Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Generel software
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Bedste video renderer?

Af Bruger Aspirant SPECTRE | 05-04-2015 23:19 | 599 visninger | 3 svar, hop til seneste
Jeg har ikke kunnet finde specifikke svar på min forespørgsel så tænker måske der var nogen der ville dele lidt viden herinde. Jeg ser film på min video afspiller (PotPlayer) på en af mine skærme, mens jeg gamer på en anden og det er langtfra alle renders der virker i samspil mellem DirectX og OpenGL applikationer. Så billedet går i stå så snart DX applikationen initialiserer. Nuværende kører jeg med et EVR custom preset der er kompatibelt, og OpenGL rendereren der også er kompatibel bruger alt for meget processkraft. Ville køre Madshi var den ikke inkompatibel. Nogen der kan hjælpe?
--
-SPECTRE
#1
Wing Man
Nørd
06-04-2015 01:34

Rapporter til Admin
Se film på din mobil i stedet eller sæt en ekstra gpu i din maskine. Din gpu har nok at lave når du spiller, og det har din cpu sikret også.
--
Den som ler sidst, tænker langsomst!
#2
Razier
Elite Supporter
06-04-2015 04:02

Rapporter til Admin
#1 Det var dog et useless svar når du ikke aner hvad manden har i sin maskine #0 selv bruger jeg Splash Lite som afspiller, og har ikke umiddelbart selv nogen problemer, og jeg ser også film og gamer samtidig
--
i7 [email protected],8Ghz ,CM Silent Pro M2 850W 16GB Corsair Vengeance, Corsair 900D Nvidia Titan Superclocked ASUS P9X79 PRO ,Windows 8.1
#3
SPECTRE
Bruger Aspirant
06-04-2015 22:23

Rapporter til Admin
#1 Virkelig ubrugeligt svar, og hver af mine skærme har sin egen dedikerede GPU allerede. Se film på min mobil? Filthy casual.. 60 FPS 4K film på min mobil i stedet for min store fladskærm? I don't think so.. Filthy casual #2 Gik fra MPC-BE til PotPlayer, har prøvet et utal af afspillere kun til videoer og PotPlayer har alt jeg kunne ønske mig til mine formål og brug. Ingen der har viden om video rendering og kompabilitet?
--
-SPECTRE

Opret svar til indlægget: Bedste video renderer?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning