Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Generel software
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Brave browseren

Af Supporter Aspirant Brianhenneberg | 28-07-2020 21:06 | 1057 visninger | 7 svar, hop til seneste
Nu kom den nye Edge browser jo for nylig og den var meget tæt på at få mig til at skifte fra Chrome, og så var der alligevel nogle småting, som gjorde at der ikke fungerede. F.eks. at bogmærker blev overført rodet fra chrome. Nu ser jeg så at der er kæmpe hype omkring Brave browseren og jeg forsøgte lige at downloade den. Bogmærker blev overført helt perfekt, det samme gjorde loginkoder og chromeudvidelser, men jeg synes browseren er lidt sløv i det. Jeg er også lidt i tvivl om hvad ideen bag browseren er. Jeg kan se de har et eller andet rewardsystem, og jeg forsøgte at signe up til det for at se hvad det var, men jeg blev henvist til en side det hed uphold, hvor jeg skulle registrere mig med alverdens personlige oplysninger og tage et billede af mit pas og den slags ting. Det virkede sgu lidt for voldsomt for at få lov til at bruge en browser, så jeg droppede hele projektet igen. Nogle der bruger Brave og kan forklare lidt om hvad tanken er bag det, og hvordan de oplever browseren?
--
#1
Mr. WoLF
Guru
29-07-2020 00:57

Rapporter til Admin
Kender ikke den browser men en browser er den perfekte spion og derfor ses der mange forsøg på at udgive diverse browser at få folk til at vælge så det er dem over andre som får adgang til de oplysninger en browser kan samler op.
--
#2
inckie
Guru
29-07-2020 05:13

Rapporter til Admin
Brave er baseret på Chromeium og har indbygget blokering af reklamer og trackers. Ud over det, så har Brave sit eget reklamenetværk og BAT udgør betalingssystemet i dette reklamenetværk - 70% af omsætningen bliver delt ud som BAT tokens til brugerne. Dog benytter Brave f.eks. system notifications til reklamer, hvilket er pænt irriterende. https://brave.com[...] Upholds platform bruges som BAT "wallet" platform - og derfor skal du sign up der, en årsag til at de beder om alle mulige legimationsoplysninger, skyldes "Know Your Customers" (KYC) altså anti-money laundering og den slags, nok fordi platfomen generelt også tillader at handle med alle mulige crypto tokens. Du kan via Brave vælge at donere dine optjente BAT til de hjemmesider du besøger - f.eks. HOL. Hvis du vælger at sælge dine BATs skal du naturligvis betale skat og det er noget værre rod at begive sig ud i. ... Har du overvejet at kigge på Chromeium og selv bruger jeg Firefox på min desktop PC. @BOFH hvis du ser dette, kan du oplyse lidt om hvor mange BATs du rent faktisk har fået doneret ?
--
https://twitter.com[...] https://linuxmint.com[...] - Få dit privatliv tilbage. https://cinnamon-spices.linuxmint.com[...]
--
Sidst redigeret 29-07-2020 05:16
#3
Sven Bent
Ultra Nørd
29-07-2020 05:18

Rapporter til Admin
nu skriver du ikke formaalet med hvorfor du skifter browser men hvis du vil ud i noget til privalitvs sikring saa er FireFox eller endnu bedre Tor vejen frem
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury
#4
Casperbp
Semibruger
29-07-2020 08:36

Rapporter til Admin
Jeg bruger Brave, og det fungerer helt fint. Jeg synes den er hurtigere end Chrome - skiftede fordi jeg oplevede at Chrome var enormt langsomt til det, jeg bruger browseren til via mit arbejde. Den indbyggede reklameblokering fungerer perfekt. Jeg prøvede at signe op til deres reklamenetværk, men blev enormt irriteret over system notifikationerne - så jeg fjernede det igen. MEN synes faktisk ideen om at man frivilligt kan signe op til reklamer som en super god tilgang - og man kan jo bare lade være :-) Så jeg kan sagtens anbefale den.
--
#5
Brianhenneberg
Supporter Aspirant
29-07-2020 12:34

Rapporter til Admin
#2 Tak for et godt og uddybende svar både omkring Brave, men også Uphold. For øvrigt. Jer der bruger den: Synkroniserer den mellem enheder? F.eks. så bogmærker gemt på hjemme pc også dukker op på arbejds pc?
--
Sidst redigeret 29-07-2020 12:36
#6
BoomBoy
Monsterbruger
29-07-2020 13:16

Rapporter til Admin
#2 Godt indlæg! Så slap jeg for at lave den lange version :) Jeg har kørt med Brave lidt over 1 års tid, privat, mobil og firma-regi Grunden til mit skifte var at jeg syntes diverse ad-blocker apps var særdeles ram-tunge, siden hen har google gjort noget ved dette, men jeg er bare så glad for brave generelt, så gider ikke skifte tilbage. Den store idé med brave var at folk alligevel bruger alverdens former for ad-block, så de vil opbygge et reward system så annoncører kan købe annoncer som er mindst muligt forstyrrende, og så får brugerne en token hver gang de er præsenteret for en reklame (tidligere omtalte pop-up nede i højre hjørne). Med tokens kan brugerne dermed belønne de sider som de benytter, og på lang sigt håber Teamet bag brave på dette kan erstatte hele konceptet som reklamer virker på nettet idag. Dine tokens kan gemmes lokalt eller i en wallet. Brave har samarbejde med Uphold, jeg er oprettet hos dem, og det virker legit. Mht synkroniseringen mellem enheder, var det faktisk ret smart, men for et par opdateringer siden gik det i stykker, og de har løst det endnu desværre, det er nok største problem, som jeg ser det.
--
Sidst redigeret 29-07-2020 13:17
#7
|Smash|
Guru
29-07-2020 13:35

Rapporter til Admin
#6 SyncV2 er på vej: https://www.reddit.com[...] Den frigives efter planen i "stable" omkring 4. august.
--
FFHAU!
--
Sidst redigeret 29-07-2020 13:38

Opret svar til indlægget: Brave browseren

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning