Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Generel software

iTunes kan ikke høres

Af Gæst Nikolajb | 24-11-2020 13:25 | 187 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hejsa Først skal jeg beklage hvis jeg har lagt tråden et forkert sted. Jeg håber i kan hjælpe mig. Jeg har et sæt bluetooth høretelefoner, som, når jeg tænder dem, automatisk tænder for lyden på min computer. De virker, og der er lyd ved mails, samt i videoer på Youtube osv. Jeg har så tilsluttet min telefon til computeren via ligthningstikket for at ville høre musik gennem iTunes, men det virker ikke. Når jeg åbner "Lydstyrke", så står den på høretelefoner, og viser at der ikke er nogen lyd. Hvis jeg så skifter over til oversigten over "Lyd til skærm", så viser den at der er lyd, men den afspiller ikke noget. Jeg ved godt at jeg bare kan forbinde høretelefonerne til telefonen, men det er jeg ikke interesseret i, da jeg bruger dem flere gange dagligt til computeren. Er der nogen der ved hvad jeg kan gøre?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
HunterKiller
Elite Nørd
24-11-2020 13:43

Rapporter til Admin
Tror lige der skal klarlægges Du har musikken i itunes på telefonen? og dette vil du afspille via hovedtelefoner sat til din computer, via at have forbundet telefonen til computeren med usb->lightning? Hvis ja -computeren ser jo bare den forbindelse som data Du har ikke den samme musik på computeren, i itunes programmet? (excuse my ignorance -har ikke beskæftiget mig med andet end streaming musik via GPM/YTM de sidste mange år)
--
Linux, både privat og professionelt Det er aldrig umuligt at trække et kabel, so stop whining
#2
Nikolajb
Gæst
24-11-2020 14:13

Rapporter til Admin
Jeg har musikken på min mobil. Når jeg så sætter telefonen til computeren, så åbner jeg iTunes, vælger min telefon, og så kan jeg se alt musik på min telefon. Når jeg så afspiller den, så er det tilsyneladende på et andet output end resten af lydene fra min computer. Jeg har ikke musikken på computeren, da det er en arbejdscomputer.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: iTunes kan ikke høres

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning