Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Generel software
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Google Drive på mobil?

Af Mega Supporter Wut | 22-08-2019 10:05 | 745 visninger | 6 svar, hop til seneste
Hej drenge Jeg har lige købt ny telefon og et 64GB SD-kort. Jeg vil egentlig gerne sætte min telefon op sådan, at jeg har en mappe i Google Drive, hvor telefonen automatisk sync'er mappen ned på SD-kortet. Dvs sådan at billeder, jeg tager med telefonen ryger i Google Drive, og når jeg kopierer billeder fra mit DSLR over i den tilsvarende mappe på computeren, så ryger de også på telefonen. Umiddelbart kan jeg ikke få konfigureret Google Drive på telefonen til at sync'e en specifik mappe. På nettet skriver folk, at jeg skal bruge Google Photos til at synce billeder, eller man skal installere et 3. parts program, som kan overbevise Google Drive om at synce en mappe (SD-kortet). Men det kan da ikke passe, at jeg skal sidde og glo på reklamer på min telefon for at få Google Drive til at synce en mappe og/eller vikle mine billeder ind i Google Photos ?? What to do?
--
Jeg ser ikke indlæg fra gæster. Så gæst: Opret en profil :-)

--
Sidst redigeret 22-08-2019 10:06
#1
WonderingDane
Gigabruger
22-08-2019 10:41

Rapporter til Admin
Du kan ikke bruge Google Drive på mobilen til at synkronisere data ned på telefonen. Du kan vælge enkelte filer skal være tilgængelig offline. Du skal tage et kig på Autosync: https://play.google.com[...]
--
#2
Wut
Mega Supporter
22-08-2019 11:30

Rapporter til Admin
#1 Ok tak. Jeg synes bare det er ærgerligt, at have en google (android) telefon og Google Drive, og så hænger de to ting ikke sammen... eller jo hvis jeg bruger Google Fotos, som jeg ikke ønsker skal ligge og rode rundt i mine filer ;-) Underligt, at man kan vælge at android skal backe ens filer og billeder op på Google Drive, men man kan ikke manuelt bestemme, hvordan dataene skal struktureres i Drive.
--
Jeg ser ikke indlæg fra gæster. Så gæst: Opret en profil :-)
#3
JunkStar DeLuxe
Mega Nørd
22-08-2019 14:38

Rapporter til Admin
Hvad er dit argument for ikke at bruge Google Photos til billeder?
--
http://www.l0rn.nu[...]
#4
Mikevds
Mega Supporter
22-08-2019 16:33

Rapporter til Admin
De billeder jeg tager med min OnePlus bliver automatisk uploaded til mit Google Drev. Hent Google Photos app'en og den vil automatisk synkronisere dine billeder. Du kan også pege på øvrige mapper som du gerne vil have synkroniseret.
--
#5
Mikevds
Mega Supporter
22-08-2019 20:47

Rapporter til Admin
Jeg trækker lige i land igen... Google har valgt at skille Google Drive og Google Photos ad, så nu bliver mine billeder uploaded til Google Photos i stedet for Google Drive - https://photos.google.com[...]
--
#6
Wut
Mega Supporter
30-08-2019 19:08

Rapporter til Admin
#5 Hvis jeg går ind på photos.google.com så kan jeg se alle de billeder, jeg har liggende i Google Drive. Og jeg kan se de nye billeder, jeg har taget på min nye telefon også. Men hvis jeg tager et filnavn fra de nye billeder og søger efter det i Google Drive, så kan jeg ikke finde filen. Hvordan fungerer Photos? Er det bare uendeligt meget gratis plads at uploade billeder til? Eller spiser den noget af pladsen på Google Drive, uden at jeg har adgang til billederne udover via photos.google.com ? #3 Jeg vil ikke have et eller andet program, der tager en "backup" af mine filer, på en eller anden måde, hvor jeg ikke aner hvor filerne havner, og hvor jeg ikke lige kan tage en rigtig backup af filerne, hvis jeg nu vil droppe min Google-konto f.eks. Og jeg er heller ikke glad for, at Google Drive nu siger, at jeg har brugt 127 GB ud af 200, mens der kun ligger 117 GB i min Google Drive folder på PCen. Jeg magter ikke det rod. Jeg vil gerne have alle mine filer i en folder, og så kan jeg selv gøre med dem, hvad jeg vil.
--
Jeg ser ikke indlæg fra gæster. Så gæst: Opret en profil :-)

Opret svar til indlægget: Google Drive på mobil?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning