Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Generel software

Resilio Sync overskrevet mine billeder?

Af Ny på siden matiashaabet | 20-09-2021 20:06 | 418 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hej, Jeg har 2 bærbare hvor jeg fra den ene ville overføre nogle billeder til den anden, via Resilio Sync. Der er gået et eller andet grueligt galt, så destinationsmappen nu er overskrevet på billederne fra sendermaskinen, hvilket har resulteret i at billederne er væk og destinationsmappen er 2 steder. Jeg har taget kontakt til Resilio Sync som fortæller mig der er en archive mappe som gemmer filer der bliver overskrevet, ændret eller slettet, men der er intet i, på nogen af maskinerne. De skriver de ikke kan hjælpe yderligere. Det skal lige siges at det ikke er en cloud løsning, så de har ikke en backup eller lignende. Jeg har prøvet et data recovery program (Recuva) uden held, jeg har ikke kunnet finde et eneste billede. Jeg har kigget i papirkurven på begge maskiner men uden held. På sendermaskinen kan jeg stadigvæk se genveje til mapper i billedemappen og når jeg prøver at åbne genvejene kommer følgende meddelelse: "C:xxx er ikke tilgængelig. Hvis placeringen er på denne pc, skal du sørge for at enheden eller drevet er forbundet, eller at disken er sat i og derefter prøve igen. Hvis placeringen er på et netværk, skal du kontrollere, at der er forbindelse til netværket eller internettet og derefter prøve igen, Hvis placeringen stadig ikke kan findes, er enheden muligvis blevet flyttet eller slettet" Når jeg åbner egenskaber for en genvej, kan jeg se at placeringen er billedemappen, men størrelsen er 0 byte. Går jeg under fanen "sikkerhed" står der "De anmodede sikkerhedsoplysninger er ikke tilgængelige, eller de kan ikke vises" Mit næste bud var genoprettelse til en tidligere version, men jeg har ingen tidligere version. Jeg synes det lugter rigtig meget af en fejl et eller andet sted, men jeg ved hverken hvor, hvad der er skyld i det eller hvor jeg skal undersøge det. Er der nogen som helst der har en ide til hvad jeg kan gøre?
--
#1
Colaplus
Guru
20-09-2021 21:33

Rapporter til Admin
Træls situation at stå i. Måske kan du bruge et forensics live OS som CAINE til at se om du kan finde og måske genskabe dine filer? https://www.caine-live.net[...] I den ligger bl.a. Autopsy som måske kan hjælpe dig. Den kan også hentes standalone her: https://www.autopsy.com[...] Hvis ikke du har held med dem, så måske kan Sleuth kit bruges: https://www.sleuthkit.org[...] Enisa har her udgivet en rigtig fin guide til hvordan du udfører en forensics operation (bare spring over alt det første), den beskriver hvordan du kan bruge nogle af ovennævnte tools: https://www.enisa.europa.eu[...]
--
MSI B460 Tomahawk | i9-10900 | 2x8GB G.Skill Aegis | GTX970
--
Sidst redigeret 20-09-2021 21:36
#2
zubrowka01
Ultra Nørd
20-09-2021 22:24

Rapporter til Admin
Hvis billederne er helt uerstattelige og du ikke har taget backup, så stop med at gøre noget, og få fat i et data recovery firma.
--

Opret svar til indlægget: Resilio Sync overskrevet mine billeder?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning