Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Generel software

Indstillinger for dvale skifter automatisk

Af Ny på siden NikolajBo | 23-04-2024 16:04 | 225 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hej Jeg har et lidt irriterende problem på min arbejdscomputer - Lenovo ThinkPad, med Windows 11 Pro. Nu har jeg ca. 132 gange ændret indstillinger, således at skærmen aldrig slukker, så længe den er tilsluttet strøm. Hvis jeg så forlader min computer et øjeblik, så går den i sort, og kræver login igen. Når jeg så kigger på indstillingerne igen, så har den automatisk flyttet sig tilbage til at skærmen skal slukke efter 10 minutter. Mht. dvale, så stod den til at gøre det efter 30 minutter - det har jeg ændret til aldrig, og den bliver stående hvor den er. Computeren er sat til, med den originale oplader der medfulgte, men selvom den har stået tændt og tilsluttet hele dagen, så står den konstant på 96% opladet. Jeg har tænkt om det kan være opladeren der er et problem med, men det forklarer ikke hvorfor den automatisk ændrer sig fra aldrig at slukke skærmen, til at gøre det efter 10 minutter. Har nogen et godt bud?
--
#1
the688
Guru
24-04-2024 08:26

Rapporter til Admin
Er det din private PC, eller en du har i forbindelse med et arbejde? (Altså, det er en "arbejdscomputer" - men det kan jo godt være en du selv har købt :) ..fordi det er helt normalt at "power settings" styres af firmaets IT-politik. Det kunne lyde som om din PC er på et domæne, og at der er nogle "policies" som dikterer hvornår skærmen skal låse, osv osv. Jeg ville tale med min IT-afdeling. Vi har det samme her hvor jeg er. Folk kan også godt ændre f.eks deres mailsignatur, men næste gang de logger på, er den ændret tilbage.
--
"ORK SATME!"
#2
NikolajPedersen
Bruger
24-04-2024 08:41

Rapporter til Admin
Din arbejdsplads skubber en strømplan ud på computeren sammen med gruppepolitikken hver gang du logger på og den spørger domænet om der er noget nyt ;)
--

Opret svar til indlægget: Indstillinger for dvale skifter automatisk

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning