Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak

Problemer med geninstallation af Macbook Pro 2019

Af Gæst Peter | 21-02-2020 19:50 | 264 visninger | 4 svar, hop til seneste
Jeg hader Mac men har fået til opgave at geninstallere lortet fordi ejeren har glemt sit Apple-ID og har ingen mulighed for at genoprette den. Jeg har tidligere geninstalleret mange Macs men aldrig stødt ind på en ligne udfordring. Og det håber jeg nogle af jer, kan hjælpe mig igennem :-) Mac'n er en Pro version fra 2019. Jeg har fået installeret Catalina OS på et boot USB men har de seneste par timer prøvet at åbne Diskværktøjet/Disk Utilities uden held med al verdens kombinationer på keyboardet.. Ser vi bort fra den første mulighed er mulighed nummer to: "Internet Recovery". Her bliver jeg bedt om at holde command + R nede imens jeg genstarter og rigtigt nok starter processen op uden problemer. Den bruger så et sted mellem 5-10 minutter på at downloade et OS der passer til denne Mac hvilket er fint så behøver jeg ikke at bruge min USB nøgle :-) Men så er det her det går galt. Efter OS hentet og Internet Recovery er startet op bliver jeg mødt af noget "Activation Lock" som absolut kræver, at jeg indtaster det Apple-ID som er forbundet med denne Mac. Nu står jeg og er lidt blank for hvad jeg skal gøre. Er der nogle der har et bud på hvordan jeg kan bypasse ovenstående og fået disken formatteret og geninstalleret? Tak på forhånd
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Peter
Gæst
21-02-2020 19:51

Rapporter til Admin
Det skal lige siges at Internet Recovery giver mig følgende muligheder: Genstart, Sluk, Aktiverer med MDM nøgle, og slet denne Mac. Jeg har prøvet med Slet denne Mac men det ligner til at den bare sletter det OS den har hentet??
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#2
RasmusAR
Semibruger
21-02-2020 20:09

Rapporter til Admin
Jeg tror den eneste måde er at få den nulstillet via Apple eller en certificeret Apple reparatør. Fra 2018 modellerne er activation lock knyttet til T2 chippen, og dermed ikke muligt at nulstille uden Apple ID hvis det først er aktiveret. Det er godt for sikkerheden, men skidt hvis man glemmer sit password...
--
#3
Peter
Gæst
21-02-2020 20:24

Rapporter til Admin
#2 Tak for svaret Rasmus. Jeg har nemlig også læst at T2 sikkerheds chippen gør, at man ikke kan boote fra eksternt disk hvilket også er tilfældet med mig. Hvis nu jeg ringer til personen der har tilknyttet denne Mac til sit Apple-ID. Kan personen så fjerne enheden fra sin konto der muliggøre en geninstallation?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
Peter
Gæst
21-02-2020 20:26

Rapporter til Admin
Det et spørgsmål om jeg skal sætte fokus på hendes Apple-ID eller om jeg skal prøve mig frem med andre metoder som lige pt ikke ser for godt ud?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Problemer med geninstallation af Macbook Pro 2019

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning