Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Generel software

Gmail - Se 2 konti i samme konto

Af Junior Supporter TLW | 20-11-2020 09:33 | 516 visninger | 6 svar, hop til seneste
Hej HOL Jeg har oprettet en ekstra gmail konto. Jeg vil så gerne se mail fra den i min primære konto. Jeg har andre mailkonti i den i forvejen, men ikke nogen andre Gmail. I "gamle dage" kunne man hurtigt tilføje endnu en Gmail konto og se post fra den, men jeg får hele tiden fejl når jeg forsøger nu. Er det ikke muligt længere? Jeg har forsøgt med, at give primær konto lov til at sende på vegne af sekundær og det virker. Jeg kan bare ikke få mailsne over. Nogen forslag?
--
He who runs today. Lives to run another day! - Red Dwarf
#1
ToFFo
Guru
20-11-2020 09:46

Rapporter til Admin
Vil du have alle mails ind i 1 samlet indbakke? Det er jeg ikke sikker på man kan. Men du kan let tilføje en ekstra mail adresse, du skal bare logge ind på din Gmail, og trykke på logoet helt oppe til højre og trykke "tilføj en anden konto". Så logger du på den konto du vil tilføje. Så opdaterer siden, og så kan du bare klikke oppe til højre, og så vil den anden mailadresse dukke op i en dropdown. Så klikker du på den og så får du vist den indbakke for den mailadresse du har tilføjet. Der kan du tilføje alle dine Gmail konto hvis du har flere. Jeg har 5 Gmail konti i min "oversigt" det er nu meget praktisk. Men når jeg skriver Gmail.com logger den aitld ind på min "main" konto. Og derfra kan jeg så vælge de andre. Og når du så er hoppet ind på de andre, kan du også se alle mailadresser der er kædet sammen i den dropdown. Er ikke sikker på det er det du mener, men det er mit bud :P
--
- Indsæt signatur -
#2
Hifi
Ny på siden
20-11-2020 13:29

Rapporter til Admin
Jo. Opret to gmails og tryk på hvis alle indbakker .. så kan du se begge på en gang.
--
#3
bjoeg
Ultrabruger
20-11-2020 13:35

Rapporter til Admin
Nu skriver du ikke hvilken fejl du får, så det kan jo være alt fra Press any key to continue, eller authentication error. Og jeg forstår som andre heller ikke hvad du præcist forventer/ønsker: Men hvis det er 1 Gmail account til alle dine mail accounts: https://mail.google.com[...] -> Check mail from other accounts. Og hvis du anvender POP3 eller IMAP til at få adgang til den anden Gmail konto, skal du huske at enable POP3/IMAP adgang for denne. https://mail.google.com[...]
--
Sidst redigeret 20-11-2020 13:37
#4
TLW
Junior Supporter
23-11-2020 08:11

Rapporter til Admin
#1 Det er netop det jeg vil. Jeg har et par andre email adresser tilknyttet min primære gmail konto og de vises fint. Jeg har før sat det op for andre med flere gmail adresser i samme indbakke, men det er omkring 10 år siden. Det virker fint med at trykke på dropdown og vælge den anden konto. Dog ville det være lækkert at jeg direkte kunne se dem. Også på mobilen. #2 Desværre ikke. Jeg får ikke dem begge 2 frem. #3 Jeg har forsøgt at tilføje den med pop3 og imapi i min primære konto. Den skriver så, at der er fejl i brugernavn eller kode eller bare, at der opstod en fejl. Det er lidt forskelligt efter hvilke porte jeg forsøger at benytte. Jeg har slået pop3 i den sekundære konto og ventet 24 timer. Jeg har også givet den primære ret til at sende på vejen af den sekundære. Det virker fint, men giver ikke mails i indbakken. Jeg har flere konti fra andre udbydere under andre konti, men med gmail virker det bare ikke.
--
He who runs today. Lives to run another day! - Red Dwarf
#5
bjoeg
Ultrabruger
23-11-2020 08:45

Rapporter til Admin
#4 od du følger denne opsætning på den konto der skal hente mail fra den anden? https://support.google.com[...]
--
#6
TLW
Junior Supporter
24-11-2020 10:50

Rapporter til Admin
#5 Imap giver denne fejl: Der opstod et problem ved oprettelse, da der skulle oprettes forbindelse til imap.gmail.com Serveren returnerede en fejl: "Missing +OK response upon connecting to the server: * OK Gimap ready for requests from "FJERNET AF TLW"93mb89196648otd"[/table] (Jeg har fjernet lidt, da jeg ikke ved om der er noget sikkerhed i det) Den viser kort på mobilen at der er post, men åbner jeg Gmail så skal jeg skifte til den sekundære konto for at se selve mailen.
--
He who runs today. Lives to run another day! - Red Dwarf

Opret svar til indlægget: Gmail - Se 2 konti i samme konto

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning