Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Generel software
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Bandlysning af programmer

Af Juniorbruger LazyDazy | 20-10-2019 20:24 | 985 visninger | 6 svar, hop til seneste
Godaften Jeg skriver for at høre ind til, om der findes et program/metode der kan bandlyse et program fra at virke i X antal dage? Jeg har en tilbøjelighed til gerne at ville spille et spil i ny og næ, men det kan hurtigt tage overhånd, hvis ikke jeg afinstallere gældende program. Jeg kunne derfor godt tænke mig, at finde en løsning til at kunne slappe af med et spil, for efterfølgende at sætte en timer på, til hvornår den er tilgængelig igen. Ellers bliver jeg ganske enkelt fristet til at logge ind, eller det er i baghovedet som noget jeg skal bekæmpe. Har i nogle forslag? Mange tak på forhånd. Med venlig hilsen Mathias
--
#1
MartinPersson
Semibruger
20-10-2019 20:30

Rapporter til Admin
Jeg kender ikke lige et program der kan det, men tænker også, at det bedste måske er at arbejde lidt med, at styre trangen til at spille? Der ville jo ikke være noget der forhindrede dig i, at afinstallere begrænser-programmet, så du kunne spile igen - med mindre du altså, tager en dyb indånding og fokuserer på, at lave noget andet i stedet for at spille (hvor svært det end er). En stærkt viljestyrke vil også hjælpe dig mange andre gange i livet. :)
--
#2
mrKayne
Nørd Aspirant
20-10-2019 20:31

Rapporter til Admin
Kender desværre ingen programmer. Men et forslag vil være, at du måske skal arbejde med din afhængighed i stedet på en anden måde :) Måske du skal afinstallere alle spil i en større periode. Du ved, ligesom en kold tyrker :)
--
#3
Selas
Junior Supporter
20-10-2019 21:19

Rapporter til Admin
Måske du kan gøre det på en måde med forældre kontrol? Jeg har ikke sat mig rigtig ind i det, men det er noget med at sætte tid på hvor længe man må bruge diverse programmer osv. https://famisafe.wondershare.com[...]
--
Jeg bor i 2680 Solrød Strand og arbejder lige ved Vesterport st. I am a signature virus, please copy me to your own sig to help me spread.
#4
KristianSlot
Mega Nørd
20-10-2019 21:45

Rapporter til Admin
Problemet er jo, at der ikke findes nogle programmer, der endeligt kan låse for et program, som du ikke selv kan låse op for, da du er administrator. Så i sidste ende, så vil du selv gå ind og låse op hvis trangen er for stor (virker det til med din egen forklaring).
--
#5
vest-aalb-dk
Maxi Nørd
21-10-2019 11:18

Rapporter til Admin
#0 jeg har lige taget en kold tyrker på 2.år, og i den periode har jeg fået 2 børn lige efter hinanden, så jeg har købt en gamer igen i sidste uge. Alt den fritid med konen har vist sig som en endnu dyerer fornøjelse, så nu tager jeg en 10.års kold tyrker fra hende så jeg kan koncentrere mig om at spille igen. Men et godt råd er at droppe det for en lang periode, evt sælg dit udstyr så du er sikker på ikke at "falde i" igen. Jeg har tidligere haft 2 kolde tyrkere der varede i ca 1.år og så den sidste her der varede 2.år, grunden til den varede så længe var blandt andet også at jeg har været igang med at renovere huset.
--
!AMD HAS RYZEN
#6
Mikevds
Mega Supporter
21-10-2019 12:19

Rapporter til Admin
#0 Positivt at du selv har indset at du har et problem. Kudos.
--

Opret svar til indlægget: Bandlysning af programmer

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning