Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak

Hvilket dashcam ?

Af Giga Supporter Michaelhh | 07-09-2020 20:15 | 574 visninger | 6 svar, hop til seneste
Hej med jer. Køre imellem 35.000-50.000 km om året og tænkte at dashcam muligvis var noget for mig. Har kigget lidt på blackvue(specielt det 750 2ch sæt til 2000) eller mai70 som er et bedre budget kamera. Har man "brug" for 2 kamera? Naturligvis er det selvfølgelig en fordel at kunne dokumentere ting der sker bagfra. Men kontra et godt tilbud på blackvue 750 2ch til 2000 Eller et mai70 plus gps delen til en 700kr ca. Power har os en ældre model til 555 Er helt ny på dette område.. Skal man gå all in eller skal man bare tage den "billige" løsning? Oveni kommer hukommelseskort f. Eks. Hvor stor bør såsan et være? Håber i vil komme med for/imod eller andre anbefalinger som kunne være bedre til prisen. Mvh!
--
i7 8086k - Strix-F z390 - Evga 1080ti FTW3 - Bequiet dark pro4 - 16gb G.Skill 3000mhz - 850w silent pro m
#1
Mr. WoLF
Guru
07-09-2020 20:51

Rapporter til Admin
Prøv at gå på amazon.de og læse nogle anbefalinger
--
#2
MHammer
Giga Supporter
07-09-2020 20:53

Rapporter til Admin
Har denne i min lille Peugeot. https://www.amazon.de[...] Og er sku rigtig tilfreds med den. Jeg anbefaler dem ihvertfald. //Hammer
--
Helpful? Rate it. Solved? Post it. Idiot? Shut up.
#3
Senses
Elite Supporter
07-09-2020 21:51

Rapporter til Admin
Dual cam hvis du kan installere det er klart og foretrække. Blackvue er et super mærke, men sørg for gudsskyld for at få et et der er passivt kølet, de eksistere nemlig både som aktivt og passivt kølede. Vælger du den model så snup en god reseller fra Amazon UK. MAI70 er et OEM Dashcam med fancy klistermærker så imo er du bedre stillet eller for bedre value for money med det #2 linker til. Objectivet I det Dashcam er bedre og vil give en bedre video om natten. Blackvue er fantastisk hvis man vil betale for det, jeg har forhandlet dashcams i over 5 år og kender nok mere til det end de fleste andre i DK. Jeg søger en tester så hvis du vil have et dashcam til indkøbspris sa.smid en pm men det vil kræve en relativ omstændig installation i din bil.
--
#4
Michaelhh
Giga Supporter
07-09-2020 22:10

Rapporter til Admin
#3 meget brugbart. Tak! Proshop har pt black vue til 2000kr. synes det er mange penge https://www.proshop.dk[...] er dette kølet korrekt ? Kan selv installere uden problemer. Sender lgie en pb
--
i7 8086k - Strix-F z390 - Evga 1080ti FTW3 - Bequiet dark pro4 - 16gb G.Skill 3000mhz - 850w silent pro m
#5
CCU
Juniorbruger
08-09-2020 00:24

Rapporter til Admin
Jeg selv og resten af familien bruger et Yi Dashcam. https://www.aliexpress.com[...] Der er kommet nyere version som skulle være endnu bedre i mørke. Men tjek Youtube. Det er allerede ret fint. Har kun en negativ ting at sige om kameraet. Der sidder et accelerometer og måler hvor meget kameraet bliver rystet. Når det bliver rystet tilstrækkeligt, så laver det film filer som ikke kan overskrives eller slettes på kameraet. Det skal sættes til en computer for at slettes. Og en gang i mellem synes det til at være lidt overfølsomt. Så man skal en gang i mellem have kortet i computeren for at formatere kortet.
--
#6
Mbelholm
Juniorbruger
08-09-2020 12:09

Rapporter til Admin
Jeg har en Garmin Driveassist - Link: https://buy.garmin.com[...] Og den er fantastisk. Der er GPS/Navigation og Dashcam samlet i èn, og kræver derfor 2 micro sd kort. Den har indbygget bluetooth og wifi, og jeg kan med min mobil logge ind på min garmin via Garmin Virb app og downloade videoklip ned til min mobil, i tilfælde af en ulykke på under ca. 10 min. Med mange dashcam skal du hjem til din pc og skaffe det på den måde, men her syntes jeg at det er skide smart. Den er lavet sådan at hvis jeg vil have et bak-kamera, eller bare et kamera i bagruden, kan den trådløst oprette forbindelse til min garmin driveassist, og blive en del af enheden hvilket jeg syntes er skide smart. Den oplyser mig hele tiden om jeg er tæt på en skole og at jeg skal passe på, eller hvis der er hastighedsbegrænsning, hvis jeg er tæt på at overskide midterrabatten, eller hvis den forankørende er for tæt på. Disse ting kan man dog slå fra hvis man ikke er til det. Den kan utroligt mange ting, og jeg er sikker på jeg slet ikke har opdaget det hele endnu. Da jeg også fra min mobil kan få oplæst nogen ting, den kan fx. tage i mod mobil opkald hvor jeg fra min garmin acceptere opkaldet, den del har jeg dog ikke begivet mig ud i endnu, så kan ikke fortælle om hvor godt det er. Og i en af Garmin app kan jeg få oplæst hvordan vejret er, og vælge hvilket apps på min mobil den skal fortælle som notifikation på min garmin. Helt klart en dashcam jeg kan anbefale !.
--

Opret svar til indlægget: Hvilket dashcam ?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login