Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Generel software
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Windows 10 free?

Af Monsterbruger Superbro | 04-06-2015 02:18 | 2094 visninger | 6 svar, hop til seneste
i dag har jeg fået en windows logo nede i proceslinjen. spørgsmål er om det er 100% gratis at opgrader til windows 10. har også læst noget om gratis i 1 år, og derefter betale.?
--
HAf 935|PhenomX4 965BE|Asus 890GX/no Usb3.0|Gskill 1333 mhz 7-7-7-20|ATI XFX 5850|750W Coolermaster GX
#1
Monkelius
Superbruger
04-06-2015 02:20

Rapporter til Admin
Hvis du har klikket på ikonet og læst, hvad der står, så er det gratis, og du vil komme til at eje det 100%
--
#2
XPAction
Maxibruger
04-06-2015 12:32

Rapporter til Admin
opdaterinen er bundet til din nuværende pc
--
#3
Wonderwall
Gæst
04-06-2015 13:48

Rapporter til Admin
Frit gengivet fra noget jeg mener at have læst, så er tilbuddet om at opgradere gratis til W10 tilgængeligt i et år. Det vil sige når der er gået et år vil de, der har opgraderet til W10, fortsætte med at eje W10. De, der ikke har benyttet sig af tilbuddet inden for et år, vil skulle betale for en W10 licens. Så vidt jeg har læst og forstået mig frem til gennem forskellige fora og nyhedssider. Jeg kan selvfølgelig være helt gal på den og ude i hampen...
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
Jones
Gæst
04-06-2015 14:23

Rapporter til Admin
Hej alle Jeg har faktisk lige oprettet en tråd på et andet forum, med et spørgsmål vedr. dette emne! Så den bliver lige copy pastet hertil - se nedenstående: På min Gamer PC har jeg pt. installeret Windows 8.1, men nu er der poppet et lille ikon op nede i højre hjørne af min skærm som hedder "Get Windows 10" Se evt. dette screenshot: http://i58.tinypic.com[...] Mit spørg er: Kan jeg uden problemer trykke "Reserve your free upgrade" og opgradere til Windows 10, når den tid kommer, UDEN at skulle slette alle mine programmere/spil osv.? Altså kræver opgraderingen af mit styresystem, at computeren formateres? På forhånd mange tak! :)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#5
Team_CSC_Ulrik
Super Nørd
04-06-2015 14:47

Rapporter til Admin
Jeg synes der er rigtig meget forvirring omkring dette, for hvad er gratis enlig?! Jeg lært at gratis er farligt, for intet er 100% gratis. Det samme gælder med Microsoft Windows 10. Det er ikke 100% gratis. Hvem kan opgraderer gratis til Windows 10? Svar: Alle som har Windows 7 eller Windows 8.1 (gælder ikke Windows 8.1 Pro for Students) Er Windows 10 forsætte gratis efter det 1 år? Svar: Ja, hvis du har opgraderet indenfor det første år, vil du have Windows 10 gratis for altid. Læs mere her: https://www.microsoft.com[...] Det er det som Microsoft har meldt ud, og sådan som jeg har forstået det (ret mig hvis jeg tager fejl) Når det er sagt, er det ikke ensbetydende med, at man stadigvæk IKKE vil komme til at skulle betale penge for Windows. For hvad får du gratis? Hvilke funktioner følger ikke med, eller vil der blive lukket ned for, som man så efterfølgende skal betale for? Det er allerede bekendt, at Microsoft vil tjene penge på Windows 10, igennem deres Store, blandt andet ved salg og køb af Tredjeparts programmer. Så mens vi får Windows 10 gratis, skal vi måske betale i dyre domme for fx. Office Pakken. Hvad med reklamer i Windows 10? Jeg har hørt rygter om, at alle der får Windows 10 gratis, vil skulle leve med at se på reklamer, og den eneste måde de kan slippe af med det på, er ved at købe Windows 10. Jeg har bare ikke kunne finde noget officielt på dette. Derfor siger jeg også, at det er et rygte jeg har hørt. Alt i alt, synes jeg det er meget lusket. For jeg synes ikke at Microsoft melder klart ud, hvad du får når det er gratis. Du kan stadigvæk godt få Windows 10, men hvor det er en skrabet version, også skal man ud og købe en masse ved siden af. Jeg vil pt. gerne have Windows 10, men jeg synes sgu hele tiden kommer noget i vejen, som gør at jeg bliver i tvivl om hvor vidt jeg nu også skal opgraderer. For jeg vil vide hvad det er jeg får når det er gratis, og hvad det vil koste mig ved siden af vs. betaling for en fuld version.
--
#6
Team_CSC_Ulrik
Super Nørd
04-06-2015 14:57

Rapporter til Admin
#4 Hvis jeg har forstået det korrekt. Vil du modtaget Windows 10 som en opdatering til Windows 7 eller 8.1. Når du installerer opdateringen til Windows 10, vil du efter hvad jeg har forstået. Få muligheden for vælge mellem opgradering og ren installation. Vælger du opgradering, installerer du bare Windows 10 oven på dit nuværende Windows, og beholder derved alt, som ligger på samme drev som dit nuværende Windows. Vælger du en ren installation, formaterer du drevet som Windows ligger op, og du skal derefter hen og installerer alle dine programmer forfra, samt huske at tag backup, af det du ikke vil have der bliver slettet, dvs. billeder, dokumenter, videoer, og hvad du nu ellers har på det drev, som dit Windows er installeret på.
--

Opret svar til indlægget: Windows 10 free?

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE