Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Generel software
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Steam/Origin finder filer på formateret SSD

Af Elitebruger yoshi | 23-10-2019 00:51 | 698 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej Hol. Fik problemer med nogle GFX drivers og valgte derfor en komplet formatering samt partitionering af mine harddiske, da jeg alligevel ville droppe de gamle HDD og overgå helt til SSD. Alt gik fint og da jeg så skulle installere mine spil på ny i Steam og Origin, kendte den allerede de fleste af mine store spil ( Kingdom come, BFV, GTAV osv ) F.eks. Det tog ca 2 min, så var Kingdome come klar?? Det var fedt at spare ventetiden, men jeg undres over hvordan Steam og Origin kan finde filer på min totalt wipede SSD. ALT var væk og det eneste der optog diskplads var Win10. Det er en Samsung 970 EVO 2 TB. Nogen der kan løse gåden for mig? :-D
--
#1
Sven Bent
Maxi Nørd
23-10-2019 02:08

Rapporter til Admin
den downloaded dem igen ?
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury
#2
yoshi
Elitebruger
23-10-2019 03:38

Rapporter til Admin
#1 Du misforstår mig. Steam fandt filerne, som var de pre installeret på min SSD, selvom min SSD var formateret og partitoneret på ny.
--
Sidst redigeret 23-10-2019 03:39
#3
Sven Bent
Maxi Nørd
23-10-2019 06:05

Rapporter til Admin
#2 formatering er ikke det samme som wipe. men det til side. hverkne steam elelr origian kan finde filer paa en formater disek saa ente a: diske var ikke formater b: Der er sket noget andet du ikke tog forbehold for Hvorfra download var en mulighed kortsagt: din antagelse af hvad der er sket er der ikke svar paa fordi det ikke er sket.
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury
#4
Thomas G
Monsterbruger
23-10-2019 11:05

Rapporter til Admin
Hvis du stadig har den gamle disk tilsluttet (som d: drev eller lign) er det ikke så svært at finde de gamle filer. De kan relativt hurtigt scanne efter deres config filer etc. De to programmer er relativt almindelige programmer, så er tingene ikke i fil systemet, så finder de dem ikke. De har ingen interesse i at rode med evt slettede/defekte filer. Det kræver både mere kode og højere risiko. At mappe en tidligere brugt folder ind, kræver meget lidt kode og da det er efterladt i sund tilstand er det nemt at knytte det sammen igen. Så det må næsten være fordi du har haft den gamle disk sluttet til, måske via en usb hdd case eller lign.
--

Opret svar til indlægget: Steam/Origin finder filer på formateret SSD

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning