Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Casemodding

Hjælp til en omgang casemodding - Frederiksberg

Af Mega Supporter Lommelygte | 13-02-2020 16:04 | 1355 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hey HOL, Jeg erkender (uden skam), at jeg har 10 tommelfingre. Derfor kunne jeg kunne tænke mig at få lidt hjælp til en omgang casemodding - og selvfølgelig spørger jeg herinde. Jeg har i øjeblikket et Bitfenix m-ATX kabinet, som er dejligt kompakt, men der er godt nok ikke plads til meget i dét kabinet - og det er ikke kønt indvendigt. Link til nuværende kabinet: https://www.amazon.de[...] Jeg har i det nuværende kabinet nogle varmeissues, så jeg tænker at købe et nyt kabinet (midi) - og jeg vil gerne have vandkøling hertil. Jeg tænkte umiddelbart på et Fractal Design kabinet. Jeg har et m-ATX motherboard: https://www.asus.com[...] Ønsket udseende: https://youtu.be[...] Én der vil hjælpe mig med at sætte noget sammen? Umiddelbart slut februar / start marts. Jeg tænkte at have et budget på omkring 1.500,- (hvis det er realistisk). Kabinet + vandkøling + LED - og herefter det fysiske arbejde? Jeg bor på Frederiksberg - og jeg kvitterer gerne med noget pizza / øl / timeløn. Kommentarer om hvor let det er selv at klare og bla bla bla frabedes ;-)
--
Lommelygte: +11/-0
#1
FlyingHippo
Supporter
13-02-2020 16:46

Rapporter til Admin
Uden at have arbejdet med custom loops før tænker jeg at det er et ret lavt budget. Meshify C 700kr https://www.komplett.dk[...] RGB blæsere 323kr 3 stk Thermaltake ring (Aner ikke om de er gode, det var bare den første pakkeløsning der dukkede op) https://www.proshop.dk[...] Fan/RGB controller 249kr https://www.proshop.dk[...] 1272kr Her til kommer så radiator, tubes, fittings, pumpe, cpu waterblock (Hvad kalder man dem på dansk?), gpu waterblock, evt. væske hvis det skal være farvet Tror nærmere du skal op i 3-4k før det kan lade sig gøre
--
$('.t47-svar-top').find('b:contains("fuerzzz1")').parent().parent().parent().hide() You're welcome!
--
Sidst redigeret 13-02-2020 16:47
#2
potteplante
Mega Supporter
13-02-2020 16:46

Rapporter til Admin
Umm.. tror du undervurdere hvor dyrt det er. https://www.coolerkit.dk[...] Det her kit er kun til CPU så mangler du en Block til din GPU. (Bare for at vise hvad det koster) Hvis du vælger en full GPU Block koster den ca 1000kr hvis ikke mere. Det du viser du gerne vil have har har hardline. Som er ekstra besværligt at lave og man skal bruge flere fittings som hurtigt kostet 100stk Hvis du vælger "amatør" vandkølling. Aio Så det noget af det "billigste" (som man ved passer sammen) du kan få nzxt g12 og 2 STK nzxt x42. Men så ligner det ikke det på videoen på nogen måde.
--
Google is your friend!
--
Sidst redigeret 13-02-2020 16:47
#3
NemisizZ
Ultrabruger
13-02-2020 17:05

Rapporter til Admin
For en loop som dette skal du nok regne med en 4-6000kr kommer lidt an på hvor du handler og hvilke komponenter du vælger og gå med, en GPU blok går hurtigt for en 1200-1300kr og en monoblok er i samme pris klasse, pump + res er også hurtigt 1200-1300kr, en 360mm radiator er ca in 800kr, også er der fittings, 2 pr enhed og hvad der nu ellers kan være, hvilket går for ca 50-80k pr stk, og selvfølgelig også noget tube. Så har du blæsere og hvad der nu ellers også kan være af små ting. Inden du får set dig om, så har du hurtigt smidt en 4-5000kr ind i bare vandkøling.
--
#4
Lommelygte
Mega Supporter
14-02-2020 08:58

Rapporter til Admin
#1+2+3 Jamen, det kan jeg da godt se. Det kommer nok ikke til at ske lige pt. så :p Uanset hvad skal jeg dog have købt mig et nyt kabinet. Jeg tænkte på dette? https://www.komplett.dk[...] Det skal gerne være Midi.
--
Lommelygte: +11/-0
#5
NemisizZ
Ultrabruger
14-02-2020 11:27

Rapporter til Admin
#4 Ja, det bliver hurtigt dyrt med vandkøling, det kan man ikke rigtigt komme udenom. Men start med et nyt kabinet hvor der er massere af plads til at lave et custom loop i, også tag den derfra. Min anbefaling, hvis det er lidt stramt med økonomien er at du køber det over tid, Rom blev jo ikke bygget på en dag som de kloge nu siger... :) Hvad angår kabinet, så er det kun dig selv der ved hvad du vil have, jeg ville dog se efter noget hvor du ved der er massere af plads i, og skulle jeg anbefale et kabinet der er rigtig godt til vandkøling så kan jeg varmt anbefale Lian Li PC-O11 Air eller Dynamic. Det er lidt bredere end et "normal" kabinet, men stadigvæk samme højde som et Midtower. https://www.proshop.dk[...] https://www.proshop.dk[...]
--

Opret svar til indlægget: Hjælp til en omgang casemodding - Frederiksberg

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning