Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak

Samlet PC - Hvad dækker garantien?

Af Mega Supporter SezteC | 30-03-2020 13:20 | 419 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej! Har nogen spørgsmål. Da der ikke er klistermærke (Så som "Void if removed") er jeg derfor i tvivl xD. 1) Hvis jeg nu køber samlet gamer computer via topdata, mm-vision, froggaming og ogaming osv. Hvad dækker garantien? 2) Hvad må man som køber gøre (skifte dele, åbne computeren, putte ssd/hdd osv) uden, at man bryder garantien?
--
- SezteC

--
Sidst redigeret 30-03-2020 13:23
#1
Azakiel
Skribent
30-03-2020 13:22

Rapporter til Admin
Prøvet at kontakte dem, og forhøre dig hos dem? Din reklamationsret har du stadig uanset, så længe du ikke laver ændringer der kan give anledning til problemer, og kan bevises at dine ændringer er årsagen til problemet.
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae
#2
SezteC
Mega Supporter
30-03-2020 13:36

Rapporter til Admin
Ja, det vil være nemmest :D Men ville også bare lige starte et indlæg så andre som jeg også kan få afvide hvad man må og ikke må osv :) Men har følgende gjort ved min "samlet" computer: 1: Puttet 2 ekstra blæsere på 2: Skiftet Fan splitter 3: Cable management (uden at jeg har ødelagt det originale management (form) som jeg fik det leveret xD) 4: Puttet en 15 pin SATA forlænger kabel da den der var puttet til ekstra HDD/SSD er L-vinklet (90). 5: Puttet 1TB SSD 2.5" 6: Puttet Molex kablen på i strømforsyningen da den blev leveret afmonteret og jeg havde brug for strøm til mine fan splitter: 1-4 med molexstrøm. fan splitter :) 7: Renset for støv :D Har ingen andelse om jeg har brudt garantien xD Derfor mine spørgsmål :)
--
- SezteC
--
Sidst redigeret 30-03-2020 13:39
#3
filthat
Bruger Aspirant
30-03-2020 14:06

Rapporter til Admin
MM-Vision giver 2 års garanti på delene. "Alle computere af mærket "Vision" er som standard tilbudt med 2 års garanti. Garantien dækker fejl, som er forårsaget af konstruktions- eller materialefejl. Ved garanti, påtager vi os bevisbyrden i de 2 år garantien dækker. Ved ombytning eller reparation omfattet af garantien, forlænges garantiperioden på den ombyttede vare eller den reparerede/udskiftede del." Dog skriver de også følgende: "MM Vision A/S kan ikke holdes ansvarlig for kompatibilitetsproblemer, som følge af ændringer i en konfiguration af MM Vision A/S sammensatte komponenter. MM Vision A/S kan ikke holdes ansvarlig for kompatibilitetsproblemer mellem hardwareløsdele ved køb til selvmontering." Men det du har lavet burde ikke have noget at sige i forhold til garanti/reklamationsret.
--
#4
ToFFo
Guru
30-03-2020 14:19

Rapporter til Admin
Du må gerne opgradere/udskifte uden det går ud over din reklamationsret i hvert fald. Hvorvidt det påvirker garantien ved jeg ikke, men det burde ikke gøre nogen forskel. Med mindre du ødelægger noget undervejs, eller monterer noget som gør skade på de øvrige komponenter. Som for eksempel, hvis du sætter en skod strømforsyning i, som futter hele lortet af, så er det ikke dækket.
--
- Indsæt signatur -
#5
SezteC
Mega Supporter
30-03-2020 15:00

Rapporter til Admin
Tak for svarene :)
--
- SezteC

Opret svar til indlægget: Samlet PC - Hvad dækker garantien?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning