Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Generel software
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Hvorfor manglen på zoom og smooth scroll?

Af Giga Supporter Accroft | 16-01-2014 14:48 | 894 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hello Holens. (Hol + folkens = god ide. Kredit går ud til 'forfatter') Jeg har en af disse smarte nye ultrabook, og med Windows 8 bliver funktionen zoom og scroll anvendt en hel del, imo. Netop på grund af at vi i dag har disse smarte touchpads. Zoom og scroll er blevet finjusteret utroligt meget siden det begyndte at blive mainstream og fungerer rigtig godt. Mit spørgsmål er så bare: Hvorfor understøtter ingen programmer, zoom og smooth scrolling? Hvorfor vælger man ikke at gøre det hele så flydende og kompatibelt som muligt? Med disse programmer mener jeg: Maxthon Chrome Firefox Adobe Reader Foxit Reader Vi har hardwaren til det - why not? Og nej. Jeg er ikke programmør ;-) Bare nysgerrig efter at have opdaget denne mangel i flere programmer. Mvh
--
No comments!
#1
K0kerN
Monster Supporter
16-01-2014 15:04

Rapporter til Admin
De programmer du nævner. køre du dem i desktop eller metro mode ? Hvis det er desktop, er det klart. da mus og tastatur er det klar valg for desktop. er det i metro, må jeg svare blankt. jeg har ingen ide desværre.
--
You can just, you can just hang outside in the sun all day tossing a ball around, or you can sit at your computer and do something that matters.
#2
Accroft
Giga Supporter
16-01-2014 15:13

Rapporter til Admin
#1 - Desktop mode. Men jeg tænker også generelt. Altså på Windows 7 havde vi samme touchpads - men ikke funktionerne. Bærbare er jo vidt brugte. Selv med en mus: Vil jeg da gerne have smooth scrolling. ;-)
--
No comments!
#3
Drixi
Mega Supporter
16-01-2014 15:46

Rapporter til Admin
Der er to forskellige addon til chrome browseren med hver deres fordele og ulemper: Chromium Wheel Smooth Scroll og SmoothScrolling. Foxit Reader mener jeg har det indbygget i de nyere versioner, men muligvis skal du slå noget lign. GPU acceleration til.
--
Core I7-4770K, 3,5 GHz 32 GB 1600 MHz CL8 Crucial Ballistix EVGA GTX 780 ACX Superclocked ASUS Maximus VI Hero, ROG
#4
QWERTY Andreas
Super Supporter
16-01-2014 15:52

Rapporter til Admin
#0; Jeg tror det er fordi det i bund og grund er temmelig lige meget :-)
--
Thinkpad W500, Thinkpad T61F, HTC shift, OQO 01+, Fujitsu F-07C
#5
Accroft
Giga Supporter
16-01-2014 17:37

Rapporter til Admin
#3 - Ved du hvor det ligger? For den indstilling kan jeg ikke finde. Det hele kører overhovedet ikke lige så smooth i Adobe Reader og Foxit som i Windows 8's Reader. #4 - Men hvorfor? Vi vil jo gerne have vores computere så hurtig som muligt for at få en flydende oplevelse. Hvorfor så ikke her? - Og til noget: Jeg synes bestemt ikke det er ligegyldigt når man læser PDF og artikler på nettet ;-) Mvh
--
No comments!

Opret svar til indlægget: Hvorfor manglen på zoom og smooth scroll?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning