Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Operativsystemer

Synkroniserede VM's på tværs af host/lokal klient

Af Nørd Aspirant MadsFerguson | 16-03-2021 16:38 | 649 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hej Folkens Håber i kan hjælpe mig her, den er lidt spidsfindig. jeg har x antal VM's på en host. Jeg har brug for at tage dem med mig på en laptop og afvikle demo'er derfra. Det er ikke altid der er internet forbindelse hvor den laptop skal afvikles. derfor behovet for at medbringe dem fremfor bare at tilgå dem direkte på host. Jeg vil gerne at VM's på servere bliver opdateret/overskrevet (gerne noget med delta eller blocks) når der er internet forbindelse på laptoppen igen/hjemme på matriklen. Målet er at de VM's skal være så nemme at transportere rundt og bruge uden manuelle kopieringer frem og tilbage. altså at de er i 'synk' med hinanden. Jeg ved at Xen havde lignende funktionalitet for år tilbage hvor man installerede en visor på laptop/dekstop og den så kunne afvikle VM's fra lokal disk/server helt transparent. So... How do I do this ?!? Forslag der ikke rammer plet er også velkomne! (jeg vil virkeligt gerne undgå en rsync i tide og utide, jeg kommer til at glemme dem og så ender jeg med 2 installationer der er ude af 'synk')
--
Systems Engineer, High Performance Computing.
#1
|Smash|
Guru
16-03-2021 19:24

Rapporter til Admin
Du skriver ikke hvilken hypervisor det er, men Veeam Backup & Replication kan det. Hyper-V kan det vidst også ud af boksen.
--
FFHAU!
#2
MadsFerguson
Nørd Aspirant
16-03-2021 22:14

Rapporter til Admin
#1 Nej, jeg leder efter et check ind/ud system. tænk XenClient eller Horizon i local mode. Hvordan kan Veeam klone VM's ud til laptoppen? jeg går ud fra at den skal have en Hypervisor/proxy at ramme først ? Hyper-V kan lave shared nothing ja, men er det ikke bare en 'dum' migration? forstået således at en 100G VM der skal flyttes tilbage, kræver 100G data der bliver flyttet, på trods af meget få ændringer ? Jeg har en ESXi host og VMware Workstation, ESXi vil jeg gerne blive på, laptoppen kan være Windows, MAcOS, Linux.
--
Systems Engineer, High Performance Computing.

Opret svar til indlægget: Synkroniserede VM's på tværs af host/lokal klient

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning