...] Som nævnt kan du lave undtagelser, så "vigtige" notifikationer (og opkald) giver lyd fra sig.
--
FFHAU!
#3
the688
Guru
03-10-2019 09:34

Rapporter til Admin
#1 - ja det var selve pointen. Jeg vil gerne have notifikationer på alt muligt andet, så jeg kan ikke bare sætte telefonen i DND eller andet. Og selvfølgelig kan jeg gøre det manuelt, men det er ikke lige det første jeg tænker på når jeg springer ud af kontoret og hopper på motorcyklen. Når jeg så først er hjemme og hele familien skal fodres og underholdes, så har jeg glemt ALT om det - og så får jeg den ikke slået til igen :) #2 - kigger på det. Tak!
--
"ORK SATME!"

Opret svar til indlægget: Android : "Notifications" i bestemte perioder?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning