Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Casemodding

Sleeved Cables, Hvor???

Af Semi Supporter philipmejdal | 02-12-2019 19:59 | 1665 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hej HOL, Hvor kan jeg anskaffe mig sleeved cables til Corsair SF600 Plat. i enten Hvid eller Hvid/Sort blanding? Jeg synes jeg har søgt internettet tyndt, og jeg kan ikke finde noget der ikke er i restordre. Findes der andre mærker en Cablemod C-Series til RMx/RMi, Corsair Individual Sleeved der kan bruges til maskinen? Jeg skal bygge i m-itx, så der må ikke være tale om extensions/forlængere. Jeg skal bruge følgende: 1x ATX Strømkabel 1x CPU Strømkabel 2x 8pin PCI-e eller alternativt 2x 6+2pin PCI-e Jeg håber der er nogle der kan hjælpe! Jeg er ikke blev for at bestille fra tyskland eller lignende hvis det kan lade sig gøre således, det skal bare være i god kvalitet Budget: 799,-
--
#2
philipmejdal
Semi Supporter
02-12-2019 21:59

Rapporter til Admin
#1 Tak for svar. Havde prøvet Proshop 1x fik at vide de gik i restordre :( Men jeg havde slet ikke tænkt på Corsairs hjemmeside! Så nu har jeg bestilt. TAK!
--
#3
vaff
Monsterbruger
03-12-2019 09:17

Rapporter til Admin
https://cablemod.com[...] er en mulighed, hvis du vil lidt mere end blot standard kabler. I et m-itx kabinet køber man som regel kablerne efter mål, hvis man alligevel er igang med at købe custom kabler eller sleeved kabler.
--

Opret svar til indlægget: Sleeved Cables, Hvor???

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning