Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Generel software
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Sortere sider i en PDF fil?

Af Gæst Panz | 12-04-2015 17:32 | 858 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hey Folks Som overskriften siger vil jeg gerne sortere siderne i en PDF fil.. nogle af jer sidder nok allerede klar til at skrive jeg bare skal åbne miniature siden og så bare trække siderne derhen hvor de skal hen - det er ikke det jeg vil. Jeg har et pdf dokument på 700 sider hvor jeg skal have flyttet rundt på stort set alle sider, eks. den der er side 2 nu skal hen på plads nr. 682 osv. Der er rigtig mange sider der skal flyttes langt. At sidde og gøre det manuelt ved at trække tager en krig og er bøvlet af helved til - jeg sidder ved laptop. Findes der et program eller en metode hvor jeg kan "flyt side til" og så bare taste side nummeret ind hvor den skal hen? Ja jeg er godt klar over at når jeg flytter rundt på tingene så ændrer sidetallene sig også - men så længe jeg kan få siderne flyttet til den ende af dokumentet hvor det skal være så kan jeg altid lige trække dem manuelt de par pladser op eller ned hvor de nu skal være. På forhånd tak :)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
zzup
Nørd Aspirant
12-04-2015 18:17

Rapporter til Admin
Jeg mener ikke det er muligt? ville umiddelbart foreslå at du skulle convertere pdf filen til et andet format, også kunne det være du kan rykke rundt på siderne..
--
- Dont hate the player, hate the game! "Never argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience."
#2
Panz
Gæst
12-04-2015 18:23

Rapporter til Admin
Hmm.. Ok, det var dog irriterende. Hvilken fil skulle jeg konvertere til hvis det er? Jeg tænkte om det måske var muligt at dele dokumentet op så det bliver 700 seperate pdf filer. Så navngiver jeg alle filerne med 1,2,3 osv. alt efter hvad rækkefølge de skal være i - bagefter så på en eller anden måde kombinerer det hele igen hvor den så automatisk lægger dem i række efter navn (hvor de så automatisk bliver sorteret da de jo hedder 1, 2, 3, 4 osv). Måske det er muligt some how?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
Dare_Devil
Semi Supporter
12-04-2015 18:42

Rapporter til Admin
Du kan splitte her: http://www.splitpdf.com[...] Og merge her http://www.pdfmerge.com[...] (brug Java applet, så kan du vælge alle filerne på én gang) ... men det er stadig ret besværlig :S
--
#4
Polraven
Gigabruger
12-04-2015 19:21

Rapporter til Admin
Hvis du har Acrobat (ikke reader) kan du med programmet kunne splitte den op i alle siderne, seperat. Derefter kan du så "Combine" siderne igen (marker filerne i den mappe de ligger i og højreklik, mener det hedder Combine supported files in Acrobat). Her kommer der så en pop-up, hvor du kan bestemme rækkefølgen af siderne. Hvis du har renamet filerne, så burde det du snakker om i #2 ske automatisk.
--
eller...

Opret svar til indlægget: Sortere sider i en PDF fil?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE