Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Generel software
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Ny installation på gammel pc

Af Monsterbruger DonBonzini | 16-03-2019 13:02 | 1049 visninger | 6 svar, hop til seneste
Hejsa Jeg har snart så meget skrammel på min gamle pc, så jeg tænker at jeg vil lave en ren installation af win10. Er der noget jeg skal være opmærksom på? Jeg har kun et spil som jeg pt vil køre på den pc og tænker at jeg også bare downloader det igen. Jeg har en win8 eom kode under pc'en, den virker vel også til ny installation af win10? Når jeg først har installeret win10, så skal jeg installere gpu driver igen, er der andet som jeg skal installerer? Antivirus etc.?
--
#1
*THILE*
Elite Nørd
16-03-2019 13:19

Rapporter til Admin
Først og fremmest. Backup hvis du har noget vigtigt at dokumenter af nogen art. Måske også bookmarks i browser. (Måske du allerede har en konto i chrome / firefox etc, så kan det automatisk blive synkroniseret) Hvis maskinen allerede har win10, er det bare helt at undlade at taste en kode ind ved geninstallation. Når du logger på din microsoft konto, finder den ud af det er samme hardware og kan aktiveres. Windows vil sikkert automatisk finde drivers til det hele. Men det er en god ide med præcis GPU at hente den nyeste selv og installere den. Du skal vel geninstallere alle de programmer du skal bruge. Antivirus vil jeg ikke sige du behøver, da der allerede er et ok produkt med i windows 10.
--
Nerd is just a word used by people who can't pronounce intellectual.
#2
DonBonzini
Monsterbruger
16-03-2019 13:29

Rapporter til Admin
Klasse med hurtigt svar?? hvordan laver jeg reinstallationen? Fra Windows eller laver jeg en USB installation? Det er en gammel bærbar som jeg bruger til at spille gamle spil på, lige nu har diablo 3 fået en revival for mig, men min 240gb ssd er næsten fuld, så tænkte at der var letteste måde at få alle gamle programmer og andet skidt væk. Jeg bruger den ikke til andet så ikke noget som skal backuppes, men tak for reminder??
--
#3
*THILE*
Elite Nørd
16-03-2019 14:10

Rapporter til Admin
Ok, Så ville jeg nok blot benytte "reset this pc" metoden i windows. Link med guide: https://www.laptopmag.com[...] Så start reset, vælg slet alt Vælg den hurtige slet metode
--
Nerd is just a word used by people who can't pronounce intellectual.
#4
minoo
Elite Supporter
16-03-2019 14:16

Rapporter til Admin
Jeg ville personligt, downloade windows 10, og ligge det på en usb, boot på usb og reinstallere windows 10 den vej igemmen, fået slettet alle partionerne, og geninstallere windows fuldkommen Microsoft har selv et tool til både og downloade og lave windows 10 USB. og hvis din pc allerede er installeret og aktiveret med windows 10 vil computeren selv finde din key igen og aktivere efter reinstallation Her trykker du bare Download værktøjet nu, også kan du følge guiden til og lave et installations medie https://www.microsoft.com[...]
--
MacBook Pro "Core i5" 2.5Ghz 13" Mid-2012, PNY 120GB SSD, 8GB RAM
#5
DonBonzini
Monsterbruger
16-03-2019 14:19

Rapporter til Admin
Takker ??
--
#6
DonBonzini
Monsterbruger
16-03-2019 16:16

Rapporter til Admin
Det blev #3 løsningen. Jeg er dog stødt på et problem med MSI afterburner eller nok nærmere RivaTuner:-( Når jeg åbner MSI afterburner så kommer denne fejl besked: RivaTunerStatisticsServer Required Directx runtimes are not installed! On-Screen Display may not function properly Hvad skyldes det? Og hvad er løsningen?
--

Opret svar til indlægget: Ny installation på gammel pc

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning