Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Generel software

Clone PC 1:1 til helt ny PC?

Af Elite Nørd Juusuhako | 04-09-2020 14:33 | 597 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej folkens, det er sådan at en PC på arbejdet muligvis skal erstattes af en helt ny (udover GPU...) Der er en hel del opsætning på nuværende PC, heriblandt et plugin til inDesign samt en masse "custom code" til dette plugin (for bare at nævne noget...) Alt dette og alt andet skal jo helst over i den nye PC så "smertefrit" så muligt. Jeg ved man kan clone, men har aldrig forsøgt det. Hvor effektivt er det? Kan man clone fra én PC til en anden, og når man så tænder den anden så er den identisk til den første? Eller løber vi ind i en masse problemer som f.eks. chipset-drivers eller OS som kunne være "bundet" til nuværende PCs hardware...
--
Gigabyte Z77X-D3H i5 3570k @ 4.3GHz - Corsair H100i 8GB Corsair Vengeance Asus RX580 4GB
#1
Fido-dk
Ultrabruger
04-09-2020 14:42

Rapporter til Admin
Hvis du kører en Windows 10 installation kan du nok godt "bare" flytte harddisken fra en maskine til en anden - jeg har haft success med dette selv mellem Intel og AMD cpu'er og nyt chipset... MEN du skal forvente at licenser som har en hardware binding forsvinder ligesom at den nok ikke vil kører med fuld kraft da der er bindinger til det gamle hardware.. men det er muligt at få den til at køre ja... du kan eventuelt bruge Clonezilla eller andre værktøjer til at lave et kopi af disken hvis du vil teste om det virker inden du flytter harddisk. /Fido-dk
--
#2
gasolin
Guru
04-09-2020 14:43

Rapporter til Admin
hvis det er samsung til samsung ssd så brug deres eget program Er det ikke bare at montere den gamle ssd over i den nye pc og så ellers opdatere driverne og slette gamle drivere ?
--
#3
Juusuhako
Elite Nørd
04-09-2020 14:55

Rapporter til Admin
#1 Jeg noterer lige Clonezilla og så kan vi altid teste inden, så længe vi bare har den gamle stående indtil den nye virker som den skal. #2 Det vidst ikke Samsung. Om jeg "bare" kan smide den over i en ny er det jeg er i tvivl om. Læser lidt forskelligt på nettet, mange nævner bl.a. at større hardware skift gør det meget ustabilt.
--
Gigabyte Z77X-D3H i5 3570k @ 4.3GHz - Corsair H100i 8GB Corsair Vengeance Asus RX580 4GB
#4
HunterKiller
Elite Nørd
04-09-2020 15:27

Rapporter til Admin
Folks forslag er gode men jeg ville virkelig også kigge ind i hvordan du vil kunne genskabe din opsætning i en nyinstallation - SSD'en i den maskine kan crashe imorgen, ransomware, tyveri eller brand.
--
Linux, både privat og professionelt Det er aldrig umuligt at trække et kabel, so stop whining
#5
skandshus
Junior Nørd
04-09-2020 15:36

Rapporter til Admin
Rooolig nu Lav du bare en Bare Metal backup,og indlæs den så på den nye pc. det skal NOK virke.. UDEN problemer.. bare du ikke begynder og finde et eller andet klamt 10 kroner lorte software på nettet.
--

Opret svar til indlægget: Clone PC 1:1 til helt ny PC?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning