Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak

Gigapro?

Af Ultra Supporter Fuller 8900 | 22-02-2021 20:31 | 391 visninger | 7 svar, hop til seneste
Hej HOL I søgningen på et RTX 3070 eller 3060 ti kort, har jeg ledt tykt og tyndt og bestilt lidt til højre og venstre.. Er stødt på denne hjemmeside her, men har aldrig før hørt om dem? Har kigget på trustpilot osv, men der er ikke specielt mange anmeldelser og der er både gode og dårlige (semi dårlige) Har smidt en bestilling derinde på et 3070 gigabyte vision https://gigapro.dk[...] De skriver 28/2 , meeeen lyder det ikke meget usandsynligt? Smed dem efterfølgenene en mail, har dog heller ikke hørt svar endnu (skrev i lørdags, så nok også derfor) Er der nogen herinde som har bestilt fra dem før, eller kender nogen?
--
#1
Thomas S
Elitebruger
22-02-2021 20:39

Rapporter til Admin
De bliver ved med at udskyde datoen, har opgivet at handle hos dem for længe siden. Når det bliver 28/2, eller måske +/- et par dage, fremrykker de den igen. Og det er uanset hvor mange der er foran dig i køen.
--
#2
ToFFo
Guru
22-02-2021 20:42

Rapporter til Admin
Jeg har ingen problemer haft med Gigapro, men de har, som alle andre, problemer med at skaffe kort. Jeg var dog ikke klar over de handlede med private, men kunne ikke forestille mig det var anderledes.
--
- Indsæt signatur -
#3
Fuller 8900
Ultra Supporter
22-02-2021 21:12

Rapporter til Admin
Okay, tænkte nok det var for godt til at være sandt, men igen, hvis det var en "ukendt" forhandler ville færre jo også ligge en ordre ved dem, fremfor proshop/komplett mv :) Så chancen er måske større der :) lader ordren stå, sammen med dem jeg har ved proshop.. Har handlet med mit Visa kredit kort, så har da lidt tid fra de trækker pengene til man kan få det solgt til prisen, eller med lidt avance HVIS man skulle stå med mere end 1 kort om en måned eller 2.. Men rart at se nogle har handlet der (er de mest til erhverv eller hvad ToFFo?
--
#4
ToFFo
Guru
22-02-2021 21:15

Rapporter til Admin
#3 - Jeg ved ikke om de er mest til erhverv, jeg har bare aldrig set dem som en B2C forretning. De er aldrig dukket op for mig via pricerunner eller når jeg har googlet noget jeg har manglet til privaten. Men jeg kender dem gennem arbejde :)
--
- Indsæt signatur -
#5
steffen v
Gigabruger
22-02-2021 21:36

Rapporter til Admin
Har også et par bestillinger på kort hos dem og måske en dag der kommer et kort fra dem :-) Jeg bestilte 2 x 3070 det var fornuftig leverings tid på, men når man når datoen bliver den bare rykket frem og hvis man skriver og spørg på en dato høre man ikke noget. Da har det selvfølgelig svært, lige som alle andre der ikke får deres vare og får udskudt deres leverancer. Men de absolut ikke særlig godt til at give info til deres kunder selv om man spørger ind til det. Ville helt klart anbefale Proshop eller komplett hvis du vil have korte hurtigst muligt.
--
#6
Fuller 8900
Ultra Supporter
22-02-2021 21:41

Rapporter til Admin
Tænkte nemlig netop, fordi de ikke dukkede op via pricerunner, at jeg ville have bedre odds ved dem :D Tror jeg fandt dem på gigabytes hjemmeside, som forhandler :) Kendte somsagt ikke til dem før i lørdags. Har også skrevet mig op til Komplett, men der skal man godt nok være hurtig, fik en mail med at kortene var på lager ved 14.30 tiden, men da jeg så mailen (et par timer senere, så var de godt nok væk da :D) Ved ikke lige hvordan jeg skal være hurtigere til at fange det, måske man skuille have et smartwatch på, og så få tickers op når der kom mails ind hehe.. Opdager det ikke når jeg er på arbejde desærre..
--
#7
Gorm
Semibruger
23-02-2021 10:37

Rapporter til Admin
Gigapro er en ny butik, jeg talte med ejeren da den åbnede - og han havde et enkelt 3080 til salg. Der er helt klart ikke samme infrastruktur som de store butikker, om det er godt eller skidt er svært at sige.
--

Opret svar til indlægget: Gigapro?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login